30 Temmuz 2010, Cuma 19:11:15

THY HOSTESİ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Nijerya'dan İstanbul'a gelen bir yolcu yanlışlıkla bagaj bandından THY hostesinin valizini alınca içinde içki dolu bagajın sahibi hostes gözaltına alındı.
  • ben istesem devlet üniversitesine gidebiliyodum ama üniversiteden üniversiteye fark var . istanbuldaki bir üniversite daima diğerlerine göre üst sıralardadır( bikaç üniverstite hariç) il dışında sıkıntı çekmek istemedim burada bir okulu tercih ettim. il dışında da zaten bedava okunmuyo yaz okullarında il dışındaki okullara da gittim. benim hangi okulu okuyacağıma sen karışamazsın. bizde para çok gibi... gani yani . sen işin iç yüzünü anla sonra gel. kabin ekibinde iş güç yapmayan kendini bişey sananlar eziklik psikolojisinde olanlar vs. ben de lise mezunu alımına kısmen karşıyım ancak işe alındıktan sonra yapacak bişey yok demek ki standartlara uymuş alınmış bunu anlatmaya çalışıyorum. onlara laf atana da ben üni liyim konuş bana da diyorum
  • KEŞKE İNGİLİZCE BİLMEYEN SADECE KABİN MEMURLARI OLSA!İKİ LAFI BİR ARAYA GETİREMEYEN BEN YABANCILARLA UÇMAM DİYEN ORDAN BURDAN İNGİLİZCE YETERLİLİK SERTİFİKASI ALMAYA ÇALIŞAN O KADAR ÇOK KAPTAN VARKİİİ... ASIL ONLARDAN KORKUN.
  • ARKADAŞIM ELLERİNE AĞZINA SAĞLIK.SEN İÇİNDEKİLERİN NE OLDUĞUNU GÖREN ADAM AKILLI BİR KABİN MEMURUSUN DEMEK Kİ.UMARIM SINAVIN İYİ GEÇER VAROŞLARLA ELİTLER AYRILIR.
  • SEN ZATEN ANCAK 100 BİN BASARAK ÖYLESİNE BİR YERDEN MEZUN OLURSUN.BENCE BİR DAHA SINAVA GİR BAKALIM BİR DEVLET ÜNİVERSİTESİNİ TUTTUR.DENE BAKALIM BU ZEKAYLA BİRAZ ZOR AMA!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • almanci diye kalitesi düsük mü olacak? o zaman memlekette yabanci dil standardini yükseltin. bende almanya da görevliyim ingilizce ve almanca sart. genelleme yaparak kendini iyi his ediyorsan.. devam et. ne kalite ne dürüstlük konusunda genelleme yapan bir camiya yi mahkum eden kücük düsürenleri siddetle kiniyorum..ama iste anlayana. kendi de hala van.. tu.. tri diye sayiyodur ya.. bosver
  • kardeşim thy de çalışıyo 4 yıllık üniversite mezunu artı işini de 10 numara yapıyor. ben de 4 yıllık işletmeden bu sene mezun oluyorum. istanbulda özel bir üniversitede okuyorum. thy na girebilmek benim için büyük başarı sayılır. hani önlisanstı hani aöf di ya hadi bana da laf atın bakalım. bastım 100 bin okudum 4 yıl bu işe girip sağlam ve düzenli kzanç getiren bir meslek olduğu için seçiyorum. bu işe girmek kolay değil içlerinde master yapmış adamlar bile var. genelleme yapmayın boşa. ha bide kabin memuru olmak sadece çay kahve dağıtmak değildir.onun dışında bilinmesi gereken bir dünya prosedür var. kendi içindeki çalışan meslektaşlarına da diyeceğim çekemiyosanız anten takın o işe girdiyse herkes eşittir ütücü de simitçi de olsa ...
  • İngilizce sınavıyla hiç olmazsa aramızdaki varoşları temizleyelim. Korsan Taksiciden steward, Konfeksiyon atölyesindeki son ütücüden hostes olursa olacağı budur. Varoşsunuz siz varoş utanıyorum sizden...
  • GEÇELİM ARKADAŞLAR NE GÜZEL YAZMIŞ AĞZINA SAĞLIK.HEPNİZ 30-40 YAŞINIZA GELDİNİZ HALA AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARINA GİRİYORSUNUZ.DAHA ÖNCE ALDIĞINIZ DANDİK 2 YILLIK OKULU SÖZDE 4 YILLIĞA ÇIKARACAKSINIZ .AMAN NE KOMİK İNGİLİZCE DESEN VASAT.ALMANCA BİLENLER ALMANCI BULGARCA BİLENLER GÖÇMEN YANİ KALİTE SIFIR ELDE VAR SIFIR!
  • BU OLAY YILLARDIR BIR COK KABIN MEMURUNUN YAPTIGI BIR SEYDIR.NEDEN BU KADAR SASIRDINIZ ANLAMADIM.BU BIR YASAM TARZI,ARKADASI CAMIAYI LEKELEDIGI ICIN KINIYORUM.AMA HERKES DE SUTTEN CIKMIS AK KASIK DEGIL.
Atatürk Havalimanı'nda bugün ilginç bir olay yaşandı. Bir yolcunun bavulunu karıştırması Türk Hava Yolları (THY) hostesinin gözaltına alınmasına neden oldu.

Nijerya, Lagos-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları uçağında görevli kabin memuru K.K'nın bavulunu Atatürk Havalimanı Geliş Katı'nda Lagos bantından bir yolcu kendi bavulu sanarak aldı. Bavulun içi ise kaçak içkilerle doluydu. Olay şöyle gerçekleşti, ismi açıklanmayan yolcu Gümrüklü Salon'dan çıktıktan sonra elindeki bavulun kendi bavulu olmadığını anladı.

Daha sonra karşılaştığı bir polis memuruna bavulun kendisine ait olmadığını ve tekrar Gümrüklü Salon'a girerek, bavulu aynı bagaj bantına götürmek istediğini söyledi. Polis de, olası karışıklığı düzeltmek için yolcuyu Gümrüklü Salon'a aldı.

Fakat polis memuru güvenlik önlemi olarak bavulu x-ray cihazında kontrol etmek istedi. Yapılan kontrolde bavulun içerisinde 58 adet içki bulundu.

Viski ve votkayla dolu bavulu uyanık davranan polis aynı bagaj bantına koyarak sahibinin almasını bekledi. İçi kaçak içki dolu olan bavulun sahibi ise bir hostesti. Bavulunu alan Türk Hava Yolları kabin memuru K.K. kendisini takip eden polis tarafından gözaltına alındı.

Kaçak olarak yurda sokulmak istenen içkilerle birlikte kabin memuru K.K. ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

THY'de kabin memuru olarak çalışan K.K.'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında "haydi gel içelim", "20000 metre derinlikte 7 tane martini içmiş gibiyim" gibi cümleleri ise dikkat çekti. (Vatan)
THY HOSTESİ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (87)

Misafir ~ 14 yıl önce
ben istesem devlet üniversitesine gidebiliyodum ama üniversiteden üniversiteye fark var . istanbuldaki bir üniversite daima diğerlerine göre üst sıralardadır( bikaç üniverstite hariç) il dışında sıkıntı çekmek istemedim burada bir okulu tercih ettim. il dışında da zaten bedava okunmuyo yaz okullarında il dışındaki okullara da gittim. benim hangi okulu okuyacağıma sen karışamazsın. bizde para çok gibi... gani yani . sen işin iç yüzünü anla sonra gel. kabin ekibinde iş güç yapmayan kendini bişey sananlar eziklik psikolojisinde olanlar vs. ben de lise mezunu alımına kısmen karşıyım ancak işe alındıktan sonra yapacak bişey yok demek ki standartlara uymuş alınmış bunu anlatmaya çalışıyorum. onlara laf atana da ben üni liyim konuş bana da diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KEŞKE İNGİLİZCE BİLMEYEN SADECE KABİN MEMURLARI OLSA!İKİ LAFI BİR ARAYA GETİREMEYEN BEN YABANCILARLA UÇMAM DİYEN ORDAN BURDAN İNGİLİZCE YETERLİLİK SERTİFİKASI ALMAYA ÇALIŞAN O KADAR ÇOK KAPTAN VARKİİİ... ASIL ONLARDAN KORKUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADAŞIM ELLERİNE AĞZINA SAĞLIK.SEN İÇİNDEKİLERİN NE OLDUĞUNU GÖREN ADAM AKILLI BİR KABİN MEMURUSUN DEMEK Kİ.UMARIM SINAVIN İYİ GEÇER VAROŞLARLA ELİTLER AYRILIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEN ZATEN ANCAK 100 BİN BASARAK ÖYLESİNE BİR YERDEN MEZUN OLURSUN.BENCE BİR DAHA SINAVA GİR BAKALIM BİR DEVLET ÜNİVERSİTESİNİ TUTTUR.DENE BAKALIM BU ZEKAYLA BİRAZ ZOR AMA!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
almanci diye kalitesi düsük mü olacak? o zaman memlekette yabanci dil standardini yükseltin. bende almanya da görevliyim ingilizce ve almanca sart. genelleme yaparak kendini iyi his ediyorsan.. devam et. ne kalite ne dürüstlük konusunda genelleme yapan bir camiya yi mahkum eden kücük düsürenleri siddetle kiniyorum..ama iste anlayana. kendi de hala van.. tu.. tri diye sayiyodur ya.. bosver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşim thy de çalışıyo 4 yıllık üniversite mezunu artı işini de 10 numara yapıyor. ben de 4 yıllık işletmeden bu sene mezun oluyorum. istanbulda özel bir üniversitede okuyorum. thy na girebilmek benim için büyük başarı sayılır. hani önlisanstı hani aöf di ya hadi bana da laf atın bakalım. bastım 100 bin okudum 4 yıl bu işe girip sağlam ve düzenli kzanç getiren bir meslek olduğu için seçiyorum. bu işe girmek kolay değil içlerinde master yapmış adamlar bile var. genelleme yapmayın boşa. ha bide kabin memuru olmak sadece çay kahve dağıtmak değildir.onun dışında bilinmesi gereken bir dünya prosedür var. kendi içindeki çalışan meslektaşlarına da diyeceğim çekemiyosanız anten takın o işe girdiyse herkes eşittir ütücü de simitçi de olsa ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İngilizce sınavıyla hiç olmazsa aramızdaki varoşları temizleyelim. Korsan Taksiciden steward, Konfeksiyon atölyesindeki son ütücüden hostes olursa olacağı budur. Varoşsunuz siz varoş utanıyorum sizden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GEÇELİM ARKADAŞLAR NE GÜZEL YAZMIŞ AĞZINA SAĞLIK.HEPNİZ 30-40 YAŞINIZA GELDİNİZ HALA AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARINA GİRİYORSUNUZ.DAHA ÖNCE ALDIĞINIZ DANDİK 2 YILLIK OKULU SÖZDE 4 YILLIĞA ÇIKARACAKSINIZ .AMAN NE KOMİK İNGİLİZCE DESEN VASAT.ALMANCA BİLENLER ALMANCI BULGARCA BİLENLER GÖÇMEN YANİ KALİTE SIFIR ELDE VAR SIFIR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU OLAY YILLARDIR BIR COK KABIN MEMURUNUN YAPTIGI BIR SEYDIR.NEDEN BU KADAR SASIRDINIZ ANLAMADIM.BU BIR YASAM TARZI,ARKADASI CAMIAYI LEKELEDIGI ICIN KINIYORUM.AMA HERKES DE SUTTEN CIKMIS AK KASIK DEGIL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000