22 Mart 2011, Salı 09:08:34

THY 'HOLLANDA PAZARI'NDAN ÇOK MEMNUN

Türk Hava Yolları Hollanda Müdürü Metin Gözüaçık, elde ettikleri pazar payının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
  • cekemeyenlerin yazdiklarini bosver bir enkaz devraldin aslanlar gibi tasidin gerisi hikaye simdi yavrulari vataninda kucak acmis seni bekliyor. yolun acik olsun adam gibi adam.......)
  • iyi isler yapani desteklenmesli. thy guzel isler yapiyor Metin bey gibiler artsin tsk
  • THY ' nın Hollanda'da bugünkü duruma gelmesinde; Pazar payının artması için yoğun çaba gösteren,uzak yerleşim birimlerinde dahi THY bileti satılabilsin diye türk acenteler ağını genişleten,THY'na yaklaşmayan Hollandalı tur operatörlerini THY'na kazandıran,kısacası dünden bugüne bu konuda THY'na hizmet eden ve emeği geçen herkese selam olsun.
  • cunku dagilan tunusu toparlamak icin gonderildi kocum
  • önce charter şirketlerini teker teker yok ettiniz. hollanda pazarında en büyük olan şirketi ezdiniz tabii şimdi memnun olursunuz. bundan 10 yıl önce acaba kaç sefer düzenliyordunuz hollandaya?
  • Hizmet verenlere cok tsk ler metin bey ve diger personel guzel isler yapiyor. by
  • Eski adi Hanoi adi degisti
  • ne hazirmis be tam bir dokuntu teslim aldi Metin bey tam toparladi ne yazikki tunusa gidiyormus anladigimiz kadari ile basarilarinin ordada artarak devam edeceginden eminim oradada devralacagi tum enkaza ragmen
  • madem o kadar iyi yürütüyordu niye Tunusa gönderildi? bu isler öyle basit degil iste
  • Vietnam'ın başkenti Ho Chi Minh City değil, Hanoi'dir.

Gözüaçık, “Hollanda’da geçen sene 350 bin yolu taşıdık. Bu sayı çok önemli bunu 2011’de yüzde 11 oranında artırmayı planlıyoruz. Bunun başaracağımıza inanıyoruz.” dedi.

Hollanda’da pazarın genelinde yüzde 55'lik payları olduğunu anlatan Metin Gözüaçık, bu paylarını da artırmaya dönük çalışmalar yaptıklarını söyledi. Transit taşımacılık ve kargoya da büyük önem verdiklerini belirten Gözüaçık, “Kargo taşımacılık bizim için çok önemli. Haftada Maastricht’ten 6 sefer düzenliyoruz. Bu çok önemli bir sayı. Bunun artırabiliriz. Bunun yanı sıra transit taşımacılık da önemli buna da önem veriyoruz. Türkiye’nin coğrafi konumu transit taşımacılığa çok müsait bunu çok iyi kullanıyoruz. Bugün Afrika, Uzak Doğu, Çin, Bangladeş, Vietnam ve Hindistan’da kadar transit taşımacılık yapıyoruz.” diye konuştu.

THY Hollanda Müdürü Metin Gözüaçık, reklamların, Amsterdam Arena Stadı'ndaki lig ve kupa maçlarında gösterilmeye başlandığını, bu konuda son derce olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Ajax ile reklam anlaşmasının ligin ikinci yarısında Amsterdam Arena Stadı'nda yapılacak tüm maçlar için geçerli olduğunu, ama bunun gelecek sezonu da kapsayacak şekilde uzatılabileceğini dile getiren Gözüaçık, 50 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı'nda her hafta gösterilen THY reklamlarının televizyon başındakiler de dahil milyonlarca kişi tarafından izlendiğini söyledi.

Metin Gözüaçık “Hollanda’dan çok değişik kesimlerden olumlu tepkiler alıyoruz. Amsterdam Ajax, Hollanda'nın çok önemli bir kulübü. 4 milyon taraftarı olduğu söyleniyor. O yüzden reklam anlaşmasının çok yerinde olduğunu söyleyebilirim. Ligin ikinci yarısı için anlaşma yaptık, ama bunu önümüzdeki sezon için de düşünebiliriz.” Hollanda'da amatör liglerde mücadele eden Türk futbol kulüplerine de barter kapsamında destek verdiklerini bildiren Gözüaçık, "Sporu desteklemeye devam ediyoruz" diye konuştu. Hollanda’da THY yaz sezonu çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Metin Gözüaçık, bu konuda tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve talebin gayet iyi olduğunu söyledi.

THY'nin kısa süre önce başlattığı İstanbul aktarmalı Bangladeş'in başkenti Dakka ve Vietnam'ın başkenti Ho Chi Minh City seferlerinin de Hollanda'da büyük ilgi gördüğünü ifade eden Gözüaçık, “Hollanda'dan bu ülkelere direkt uçuşlar yok, biz çok ekonomik fiyatlara uçtuğumuz için tercih ediliyoruz”

Metin Gözüaçık, yaz sezonuyla ilgili çalışmalarını da tamamladıklarını kaydederek şu değerlendirmede bulundu: “Satışlarımız THY Hollanda olarak oldukça çok iyi. Geçen yıl ki satışlarımızı geçeceğiz. Bu sene ki en fazla satış yaptığımız transit yaptığımız noktalar özellikle, Bombey, Delhi, Bangkok ve Bakü gibi noktalarımızdır. Anadolu’da özellikle Kayseri’ye yönelik sefer sayımızı arttıracağız. Haftada iki olan seferimizi üçe çıkartacağız. Anadolu’nun başka noktalarına uçmaya çalışıyoruz. Satış ağımızı yükseltmeye çalışıyoruz. Sabiha Gökçen seferleri ile Avrupa’da en fazla sefer yaptığımız yerlerin başında geliyor. Buradan Anadolu noktalarına daha kolay ulaşılabiliniyor. Atatürk Havaalanında yaşadığımız yoğunluğu Sabiha Gökçen Havaalanında daha az yaşıyoruz. Yaz sezonunda Sabiha Gökçen ve Anadolu Jet seferlerimiz devam edecek. Bunun yanında Anadolu Jet kış seferinde de devam edecek ve gündüz beş defa olacak. Yolcu artışımız sürekli artıyor.” (Star)

THY 'HOLLANDA PAZARI'NDAN ÇOK MEMNUN

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
cekemeyenlerin yazdiklarini bosver bir enkaz devraldin aslanlar gibi tasidin gerisi hikaye simdi yavrulari vataninda kucak acmis seni bekliyor. yolun acik olsun adam gibi adam.......)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iyi isler yapani desteklenmesli. thy guzel isler yapiyor Metin bey gibiler artsin tsk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ' nın Hollanda'da bugünkü duruma gelmesinde; Pazar payının artması için yoğun çaba gösteren,uzak yerleşim birimlerinde dahi THY bileti satılabilsin diye türk acenteler ağını genişleten,THY'na yaklaşmayan Hollandalı tur operatörlerini THY'na kazandıran,kısacası dünden bugüne bu konuda THY'na hizmet eden ve emeği geçen herkese selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cunku dagilan tunusu toparlamak icin gonderildi kocum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
önce charter şirketlerini teker teker yok ettiniz. hollanda pazarında en büyük olan şirketi ezdiniz tabii şimdi memnun olursunuz. bundan 10 yıl önce acaba kaç sefer düzenliyordunuz hollandaya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hizmet verenlere cok tsk ler metin bey ve diger personel guzel isler yapiyor. by

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eski adi Hanoi adi degisti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne hazirmis be tam bir dokuntu teslim aldi Metin bey tam toparladi ne yazikki tunusa gidiyormus anladigimiz kadari ile basarilarinin ordada artarak devam edeceginden eminim oradada devralacagi tum enkaza ragmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madem o kadar iyi yürütüyordu niye Tunusa gönderildi? bu isler öyle basit degil iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vietnam'ın başkenti Ho Chi Minh City değil, Hanoi'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000