11 Ağustos 2015, Salı 09:24:08

THY, Herson'da yeni ofisini açtı

Türk Hava Yolları (THY) geçtiğimiz yıl Ekim ayında uçuşlara başladığı Ukrayna'nın Herson kentinde ofis açtı.
  • Mert Dorman, Thy'na nasil ise girip nasil yukseldigini de aciklayabilir mi ?
  • yurtdışı idari ve mali işler personeli ilanına başvur git
  • Kherson
  • Meydan da kule yok.once kule acsinlar.
  • Amsterdam da bitane ekstra açılsın. Bizde thy uniformasi giymek istiyoruz.
  • Neden Polonya'ya yeni hat açmıyorlar
  • THY 777X ile ilgileniyormu bilen var mı
  • ANKARA'DAN DA İSTİYORUZ. THY

Türk Hava Yolları, Ukrayna'nın Herson şehrinde ofis açtı. Açılışa Odesa Başkonsolosu Nur Sağman, THY Doğu Avrupa ve Balkanlar Satış Başkan Yardımcısı Mert Dorman, Herson Vali Yardımcısı Valentyna Sıchevaya, THY Herson Müdürü Dinçer Sayıcı, Herson Belediye Başkanı Volodymyr Mykolaenko ile Türk işadamları katıldı.

"YENİ UÇUŞ NOKTALARI PLANLIYORUZ"
Açılışta konuşan Satış Başkan Yardımcısı Mert Dorman, "Özellikle 2003'ten sonra hizmet, kalite ve ürün anlamında dünya ölçeğinde yükselen Türk Hava Yolları bugün 110 Ülkede uçtuğu 277 nokta ile en çok ülkeye uçan havayolu konumuna gelmiştir. Türk Hava Yolları; uçuş ağında önemli bir yere sahip Ukrayna pazarındaki 22. kuruluş yılında, Ukrayna" da bulunan en eski ve köklü şirketlerden biri olarak gelişimini sürdürmeye devam etmektedir. Bu kapsamda; hepinizin bildiği üzere Ukrayna'daki beşinci noktamız olan Herson hattını 15 Ekim 2014'de hizmete açmıştık. Ukrayna'daki büyüme stratejilerimiz doğrultusunda mevcut seferlerimizi artırmayı ve yeni uçuş noktaları açmayı planlamaktayız" dedi.

Türk Hava Yolları olarak Türkiye-Ukrayna arasindaki dostluğa büyük önem verdiklerini dile getiren Dorman, Ukrayna halkı için daima iyi ve kaliteli hizmet sunmaya özen gösterdiklerini belirtti.

" HAFTADA 7 SEFERE YÜKSELTTİK"
Herson Müdürü Dinçer Sayıcı ise, "Hâlihazırda Ukrayna'da 5 şehre uçuş gerçekleştirmekteyiz. Uçtuğumuz destinasyonlar ve kargo kapasitesi bakımından Ukrayna'nın en büyük yabancı havayolu şirketi konumundayız. Bu aynı zamanda Ukrayna'ya verdiğimiz önemin de bir göstergesidir. Son olarak geçen sene Ekim ayında Herson hattımızı açtık ve çok kısa bir zaman içinde de haftalık 4 olan sefer sayımızı 7'ye çıkarttık. Böylelikle; Ukrayna'da önemli bir konuma sahip olan Herson'un dünya ile olan bağlantısını güçlendirerek şehrin gelişimine ve Ukrayna dahilindeki pozisyonunun güçlenmesine önemli bir katkı sağladığımıza inanıyoruz. Herson halkının Türk Hava Yolları'na göstermiş olduğu teveccühün bir sonucu olarak Herson uçuşlarımızın doluluk oranlarının bizleri memnun ettiğini ifade etmek isterim. Bu çerçevede; Türk Hava Yolları'nı tercih eden değerli yolcularımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek için Herson şehir ofisimizi açmış bulunmaktayız" diye konuştu.

THY, Herson'da yeni ofisini açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

torpil ~ 9 yıl önce
Mert Dorman, Thy'na nasil ise girip nasil yukseldigini de aciklayabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 9 yıl önce
yurtdışı idari ve mali işler personeli ilanına başvur git

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kherson ~ 9 yıl önce
Kherson

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 ~ 9 yıl önce
Meydan da kule yok.once kule acsinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hendrik idi ambacht ~ 9 yıl önce
Amsterdam da bitane ekstra açılsın. Bizde thy uniformasi giymek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim ~ 9 yıl önce
Neden Polonya'ya yeni hat açmıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 9 yıl önce
cunku polonya sivil havacilik kurumu izin vermiyor ve ikili anlasmayi yenilemiyor. Adamlar resmen Turk sirketlerinden korkuyorlar.
aynen ~ 9 yıl önce
Yoksa Polonya makamları izni verdiği anda THY daily 2 başlar, kısa zamanda da daily 3'e rahat çıkar. +Krakow ne zamandır isteniyor.. Polonya büyük nüfusuyla Avrupa'da THY için en büyük potansiyel pazarlardan, zincirler kırılsa müthiş olacak.. Eski anlaşma sebebiyle LOT'un frekansı sayısınca uçabiliyoruz biryandan EK, QR daily uçarak tüm beyond yolcuları götürüyorlar.. :(
CORENDON ~ 9 yıl önce
THY 777X ile ilgileniyormu bilen var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 9 yıl önce
ANKARA'DAN DA İSTİYORUZ. THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000