15 Temmuz 2008, Salı 12:23:04

THY hergün uçacak

THY, 16 Temmuz 2008 (yarın) tarihinden itibaren İstanbul-Nevşehir hattında her gün karşılıklı uçuş gerçekleştirecek.
  • Cok güzel ucagin hergün ucmasi ama yinede degisik saatlerde olmasi bence daha güzel olur en azindan nevsehir ist saat 07de ve ist.nev 21.00 olsa en güzeli sadece 1 ucak saatti böyle olsa yeter ben 8 saat beklemem gerek nevsehire ucmam icin ve benim gibi binlerce kisi var ya kayseri yada ankara seciliyor YETKILILERE DUYURULUR

THY tarafından  İstanbul-Nevşehir hattında Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün olarak düzenlenen tarifeli uçak seferleri, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün verdiği izinle haftanın tüm günlerine yayıldı.

SHGM tarafından onaylanan uçuşlar, Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi  günleri İstanbul-Nevşehir saat 10:00, Nevşehir-İstanbul saat 12:00; Salı ve Pazar günleri İstanbul- Nevşehir saat 13:25, Nevşehir-İstanbul saat 15:35 Çarşamba günleri ise İstanbul-Nevşehir saat 12:10, Nevşehir’den İstanbul’a saat 14:10’da kalkış şeklinde gerçekleştirilecek. Uçuşlar, 4 Ağustos 2008 tarihinden itibaren haftanın tüm günleri İstanbul’dan saat 10:00’da, Nevşehir’den saat 12:00’de kalkış şeklinde düzenlenecek.

Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanısıra sıcak hava balonculuğu konusunda da dünyanın sayılı cazibe merkezlerinden biri olan Nevşehir, özellikle yaz döneminde çok sayıda turist çekiyor. Yılda ortalama 2 milyon turistin ziyaret ettiği  Nevşehir, 2007 yılında başlayan uçak seferlerinin ardından daha büyük ilgi görmeye başladı. Her gün gerçekleştirilecek seferler ile birlikte, yerli ve yabancı turistlerin  İstanbul aktarmalı olarak Nevşehir’e hiçbir zorlukla karşılaşmadan ulaşabilecek olmasının kentin turizm potansiyelini daha da arttıracağı ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağı düşünülüyor.

THY hergün uçacak

Yorumlar

Nevsehirli gurbetci ~ 16 yıl önce
Cok güzel ucagin hergün ucmasi ama yinede degisik saatlerde olmasi bence daha güzel olur en azindan nevsehir ist saat 07de ve ist.nev 21.00 olsa en güzeli sadece 1 ucak saatti böyle olsa yeter ben 8 saat beklemem gerek nevsehire ucmam icin ve benim gibi binlerce kisi var ya kayseri yada ankara seciliyor YETKILILERE DUYURULUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000