16 Temmuz 2008, Çarşamba 15:23:20

THY HEDEFİ TUTTURDU

Türk Hava Yolları Hollanda Genel Müdürü Paşa Çetin, 2008 Yaz'ı için belirledikleri hedefleri tutturduklarını söyledi.
  • Eger yaz sezonu biletlerinizi sattiysaniz, bitirdiyseniz; yapabilecek birsey yoktur. Hesap ortadadir. Buna piyasada 'yok satmak' denir. Simdiden koltuklari tuketmis olan Pasa yi yurekten kutluyorum.. Darisi diger arkadaslara..
  • THY hollanda GENEL MUDURU nu bende kutluyorum yalniz hollandada mevsimler farkli galiba baksaniza temmuz un ortasinda pasa bey yaz donemini bitirmis ve 2007 yili ile karsilastirma yapmis ama yinede helal olsun tam bir GENEL MUDUR gibi konusmus
  • Pasa beyi calismalarindan dolayi kutluyorum..

THY Hollanda Müdürü Paşa Çetin,Türk Hava Yolları Hollanda ofisi olarak başarılı bir yaz dönemi geçirdiklerini söyledi. Paşa Çetin, "Biz gerek petrol fiyatlarının artması gerekse diğer sebepler nedeni ile sadece vergiler hacrinde biletlere ek bir fiyat uygulamadık. Vatandaşlarımız Türk Hava Yollarını tercih etti. Aynı zamanda THY ciddi anlamda büyüdü. 1 Nisan 2008 tarihi itibari ile Star Alliance'a girmesi, Haziran 2008 tarihinde IATA toplantısının İstanbul'da yapılması, Türk Hava Yolları'nın bütün dünya havacılık literatüründe 4 yıldıza sahip olması THY adına son derece olumlu gelişmeler. Hollanda'daki havacılık gelişmeleri çok ciddi anlamda takip ediliyor. Bunun yanında ciddi reklamlarımızda Hollandalıların bizi tercih etmesinde en önemli faktörü oynuyor. Bildiğiniz gibi Nisan ayında acentelerimizi Türkiye'ye götürmüştük. Bunların bize dönüşümü de çok olumlu oldu. Bunun yanında Hollanda'nın tanınmış gazetecilerini de Türkiye'ye götürdük. Çok olumlu bir hava oluştu. Hem THY adına hem ülkemiz adına. Hollanda'da çıkan bir yolcumuz İstanbul aktarmalı dünyanın her tarafına çok rahatlıkla tek bir bilet vasıtası ile uçmakta. Bu anlamda yolcu sayımız Hollandalıların da ilk tercih durumuna gelmiş bulunmaktayız. 2007 yılı yaz dönemine göre 2008 yaz dönemi yüzde 20 artış ile gerçekleşti. Yine yılın ikinci yarısında da 1 Temmuz 2008 tarihinde yürürlüğe giren vergiye rağmen artışımızın yüzde 20'ler seviyesinde olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu.

 
RAMAZAN'DA BİR İLK THY İLE 119 EURO'YA TÜRKİYE

Çetin, Ramazan'da, Türkiye'ye 119 Euro'ya uçacaklarını söyledi. Çetin, "Ramazan ayı döneminde hem Türkiye'den Hollanda'ya gelişlerde hem de Hollanda'dan Türkiye'ye gidişlerde 119 Euro'dan başlayan promosyonel ücretlerimiz söz konusudur. Bir kişi veya birden fazla kişi olarak seyahat etmek fark etmemektedir. Bu çok uygun ücretlerimizden bütün yolcularımız yararlanabilecektir. Belki de Hollanda tarihinde bir ilk diyebileceğimiz bir uygulamayı Ramazan ayında yapacağız Hollanda'da." diye konuştu.

 

THY HEDEFİ TUTTURDU

Yorumlar

Aslan Pasa ~ 16 yıl önce
Eger yaz sezonu biletlerinizi sattiysaniz, bitirdiyseniz; yapabilecek birsey yoktur. Hesap ortadadir. Buna piyasada 'yok satmak' denir. Simdiden koltuklari tuketmis olan Pasa yi yurekten kutluyorum.. Darisi diger arkadaslara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pasa ~ 16 yıl önce
THY hollanda GENEL MUDURU nu bende kutluyorum yalniz hollandada mevsimler farkli galiba baksaniza temmuz un ortasinda pasa bey yaz donemini bitirmis ve 2007 yili ile karsilastirma yapmis ama yinede helal olsun tam bir GENEL MUDUR gibi konusmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
38HY ~ 16 yıl önce
Pasa beyi calismalarindan dolayi kutluyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000