22 Şubat 2017, Çarşamba 13:20:06

THY hostesine balonlu sürpriz

Türk Hava Yollarında kabin memuru olarak çalışan ve bugün son uçuşunun ardından emekli olan Zeynep Konak sürprizle karşılandı.
  • N harfını yanlıs tutuon bacım
  • Dünya harikası bir kabin amiriydi kendisi hayırlı olsun,yanındaki yaşlı teyze gidip gidip geri geliyor bırakın artık gençlere bu işleri...50 kusur yaşında bu Kilo yakışmıyor...yazık sağlık en onemlisi
  • Zeynepçim yolun açık olsun. Allah utandırmasın canım.
  • Thy lutfen km ilan koy. Yasim ilerliyor ama. Bekliyoruz
  • Emeğe saygı lütfen, yorum yaparken mantıklı olalım , intikam duyguları ile değil!. Lütfen nazik olun.Meslek hayatını noktalıyor. Mutlu yaşamlar.
  • Canım arkadaşımı yeni hayatına ugurlamak icin ordaydık. 91.dönem bir yıldızını emekliye ayırdı ama yine eğitmen olarak Thy ailesinde.Seni seviyoruz arkadaşım. Işimizi layıkıyla yapmayı böyle güzel emekliligı allah tüm kabin memurlarına nasip etsin. Bu arada 330 ve 777 de purser olarak gorev yapti.Tanıyan tanımayan yorum yapmış masallah.
  • Şirket ek görevli hostesleri uçuşa çekti. Yok öyle ayda 1 uçuş yapayım ya kalitede ya uçuş eğitimde yatayım. Ya yere geçip yer parasına layık olucaksınız ya da tıpış tıpış uçuşa. O yanındaki yaşlı sarışın yetti artık emekli oldu geri geldi. Uçuş eğitimde bu kadar genç ve normal kadroda öğretmen varken bu emekli dedikoducu kadının şef yapılması oldukça manidar.
  • Bundan sonraki hayatinizda basariliklar ve mutluluklar dilerim Zeynep Hanim.
  • Zeynep amirim sizinle yanılmıyorsam 2 kez uçtuk . Profesyonelliğiniz ile tüm Ekibe örnek olan , Ekibinizi koruyup kollayan iş anlayışınızdan ötürü , şirketimize verdiğiniz güzel emeklerden ötürü ,kendi adıma teşekkür ederim . Yolunuz açık olsun , güzel bir emeklilik geçirmenizi dilerim .
  • Kemal bey 11 sene sonra ucak altindan ayrildi kendisinde fitik boyun fitigi oldu ama haber olarak paylasilmadi degersiz goruldu cikmadi inyernete

Türk Hava Yollarında kabin memuru olarak çalışan ve bugün son uçuşunun ardından emekli olan Zeynep Konak sürprizle karşılandı. Balonlarla ismini yazan arkadaşlarını gören Zeynep Konak, duygu dolu dakikalar yaşadı.

Türk Hava Yollarında 19 yıl kabin memuru olarak çalıştıktan sonra bugün emekli olan Zeynep Konak son uçuşunu gerçekleştirdi. TK183 sefer sayılı Havana-Karakas-İstanbul uçuşu ile işine veda eden Konak'a ailesi ve arkadaşları Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde sürpriz yaptı. Gümrüklü salondan çıkarken kendisini karşılamaya gelenlerin ellerinde, isminin yazıldığı balonu gören THY hostesi duygu dolu anlar yaşadı.

THY’de çalışmanın büyük ayrıcalık olduğunu söyleyen Konak, "THY'de çalışmanın büyük kazanımları var. Büyük ayrıcalık. Çok mutluyum. Bu şirkette çalışmak büyük ayrıcalık. Bir daha dünyaya gelsem yine bu şirkette çalışırım. Bütün arkadaşlarıma emniyetli, güler yüzlü, iyi uçuşlar diliyorum. Dualarım her zaman onlarla olacak. Ben de onların yanında eğitmen olarak yer alacağım" dedi.

"Kıyafetlerimizi yolcuya verdik "

Gazetecilerle bir anısını paylaşan Konak, "Bir yolcumuz rahatsızlanmıştı, çok kusmuştu.Yanında kıyafetleri yoktu. Biz hemen herkes valizinden bir şeyler çıkardı. Ekip arkadaşlarımızla beraber o hanımefendiye kıyafet verdik. Çok memnun olarak ayrıldı" diye konuştu.



THY hostesine balonlu sürpriz

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

N'yi yanlıs ~ 7 yıl önce
N harfını yanlıs tutuon bacım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeynep ~ 7 yıl önce
Dünya harikası bir kabin amiriydi kendisi hayırlı olsun,yanındaki yaşlı teyze gidip gidip geri geliyor bırakın artık gençlere bu işleri...50 kusur yaşında bu Kilo yakışmıyor...yazık sağlık en onemlisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elif ~ 7 yıl önce
Zeynepçim yolun açık olsun. Allah utandırmasın canım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aday ~ 7 yıl önce
Thy lutfen km ilan koy. Yasim ilerliyor ama. Bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi dost ~ 7 yıl önce
genç mayısı bekle mayısta da çıkmazsa eylül ekim gibi !!!
TEKNİK T.. ~ 7 yıl önce
Emeğe saygı lütfen, yorum yaparken mantıklı olalım , intikam duyguları ile değil!. Lütfen nazik olun.Meslek hayatını noktalıyor. Mutlu yaşamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pınar ~ 7 yıl önce
Canım arkadaşımı yeni hayatına ugurlamak icin ordaydık. 91.dönem bir yıldızını emekliye ayırdı ama yine eğitmen olarak Thy ailesinde.Seni seviyoruz arkadaşım. Işimizi layıkıyla yapmayı böyle güzel emekliligı allah tüm kabin memurlarına nasip etsin. Bu arada 330 ve 777 de purser olarak gorev yapti.Tanıyan tanımayan yorum yapmış masallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 7 yıl önce
Şirket ek görevli hostesleri uçuşa çekti. Yok öyle ayda 1 uçuş yapayım ya kalitede ya uçuş eğitimde yatayım. Ya yere geçip yer parasına layık olucaksınız ya da tıpış tıpış uçuşa. O yanındaki yaşlı sarışın yetti artık emekli oldu geri geldi. Uçuş eğitimde bu kadar genç ve normal kadroda öğretmen varken bu emekli dedikoducu kadının şef yapılması oldukça manidar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gokdeniz ~ 7 yıl önce
Yorumcu isini iyi yap sende bir ek gorev al.Sen ancak konusanlardan sin.Az laf cok is canim.hadi hadi.
Lizzz ~ 7 yıl önce
Yorumcu anladıgım kadarıyla sen ek görevdeki bu insanları tanıyıp belkide onlarla çalışıp ama yüzlerine gülüp arkalarından konuşanlardansın.Yazık sana.Üzüldüm bak şimdi
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Bundan sonraki hayatinizda basariliklar ve mutluluklar dilerim Zeynep Hanim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Zeynep amirim sizinle yanılmıyorsam 2 kez uçtuk . Profesyonelliğiniz ile tüm Ekibe örnek olan , Ekibinizi koruyup kollayan iş anlayışınızdan ötürü , şirketimize verdiğiniz güzel emeklerden ötürü ,kendi adıma teşekkür ederim . Yolunuz açık olsun , güzel bir emeklilik geçirmenizi dilerim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak alti ~ 7 yıl önce
Kemal bey 11 sene sonra ucak altindan ayrildi kendisinde fitik boyun fitigi oldu ama haber olarak paylasilmadi degersiz goruldu cikmadi inyernete

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000