09 Ocak 2015, Cuma 00:00:10

THY HER TİPTE PİLOT ALIMI YAPACAK

Türk Hava Yolları (THY), akşam saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda her tipte pilot alımı yapacağını açıkladı. İşte detaylar...
  • Her türlü kul hakkı yerim. İftira ederim. Yalancıyım ama 5 vakit namazlıyım. Thy beni alır değilmi müslümanım değilmi..not akp üyesi:)))
  • Pegasus da yabancı pilot almış bilginize artık istedikleri kadar thy gecsinler olan yine torpilsiz işsizlere oldu....zaten amaç torpili olmayan pilot olmasın amaç bu. Bi şekilde şans eseri girsen bile thy ye seni bi şekilde eliyorlar. Veya son görüşmede elerler . Bilginize.
  • Ole 320 de line da ucmus olcan hemde 3000 ustelik total 5200 git kaptan ol blader copa air de star alliance ustelik ve maasin thyden en az 2 misli cok olur fo upgrade olman da max 6 ay demek maasi 4 e katladin 6 on 2 off ne diym nedir bu thy sevdasi biraz kendinize gelin onca snawi gectiniz ve milyonda birsiniz neden ezdiriyorsunizki psikologlara etc senin okudugunun, gectigin snawlarin onda birini gecmemistir bile ama ne yazik onlar karar veriyolar ground or flight bullshit! AK PARTY 10 Ocak 2015, Cumartesi 12:09:08 AK PARTY ye uye olmadan veya Lucky sperm clubdan degilseniz yani Babaniz THY Kaptan degilse THY giremessiniz. Akintiya kurek cekmeyin. 3000 saat A320 ucusum var Toplam saat 5200 yasim 35. Australia da buyudum, Australia da A320 ucdum. iki unuversite bitirdim. Uc defa HTA CRM secmelerinde psikolog Merve Karabulut tarafindan olumsuz cevab aldim. Bende bir Psikologluk yonunden sorun mu var!!!!!. Annem Elizabeth is a Medical doctor in Australia. Babam Turk Hasan ise Engineer.
  • Ya ben lise mezunuyum ve lise mezunuda alinacakmis vandayim ve pilot olmak istiyorum...
  • Beyler yorumlarınızı bölmek istemezdim ama eskiden kabin alımı kokpitle yayınlanırdı şimdi şubata kalır diyorlar, hangisine güvenmeli? Yaşlandım yeminle..
  • AK PARTY ye uye olmadan veya Lucky sperm clubdan degilseniz yani Babaniz THY Kaptan degilse THY giremessiniz. Akintiya kurek cekmeyin. 3000 saat A320 ucusum var Toplam saat 5200 yasim 35. Australia da buyudum, Australia da A320 ucdum. iki unuversite bitirdim. Uc defa HTA CRM secmelerinde psikolog Merve Karabulut tarafindan olumsuz cevab aldim. Bende bir Psikologluk yonunden sorun mu var!!!!!. Annem Elizabeth is a Medical doctor in Australia. Babam Turk Hasan ise Engineer.
  • Ehliyet sinavini gecemeyenler basvursun kesin pilot olur!
  • Ya bence üniversite sınavıda kalksın üniversitede derslerde pekte işe yaramıyor aslında o sınavda ki sorular .heryer torpil olsun
  • Amerikalı Diyen canlıya cevap, senin özel bir sayfan varsa oraya odaklanabilirim "canımın içi". Herkese alım sürecinde başarılar, bu laubali arkadaşlara da Allah'tan akıl fikir diliyorum.
  • eyvah pegasusta pilot kalmayacak

Türk Hava Yolları'ndan (THY) akşam saatlerinde yapılan açıklamada pilot arandığı duyuruldu.

Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, dar ve geniş gövdeki uçaklar için, tecrübeli ve tecrübesiz birçok tipte pilot alımı yapılacağı ifade edildi. 

Yetiştirilmek üzere 2. pilot adaylarında aranan şartları şöyle;

Genel Özellikler
T.C. Vatandaşı olmak,
En az 4 yıllık lisans mezunu olmak,
01.01.1984 ve sonrasında doğmuş olmak,
Erkek adaylar için boy 165 cm’den kısa, 190 cm’den uzun olmamak ve beden-kitle endeksine uygun olmak,
Bayan adaylar için boy 160 cm’den kısa, 190 cm’den uzun olmamak ve beden-kitle endeksine uygun olmak,
Askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmek,
Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak.

Yabancı Dil (İngilizce) Şartı
İlan tarihi itibariyle son 2 yıl içinde aşağıda belirtilen İngilizce dil sınavlarının birinden istenen minimum puanı belgelemek.
TOEFL (IBT) : 75 (speaking : min.20)
IELTS (Akademik) : 6 (speaking : min.6)

Sağlık Şartları
Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı’nın (ICAO) Annex-1’deki ve JAR FCL-3’deki Ticari Havayolu Pilotu şartlarına uygun olmak. (Adaylar bu şartları sağladıklarını belgeleyen raporu, daha sonra duyurulacak tarihte belirtilecek hastanelerden kendi imkanları ile temin edeceklerdir.)

Diğer Şartlar
THY A.O. tarafından yapılacak olan değerlendirme süreçlerinde başarılı olmak.


THY'NİN DİĞER PİLOT İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

THY HER TİPTE PİLOT ALIMI YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Akp ~ 9 yıl önce
Her türlü kul hakkı yerim. İftira ederim. Yalancıyım ama 5 vakit namazlıyım. Thy beni alır değilmi müslümanım değilmi..not akp üyesi:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 8 yıl önce
Nedemek kul hakkı yerim iftira atarım ak partiliyim ak partililere çamur atma
Pgs ~ 9 yıl önce
Pegasus da yabancı pilot almış bilginize artık istedikleri kadar thy gecsinler olan yine torpilsiz işsizlere oldu....zaten amaç torpili olmayan pilot olmasın amaç bu. Bi şekilde şans eseri girsen bile thy ye seni bi şekilde eliyorlar. Veya son görüşmede elerler . Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bullshit ~ 9 yıl önce
Ole 320 de line da ucmus olcan hemde 3000 ustelik total 5200 git kaptan ol blader copa air de star alliance ustelik ve maasin thyden en az 2 misli cok olur fo upgrade olman da max 6 ay demek maasi 4 e katladin 6 on 2 off ne diym nedir bu thy sevdasi biraz kendinize gelin onca snawi gectiniz ve milyonda birsiniz neden ezdiriyorsunizki psikologlara etc senin okudugunun, gectigin snawlarin onda birini gecmemistir bile ama ne yazik onlar karar veriyolar ground or flight bullshit! AK PARTY 10 Ocak 2015, Cumartesi 12:09:08 AK PARTY ye uye olmadan veya Lucky sperm clubdan degilseniz yani Babaniz THY Kaptan degilse THY giremessiniz. Akintiya kurek cekmeyin. 3000 saat A320 ucusum var Toplam saat 5200 yasim 35. Australia da buyudum, Australia da A320 ucdum. iki unuversite bitirdim. Uc defa HTA CRM secmelerinde psikolog Merve Karabulut tarafindan olumsuz cevab aldim. Bende bir Psikologluk yonunden sorun mu var!!!!!. Annem Elizabeth is a Medical doctor in Australia. Babam Turk Hasan ise Engineer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevdaa ~ 9 yıl önce
Ya ben lise mezunuyum ve lise mezunuda alinacakmis vandayim ve pilot olmak istiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pardon me ~ 9 yıl önce
Beyler yorumlarınızı bölmek istemezdim ama eskiden kabin alımı kokpitle yayınlanırdı şimdi şubata kalır diyorlar, hangisine güvenmeli? Yaşlandım yeminle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 9 yıl önce
şubat-marta kalırmış ama söylenti de olabilir.bu sefer pilotlar için toplu ilan verildi denk gelmemesi ondan bence
AKP ~ 9 yıl önce
Gençlik teşikilatının vereceği listeye göre alım yapılacakmış.
AK PARTY ~ 9 yıl önce
AK PARTY ye uye olmadan veya Lucky sperm clubdan degilseniz yani Babaniz THY Kaptan degilse THY giremessiniz. Akintiya kurek cekmeyin. 3000 saat A320 ucusum var Toplam saat 5200 yasim 35. Australia da buyudum, Australia da A320 ucdum. iki unuversite bitirdim. Uc defa HTA CRM secmelerinde psikolog Merve Karabulut tarafindan olumsuz cevab aldim. Bende bir Psikologluk yonunden sorun mu var!!!!!. Annem Elizabeth is a Medical doctor in Australia. Babam Turk Hasan ise Engineer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No name no nickname ~ 9 yıl önce
Hak veriyorum. Soyledikleriniz dogruysa Thy'yi bosverin, baska sirketleri deneyin.
... ~ 9 yıl önce
Yazık ki ne yazık.Türkiye'ye gelme dostum yetişmiş Türk gençleri artık kalmak istemiyorlar haklı olarak.Suriye'de ölecek adam aranıyorsa vatan millet sakarya ,ama bu ülkenin nimetlerinden faydalanmak istediğinde hop hemşerim.En iyisi sen buralara hiç uğrama boşver,yaz sıradan bir Türk genci Avustralya'ya nasıl yerleşir?Avustralya'da çiftçi olmak iyi midir?
Ehliyet ~ 9 yıl önce
Ehliyet sinavini gecemeyenler basvursun kesin pilot olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya bence üniversite sınavıda kalksın üniversitede derslerde pekte işe yaramıyor aslında o sınavda ki sorular .heryer torpil olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Merak etme üniversite sınavı sıradan vatandaş için varken, birileri için formaliteden vardı.
cemaat ~ 9 yıl önce
Cemaatin soruları çaldığını ne çabuk unuttun?Ygs sorularına itiraz kaç lira?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amerikalı Diyen canlıya cevap, senin özel bir sayfan varsa oraya odaklanabilirim "canımın içi". Herkese alım sürecinde başarılar, bu laubali arkadaşlara da Allah'tan akıl fikir diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amarikali ~ 9 yıl önce
bos islerin adamisin senden pilot olmaz zaten sayfayi yenile
eyvah ~ 9 yıl önce
eyvah pegasusta pilot kalmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000