29 Haziran 2012, Cuma 15:22:41

THY HIZ KESMİYOR!

Türk Hava Yolları dördüncü 737-900ER tipi uçağını Türkiye’ye getirdi…
  • bizde hep var butür muhabbetler...selçuklulardan tut osmanlıya kadar...genlerimizde var...haddimize olnayan bilmediğimiz konularda yorum yaparız hep...internet olmasa dedikodu olmasa haliniz neolacaktı bilmiyorum? yok komisyon almış yok zarardaymış yok badem...lufthansa emirates ya onlarıda boşver sıradan charter çalışanları bile kendi şirketlerini kötülemiyorlar.siz niye böylesiniz anlamıyorum...elinize ne geçecek böyle yorumlarla? haklı olsan neolur? olmasan neolur? sırf konuşmak için yorum yapmayın...gidin yararlı bir kursa yazılın birşeyle öğrenin boş boş facebook gibi sosyal ağlarda gezeceğinize...yarısı devletin yani vatandaşın yani bizim paralarımız vergilerimiz ülke batmadıkça şirkette batmaz kısacası onun için rahat olun...iktisat ekonomi işletme okuyanlar bilirler neyin nasıl olduğunu...nu saydığınız sıfatlarla bu şirket batmaz...emin olabilirsiniz...her uçak full kalkıp full iniyor...hangi zarardan bahsediyorsunuz siz:))avrupa şampiyonasından dönenleri bile THY taşıdı...
  • Arkadasla, soyleyecek bir cumle bulamiyorum. Bazilarinin halini tek bir veciz cumle ile ozetlemem gerekirse o da siz Turklerin bir atasozu ile olcak galiba o da "it urur, kervan yurur"dur. Herkes konusup duruyor, ama bira raporlari inceleseler (tabi bunlara kapasiteleri yetiyorsa) gorecekler nasil buyume surecinde ki TK nasil deli gibi kapasite artisinda olsa da nasil LF'sini arttirmayi basariyor. Dikkatinizi cekerim, TK artik AEA 3. havayolu. British'i solladi gidiyor. Bazilari hala .... devam etsin, bizim kervan da yoluna devam etsin. Herkese hayirli ugurlu olsun...
  • THY 10 adet 747 siparisini kesinlestirdi.Hadi hayirli olsun (bugun alinan haber)
  • Oncelikle hayirli olsun ne zaman uzun mezilli ucak siparis verecek thy Boeing 747 800 veya Airbus à 380 800
  • Öncelikle yeni uçak Türk havacılığına hayırlı uğurlu olsun. Yıllarca kazasız, kırımsız uçuşlar gerçekleştirsin. Ancak bence, bu kapasitede A 321, B 739'dan çok daha şık duruyor. 737 serisinin göze en hoş gelen modeli 800 serisi. 900 sanki zorla uzatılmış da üstüne güç uygulandığında ortadan kırılacakmış gibi :) hastalıklı bir görüntü sergiliyor.
  • Soylemekten dilimde tuy bitti, Inegol ucagi istiyoruz".......
  • bizim uçaklarımızda neden C kullanmıyorlar. İz air ları aldılar kodları JUA - JUB -JUD Yapıldı. ABD oldular. Şimdi Bunlarda böyle oldu.Neden böle ?
  • hayırlı uğurlu ucuclar milli hava yolumuza
  • zarar olmadigini nasil iddia ediyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum, bilancolari dolar-tl ile makyajlama bile ise yaramiyor artik. ucak almak marifetmi? gidin garanti verin aliyorsunuz ucagi. sorun isletmekte. simdi 380 yada 747 alacaklar tanesi 400 milyon dolara yakin. bilanconun kirmizi halini siz dusunun. daha farketmediler 'badem kiralama' diye ucak sirketi kursunlar, ucaklari onlar alsin thy' ye kiralasin. hem kar gorunur, hem herkes komisyonunu alir. fena mi olur?
  • HERŞEYİN ŞOV VE GÖSTERİŞTEN İBARET OLDUĞU TORPILLİ,HAVACILIK YOKSUNU ŞAHISLAR TARAFINDAN YÖNETİLEN,MİLYARLARCA TL'LİK ZARARLARIN OLDUĞU,SEBEPSİZ YERE ARKASI OLMAYAN GARİBAN PERSONELİNİN İŞTEN ATILDIĞI,GERÇEKTE İÇİ BOŞ OLAN VE SADECE ADI OLAN,PRESTIJI,SAYGINLIĞI KALMAMIS, HİKAYEDEN BİR ŞİRKETTİR.OLAY KISACA BUDUR VE BAŞKA SÖZE DE GEREK YOK...

Milli havayolu Türk Hava Yolları Amerikalı Boeing’e verdiği 15 uçaklık 737-900ER tipi uçaklardan dördüncüsünü az önce Atatürk Havalimanı’na getirdi.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında aynı gün Atatürk Havalimanı'na getirilen TC-JYA (Amasya) ve TC-JYB (Denizli) kuyruk tescilli B737-900ER tipi uçakların ardından üçüncü uçağını da Mayıs ayının 25’inde Atatürk Havalimanı’na indiren THY, bugün dördüncü uçağı olan TC-JYD kuyruk tescilli Bayburt isimli uçağını teslim aldı.

Öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı’na inen TC-JYD kuyruk tescilli uçağın son kontrollerinin tamamlanmasının ardından seferler için hazır hale geleceği öğrenildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil geçtiğimiz günlerde, Sky Interior kabinine sahip olan uçağın, genellikle Afrika seferleri için kullanılacağını ifade etmişti.

©AirportHaber

THY HIZ KESMİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

:)) ~ 12 yıl önce
bizde hep var butür muhabbetler...selçuklulardan tut osmanlıya kadar...genlerimizde var...haddimize olnayan bilmediğimiz konularda yorum yaparız hep...internet olmasa dedikodu olmasa haliniz neolacaktı bilmiyorum? yok komisyon almış yok zarardaymış yok badem...lufthansa emirates ya onlarıda boşver sıradan charter çalışanları bile kendi şirketlerini kötülemiyorlar.siz niye böylesiniz anlamıyorum...elinize ne geçecek böyle yorumlarla? haklı olsan neolur? olmasan neolur? sırf konuşmak için yorum yapmayın...gidin yararlı bir kursa yazılın birşeyle öğrenin boş boş facebook gibi sosyal ağlarda gezeceğinize...yarısı devletin yani vatandaşın yani bizim paralarımız vergilerimiz ülke batmadıkça şirkette batmaz kısacası onun için rahat olun...iktisat ekonomi işletme okuyanlar bilirler neyin nasıl olduğunu...nu saydığınız sıfatlarla bu şirket batmaz...emin olabilirsiniz...her uçak full kalkıp full iniyor...hangi zarardan bahsediyorsunuz siz:))avrupa şampiyonasından dönenleri bile THY taşıdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Arkadasla, soyleyecek bir cumle bulamiyorum. Bazilarinin halini tek bir veciz cumle ile ozetlemem gerekirse o da siz Turklerin bir atasozu ile olcak galiba o da "it urur, kervan yurur"dur. Herkes konusup duruyor, ama bira raporlari inceleseler (tabi bunlara kapasiteleri yetiyorsa) gorecekler nasil buyume surecinde ki TK nasil deli gibi kapasite artisinda olsa da nasil LF'sini arttirmayi basariyor. Dikkatinizi cekerim, TK artik AEA 3. havayolu. British'i solladi gidiyor. Bazilari hala .... devam etsin, bizim kervan da yoluna devam etsin. Herkese hayirli ugurlu olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel ~ 12 yıl önce
THY 10 adet 747 siparisini kesinlestirdi.Hadi hayirli olsun (bugun alinan haber)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsm ~ 12 yıl önce
Oncelikle hayirli olsun ne zaman uzun mezilli ucak siparis verecek thy Boeing 747 800 veya Airbus à 380 800

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Öncelikle yeni uçak Türk havacılığına hayırlı uğurlu olsun. Yıllarca kazasız, kırımsız uçuşlar gerçekleştirsin. Ancak bence, bu kapasitede A 321, B 739'dan çok daha şık duruyor. 737 serisinin göze en hoş gelen modeli 800 serisi. 900 sanki zorla uzatılmış da üstüne güç uygulandığında ortadan kırılacakmış gibi :) hastalıklı bir görüntü sergiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inegol ~ 12 yıl önce
Soylemekten dilimde tuy bitti, Inegol ucagi istiyoruz".......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden böyle bu ? ~ 12 yıl önce
bizim uçaklarımızda neden C kullanmıyorlar. İz air ları aldılar kodları JUA - JUB -JUD Yapıldı. ABD oldular. Şimdi Bunlarda böyle oldu.Neden böle ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkish ~ 12 yıl önce
hayırlı uğurlu ucuclar milli hava yolumuza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
zarar olmadigini nasil iddia ediyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum, bilancolari dolar-tl ile makyajlama bile ise yaramiyor artik. ucak almak marifetmi? gidin garanti verin aliyorsunuz ucagi. sorun isletmekte. simdi 380 yada 747 alacaklar tanesi 400 milyon dolara yakin. bilanconun kirmizi halini siz dusunun. daha farketmediler 'badem kiralama' diye ucak sirketi kursunlar, ucaklari onlar alsin thy' ye kiralasin. hem kar gorunur, hem herkes komisyonunu alir. fena mi olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 12 yıl önce
HERŞEYİN ŞOV VE GÖSTERİŞTEN İBARET OLDUĞU TORPILLİ,HAVACILIK YOKSUNU ŞAHISLAR TARAFINDAN YÖNETİLEN,MİLYARLARCA TL'LİK ZARARLARIN OLDUĞU,SEBEPSİZ YERE ARKASI OLMAYAN GARİBAN PERSONELİNİN İŞTEN ATILDIĞI,GERÇEKTE İÇİ BOŞ OLAN VE SADECE ADI OLAN,PRESTIJI,SAYGINLIĞI KALMAMIS, HİKAYEDEN BİR ŞİRKETTİR.OLAY KISACA BUDUR VE BAŞKA SÖZE DE GEREK YOK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000