29 Kasım 2013, Cuma 14:10:37

THY HOSTESLERİNDEN ŞOK DESTEK!

Türk Hava Yolları'nın kırmızı ruj yasağına karşı 'Gökyüzünün İslamlaştırılmasını durdurun' sloganıyla bir protesto başlatan FEMEN grubuna, THY'nin bazı hosteslerinden destek geldiği ortaya çıktı.
  • femen uyesi doğum gunu olduğunu, hatıra fotografı cekilmek istedigi icin ısrar eder, bizim saf kızlarda kabul eder. Olay femen uyesi, hayasız kadın tarafından buraya kadar çekilir...
  • Sen yasal grevine çıkma sonra git böyle işlere bulaş,bunlar mıymış şirketini seven personel. Görsün Hamdi bey.......
  • Insallah yalandir o guzelim isinizden olursaniz cok amma cok yazik olur,Ben sanmiom bizim hosteslerimiz boyle bir hata yapsinlar.Lutfen iyi arastirin.Ve insallah gercek deyildir.
  • To FEMEN and Friends, Turkish women are fooled to use and sell their sexuality. Just not at work! Stop the gavurisation of our skies!
  • Bu grup olmamis seyleri olmus gbi gostererek , gundem yaratnak icin en kucuk detaylari bile kullanan bir grup. Benim tepkim ; bir kabin memuru olarak herseyi ennince aytintisina kadar onceden hesap analiz ederek calisiyoruz dikkat en onemli maddemiz. Sonucunu dusunmeden eyleme gecmemeyi egitimlerden beri ogreniyoruz. En olmadik zamanlarda bile kontrolu elimizde tutmayi bilmemiz gerekiyor derken nasil olurda kontrolu onlara verip sonucunun gazetelere konu olabilecek bir eylemi hic dusunmeden basit bir hatira fotografi sanabildiler. Bir anlik bosluk nerelerw getirdi onlari . Bi dusunun bi isi yapmadan dusunun arkadaslarim . Nasl bunu atlayabildinz.......
  • Madem ekmek parası derdindesiniz kırmızı rujunuzda eksik olsun bütün kabincilere bu sözlerim öyle pilotlara focuslanmaya benzemez koyarlar kapının önüne üç beş kuruş maaş alıyorsunuz ama havanızdan gecilmiyor.Yok kıyafetmiş yok rujmuş bizde bayanız bizde bu sektordeyiz edebinizi takının biraz.Haddiniz olmayan işlerede cok karısmayın koyarlar kapının onune
  • Pilotlar niye cektirmemis diyen arkadasa cevaben. Onlar cikarlari olmayan mecralarda bulunmazlar. Eski bir gelenek;))
  • Saf oldukları kesin canım :)))
  • Dedeye sahib çıkalım :) mumdan çıkmış yangın :P
  • İkiside çok saf ve temiz insanlar, umarım birşey olmaz

Türk Hava Yolları'nın kırmızı ruj yasağına karşı 'Gökyüzünün İslamlaştırılmasını durdurun' sloganıyla bir protesto başlatan FEMEN grubuna, THY'nin bazı hosteslerinden destek geldiği ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları'yla Tokyo'ya giden FEMEN grubunun bazı üyelerini tanıyan THY hostesleri, gruba destek vererek, fotoğraf çektirdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; THY’nin Tokyo uçuşunda görevli kabin memurlarının kırmızı ruj kullanımının yasaklanmasının gündeme geldiği dönemde kendilerine büyük destek veren FEMEN üyeleriyle bir uçuşta rastlaştığı ve teşekkür ettiği ortaya çıktı.

Dünyanın dört bir yanında yaptıkları eylemlerle dikkat çeken Ukraynalı örgüt FEMEN'in üyeleri Japon televizyonunda yayınlanan "Bazooka" programına katıldı. FEMEN'ciler Tokyo yolculuklarında yaşanan ilginç bir olayı da internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Sitede yer alan nota göre, FEMEN üyeleri Tokyo'ya Türk Hava Yolları'na ait tarifeli bir uçakla gitti. Yolculuk sırasında uçağın kabin ekibi, FEMEN üyelerini tanıdı.

Kırmızı rujun uçaklarda yasaklanmasının tartışıldığı dönemde verdikleri destekle ilgili THY çalışanlarının kendilerine teşekkür ettiğini belirten FEMEN üyeleri, "Bize sıcak sözler ve şampanyayla teşekkür ettiler" dedi.

FEMEN üyeleri notun sonuna "Türk kadınlarına özgürlük! Gökyüzünde İslamlaşmaya hayır" notunu da düştü.


İşte FEMEN'in Twitter üzerinden duyurduğu o destek:



KAYNAK: HÜRRİYET

THY HOSTESLERİNDEN ŞOK DESTEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (104)

femen saçmalığı ~ 10 yıl önce
femen uyesi doğum gunu olduğunu, hatıra fotografı cekilmek istedigi icin ısrar eder, bizim saf kızlarda kabul eder. Olay femen uyesi, hayasız kadın tarafından buraya kadar çekilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 10 yıl önce
Sen yasal grevine çıkma sonra git böyle işlere bulaş,bunlar mıymış şirketini seven personel. Görsün Hamdi bey.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 10 yıl önce
Insallah yalandir o guzelim isinizden olursaniz cok amma cok yazik olur,Ben sanmiom bizim hosteslerimiz boyle bir hata yapsinlar.Lutfen iyi arastirin.Ve insallah gercek deyildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İffetli Gökler ~ 10 yıl önce
To FEMEN and Friends, Turkish women are fooled to use and sell their sexuality. Just not at work! Stop the gavurisation of our skies!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu grup olmamis seyleri olmus gbi gostererek , gundem yaratnak icin en kucuk detaylari bile kullanan bir grup. Benim tepkim ; bir kabin memuru olarak herseyi ennince aytintisina kadar onceden hesap analiz ederek calisiyoruz dikkat en onemli maddemiz. Sonucunu dusunmeden eyleme gecmemeyi egitimlerden beri ogreniyoruz. En olmadik zamanlarda bile kontrolu elimizde tutmayi bilmemiz gerekiyor derken nasil olurda kontrolu onlara verip sonucunun gazetelere konu olabilecek bir eylemi hic dusunmeden basit bir hatira fotografi sanabildiler. Bir anlik bosluk nerelerw getirdi onlari . Bi dusunun bi isi yapmadan dusunun arkadaslarim . Nasl bunu atlayabildinz.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Madem ekmek parası derdindesiniz kırmızı rujunuzda eksik olsun bütün kabincilere bu sözlerim öyle pilotlara focuslanmaya benzemez koyarlar kapının önüne üç beş kuruş maaş alıyorsunuz ama havanızdan gecilmiyor.Yok kıyafetmiş yok rujmuş bizde bayanız bizde bu sektordeyiz edebinizi takının biraz.Haddiniz olmayan işlerede cok karısmayın koyarlar kapının onune

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot mu ~ 10 yıl önce
sen kendin üsterine focuslanıp bir verip 5 alma derdinde olduğun için herkesi böyle sanıyorsun. ama eminim ki verdiğinle kalıyorsundur. hadi sana hayırlı işler.
Asil a cevap ~ 10 yıl önce
Pilotlar niye cektirmemis diyen arkadasa cevaben. Onlar cikarlari olmayan mecralarda bulunmazlar. Eski bir gelenek;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saf oldukları kesin canım :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dedeye sahib çıkalım :) mumdan çıkmış yangın :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanıyorum ~ 10 yıl önce
İkiside çok saf ve temiz insanlar, umarım birşey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000