02 Eylül 2010, Perşembe 08:49:45

THY HER YERDE!

THY, İtalya'nın moda başkenti Milano'da da tramvaylara giydirdiği reklamla Türkiye'yi tanıtıyor.
  • Deve ve terlik zihniyeti asla unutulmayacak. Tarihin yaprakları arasına girdi.
  • Geçmiş de yapılan yanlışları unutun da artık geleceğe bakın hatalar olur normaldir. Bugün dünyanın en büyük havayolu şirketleri yanlış yönetimden dolayı iflas ediyor dolayısıyla takılmayın bazı şeylere de önünüze bakın..Biraz memnuniyet duymak iyi olur devamlı şikayet, isyanla bir yere varılmaz tatmin olmayı öğrenin. Geçen bir hollandalı birisiyle karşılaştım türkiye de ir yabancı firmada üst düzey yönetici olarak çalışıyor neyse adam hollandaya giderken THY kullanıyor neden KLM kullanmıyorsun dedin thy servisi çok iyi dedi adam çok memnun elin ggavuru sevi yor siz sevmiyorsunuz s
  • Hakikaten THY bu konuda tarihe geçti. Sanırım bu imajını ne kadar çağdaş görünmeye de kalksa silemez artık. Bademleri kesseler bile.
  • işte senin gibiler unutamaz. niye thy ile içinde birşeyler kalmıştır... deve de sana bahane...
  • Deve ve Terlik Türk Sivil Havacılık tarihinde bir ilk olarak tarihe geçmiştir. Tarihi unutmak mümkün müdür ? Bu rezilliği hangi aklı başında ve çağdaş bir insan unutabilir.
  • Temcit pilavi gibi hala deve olayini cigneyenler yazdiklarina kendileri inaniyorlar mi acaba?Yoksa laf olsun torba dolsun diye mi yaziyorlar.Yurt disinda marka olarak en cok taninan sirketlerin basinda THY geliyor tabii ama ironik olarak bazi akli evvel yorumcularin yazdigi gibi deve olayi ile degil.Hizmet, ucus agi ve ucak kalitesi ile.
  • THY nin yeni imajı. Terlik ve deve. Yazan doğru yazmış valla.
  • prestij, 2003 ile 2010 arasindaki thy'nin istatisliklerine bak'da sonra deve olayina girersin. zamaninda deve kesmeyen adamlar'ida gorduk. thy, beko, mavi jeans ile birlikte ilk taninan turk sirketlerinden biri artik.
  • Son on yıldır o kadar çok prestij kaybetti ki izahı mümkün değil. Terlikler develer tüm dünya medyasında yayınlandı. Daha önceden atılımları ve çağdaşlığı ile tüm Dünya tanıyordu. Reklama ihtiyaç yoktu.
  • yabancı havayolu bizim ülkemizde böyle reklam verse hemen vatan millet sakarya olur devlet satılıyor diye cığırtganlık yaparlar.. helal thy
Yolcu ve filosundaki uçak sayısı sürekli artan Türk Hava Yolları, dünya genelinde verdiği reklamlarla bilinilirliğini ve yolcu potansiyelini sürekli artırıyor. Sponsoru olduğu İngilizlerin dünyaca ünlü kulübü Manchester United'ın stadı Old Trafford ile İspanyol dev Barcelona'nın Noi Camp stadında da reklamı olan THY’nin reklamları sefer yaptığı ülkelerdeki önemli caddelerde, toplu taşıma araçlarında, istasyonlarda, gazetelerde ve televizyonlarda yer alıyor.

THY’nin toplu taşıma araçlarına verdiği reklamlardan biri de İtalya'nın Milano şehrindeki reklamı oldu.

Modanın başkenti olarak kabul edilen Milano'nun tramvay ve istasyonlarındaki THY reklamları dikkat çekiyor. Özellikle turistlerin de çoğunlukla kullandığı tramvaylara THY reklamı giydirildi. THY uçağı yanı sıra Antalya ve Bodrum sahil şeridinden fotoğraflara da yer verilen Milano tramvaylarındaki reklam THY’nin yanı sıra Türkiye'nin de tanıtımına katkı sağlıyor. Daha önce de Almanya'nın başkenti Berlin'deki tarihi Charlottenburg Kapısı'na, THY'nin Almanya'dan sefer başlatmasının 50'nci yılı vesilesiyle büyük bir reklam asılmıştı; Bangkok'taki 304 metre yüksekliğe sahip olan Baiyoke Tower gökdelenine de, THY reklamı giydirilmişti.
THY HER YERDE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
Deve ve terlik zihniyeti asla unutulmayacak. Tarihin yaprakları arasına girdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmiş de yapılan yanlışları unutun da artık geleceğe bakın hatalar olur normaldir. Bugün dünyanın en büyük havayolu şirketleri yanlış yönetimden dolayı iflas ediyor dolayısıyla takılmayın bazı şeylere de önünüze bakın..Biraz memnuniyet duymak iyi olur devamlı şikayet, isyanla bir yere varılmaz tatmin olmayı öğrenin. Geçen bir hollandalı birisiyle karşılaştım türkiye de ir yabancı firmada üst düzey yönetici olarak çalışıyor neyse adam hollandaya giderken THY kullanıyor neden KLM kullanmıyorsun dedin thy servisi çok iyi dedi adam çok memnun elin ggavuru sevi yor siz sevmiyorsunuz s

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hakikaten THY bu konuda tarihe geçti. Sanırım bu imajını ne kadar çağdaş görünmeye de kalksa silemez artık. Bademleri kesseler bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işte senin gibiler unutamaz. niye thy ile içinde birşeyler kalmıştır... deve de sana bahane...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Deve ve Terlik Türk Sivil Havacılık tarihinde bir ilk olarak tarihe geçmiştir. Tarihi unutmak mümkün müdür ? Bu rezilliği hangi aklı başında ve çağdaş bir insan unutabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temcit pilavi gibi hala deve olayini cigneyenler yazdiklarina kendileri inaniyorlar mi acaba?Yoksa laf olsun torba dolsun diye mi yaziyorlar.Yurt disinda marka olarak en cok taninan sirketlerin basinda THY geliyor tabii ama ironik olarak bazi akli evvel yorumcularin yazdigi gibi deve olayi ile degil.Hizmet, ucus agi ve ucak kalitesi ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin yeni imajı. Terlik ve deve. Yazan doğru yazmış valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
prestij, 2003 ile 2010 arasindaki thy'nin istatisliklerine bak'da sonra deve olayina girersin. zamaninda deve kesmeyen adamlar'ida gorduk. thy, beko, mavi jeans ile birlikte ilk taninan turk sirketlerinden biri artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Son on yıldır o kadar çok prestij kaybetti ki izahı mümkün değil. Terlikler develer tüm dünya medyasında yayınlandı. Daha önceden atılımları ve çağdaşlığı ile tüm Dünya tanıyordu. Reklama ihtiyaç yoktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yabancı havayolu bizim ülkemizde böyle reklam verse hemen vatan millet sakarya olur devlet satılıyor diye cığırtganlık yaparlar.. helal thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000