07 Temmuz 2010, Çarşamba 09:25:14

THY İÇİN 55 MİLYON DOLAR RÜŞVET

Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan Doğu Perinçek'in delil dosyasından THY'nin uçak alımı için iki Bakan'a 55 milyon Dolar rüşvet verildiği ortaya çıktı.
  • gizli tutulmiyacak her sey insanlarin onunde aciklama getirilecek pilot-748
  • Bu bakanlar baska isimleri kullaniyorlardir böyle ucak meselerine girdikleri zaman!!
  • NEDEN GİZLİ TUTUYORSUNUZ İSİMLERİ? BIRAKIN HERKES GÖRSÜN... BU BİR SUÇLAMA DEĞİL. HERKES KENİSİNE GÖRE DEĞERLENDİRSİN... GENELKURMAY BAŞKANINA POSTA KOYULAN BU ÜLKEDE (MAALESEF) SİZ NEYİN SAYGISINI GÖSTERİYORSUNUZ?
Nesim Malki cinayetini azmettirdiği gerekçesiyle Interpol tarafından aranan Erol Evcil, 28 Kasım 1999'da Bursa'da bir villaya düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Evcil, verdiği ifadede, Malki cinayetini azmettirdiğini kabul etti.

Nesim Malki cinayeti ve Türkbank'ın resmi ihalesine fesat karıştırmak iddialarıyla açılan soruşturmalar kapsamında yargılandı. Evcil, 27 Mart 2000'de Malki cinayetinin azmettiricisi olarak DGM'de hakim karşısına çıktı. Evcil'in 28 Mart'ta poliste verdiği basına sızan ifadeleri herkesi şok etti.

Evcil ifadesinde, "DYP - SHP döneminde THY'nin uçak alımını kazanmak için Euro Special firması, şu isimlere (İsimleri gizli tutuyoruz) 55 milyon dolar komisyon verdi. Paranın paylaşılmasında Malki'nin İsviçre'deki Swiss Bank - Swiss Lant Bank hesabı kullanıldı. Malki bana banka dekontlarını gösterdi ve 'Bu silah bende oldukça bana kimse bir şey yapamaz' diyordu." Malki cinayetinin tetikçisi olduğu öne sürülen Burhanettin Türkeş, verdiği ifadesinde, (...isim gizli) Erol Evcil'den rüşvet istemekle suçladı.

Cafesiyaset
THY İÇİN 55 MİLYON DOLAR RÜŞVET

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
gizli tutulmiyacak her sey insanlarin onunde aciklama getirilecek pilot-748

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu bakanlar baska isimleri kullaniyorlardir böyle ucak meselerine girdikleri zaman!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NEDEN GİZLİ TUTUYORSUNUZ İSİMLERİ? BIRAKIN HERKES GÖRSÜN... BU BİR SUÇLAMA DEĞİL. HERKES KENİSİNE GÖRE DEĞERLENDİRSİN... GENELKURMAY BAŞKANINA POSTA KOYULAN BU ÜLKEDE (MAALESEF) SİZ NEYİN SAYGISINI GÖSTERİYORSUNUZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000