10 Temmuz 2012, Salı 11:07:39

THY İÇ HATLAR CIP SALONU'NU KAPATIYOR!

Türk Hava Yolları, bugün internet sitesinde yaptığı duyuruda Atatürk Havalimanı İç Hatlar CIP Salonu'nun önümüzdeki hafta tadilat nedeniyle kapanacağı belirtti.
  • Sayın Türk Hava Yolları Yetkilileri Lütfen İç Hat seferleri için Kullanılan CIP salonunu kapattığınız tarihi verdiğiniz gibi açmayı düşündüğünüz tarihide verirseniz sattığınız kartın karşılığını vermiş olursunuz yada bu CIP salonu TAV kartı için TEPE AKFEN grubunamı devredilecek. Lütfen sizlerden ciddi bir cevap bekliyoruz. Bu yapılan tırnakları ile kazıyarak elde edilen başarının hoyratça harcanmasından başka bir şey değildir. Çünkü temmuzdan kasım 2012'ye kadar gelen süre normal bir tadilat süresi değildir böyle bir mekan için. Yinede en iyi niyetle uyarmak vatandaşlık borcu diyerek bitiriyorum.
  • TADİLAT HANGİ TARİHTEE BİTİYOR
  • İtibar yerlerde...
  • yorumlara bak örümcek kafalılar sizi hemen ramazana içkiye atıp tutyosunuz zaten orası dar geliyo bu yaz sezonunu hiç kaldıramaz onun için fırsat da doğdu yenileniyo 2 olan kapı sayısı 4 e çıkacak orası biraz olsun rahatlar..
  • iç hatlar cip salonunda zaten içki yok hemen bir karalama buluyorsunuz hiç cip uçuş yapmadığınız belli oluyor,yenilenmesi gerekiyordu tamda sezonda olurmu yorumlarınada THY demiyorki tamamen kapattık buyrun garanti bankasının lounge servis alacaksınız aynı hizmet verilecek deniyor bu siteyi 3 senedir takip ediyorum yorumlarda devamlı THY karalanıyor,THY karalayacağınıza yorum yazanlar diğer hava yolu şirketlerine baskı yapsınlarda onlarda lounge salonları açsınlar yolcularına daha iyi hizmet versinler hem uçuş esnasında hemde yer hizmetlerinde THY karalamakla kimsenin eline bir şey geçmeyeceğini bilmek gerekiyor,aslında bilgilerinizi şikayet veya görüş önerilerinizi THY web sayfasına yazmış olsanız hem sizler geri dönülerek yanıt verilmiş olacak hemde görüşleriniz değerlendirilecektir
  • YOLCULAR RAMAZAN DA CİP DE İÇKİ İÇMESİN DİYE BU ZAMANI DENK GETİRMİŞLERDİR....
  • Ramazan'da kapalıyız demek istiyorlar.
  • Tam yaz sezonunumu buldular tadilat icin kis aylarinda yapilmazmiydi bu tadilat
  • Arkadaş kış aylarında uçuşlar daha azken yapmazlar şu tadilatları yazın en çok lazım olan zamanda tadilata girerler bu nasıl bir planlamadır anlamadım gitti. Neticede kapalı alanda inşaat çalışması mevsimsel yeterlilik gerektirmez.

Türk Hava Yolları'nın İç Hatlar CIP Salonu, restorasyon çalışmaları nedeniyle kapanacak. 

İşte Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesinden yaptığı duyuru;

Atatürk Havalimanı İç Hat CIP salonunun büyütülebilmesi maksadıyla 17 Temmuz 2012 tarihinde tadilat ve tefriş işlemleri için kapatılacak olup, kullanıma kapalı olduğu sürece üyelerimize İç Hatlar Terminalinden  hizmet  verilecektir.

Üyelerimizin check-in işlemleri L1-10  numaralı kontuarlardan yapılacaktır. Business Class, Elit Plus, Elit Kart, Star Alliance Gold Kart  ve Classic Plus Kart sahibi üyelerimize salon hizmeti Garanti  Lounge’da ve geçici olarak kurulacak olan THY CIP salonunda verilecektir. Üyelerimize öncelikli boarding hizmeti ve ayrı bir güvenlik kontrol noktasından x-ray hizmeti sağlanamayacaktır. 

THY İÇ HATLAR CIP SALONU'NU KAPATIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Sayın Türk Hava Yolları Yetkilileri Lütfen İç Hat seferleri için Kullanılan CIP salonunu kapattığınız tarihi verdiğiniz gibi açmayı düşündüğünüz tarihide verirseniz sattığınız kartın karşılığını vermiş olursunuz yada bu CIP salonu TAV kartı için TEPE AKFEN grubunamı devredilecek. Lütfen sizlerden ciddi bir cevap bekliyoruz. Bu yapılan tırnakları ile kazıyarak elde edilen başarının hoyratça harcanmasından başka bir şey değildir. Çünkü temmuzdan kasım 2012'ye kadar gelen süre normal bir tadilat süresi değildir böyle bir mekan için. Yinede en iyi niyetle uyarmak vatandaşlık borcu diyerek bitiriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
TADİLAT HANGİ TARİHTEE BİTİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
İtibar yerlerde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
staffffffff ~ 12 yıl önce
yorumlara bak örümcek kafalılar sizi hemen ramazana içkiye atıp tutyosunuz zaten orası dar geliyo bu yaz sezonunu hiç kaldıramaz onun için fırsat da doğdu yenileniyo 2 olan kapı sayısı 4 e çıkacak orası biraz olsun rahatlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barış çayla ~ 12 yıl önce
iç hatlar cip salonunda zaten içki yok hemen bir karalama buluyorsunuz hiç cip uçuş yapmadığınız belli oluyor,yenilenmesi gerekiyordu tamda sezonda olurmu yorumlarınada THY demiyorki tamamen kapattık buyrun garanti bankasının lounge servis alacaksınız aynı hizmet verilecek deniyor bu siteyi 3 senedir takip ediyorum yorumlarda devamlı THY karalanıyor,THY karalayacağınıza yorum yazanlar diğer hava yolu şirketlerine baskı yapsınlarda onlarda lounge salonları açsınlar yolcularına daha iyi hizmet versinler hem uçuş esnasında hemde yer hizmetlerinde THY karalamakla kimsenin eline bir şey geçmeyeceğini bilmek gerekiyor,aslında bilgilerinizi şikayet veya görüş önerilerinizi THY web sayfasına yazmış olsanız hem sizler geri dönülerek yanıt verilmiş olacak hemde görüşleriniz değerlendirilecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KESİN.. ~ 12 yıl önce
YOLCULAR RAMAZAN DA CİP DE İÇKİ İÇMESİN DİYE BU ZAMANI DENK GETİRMİŞLERDİR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan ~ 12 yıl önce
Ramazan'da kapalıyız demek istiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamer ~ 12 yıl önce
Tam yaz sezonunumu buldular tadilat icin kis aylarinda yapilmazmiydi bu tadilat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 12 yıl önce
Arkadaş kış aylarında uçuşlar daha azken yapmazlar şu tadilatları yazın en çok lazım olan zamanda tadilata girerler bu nasıl bir planlamadır anlamadım gitti. Neticede kapalı alanda inşaat çalışması mevsimsel yeterlilik gerektirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000