30 Aralık 2013, Pazartesi 13:20:31

THY HEDEF BÜYÜTTÜ!

Türk Hava Yolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, 2014 yılı hedeflerini açıkladı.
  • thy nuuk seferleri ne zaman başlıcak?
  • Keşke a380 alsa thy.pistin kısa oluşu buna engel mi acaba.sadece 380 nimiz var demek için alınmalı
  • Kahramanmarasa ucak seferi günde 2 cikartilmali sabah aksam RNAP kuruldu aksam seferleri yok
  • santiago México city gronland Auckland sydney miami san francisco Chili mallorca mykonos manila
  • Geniş gövde uçaklar neler gelicek nerelerde kullancaklar er mı
  • Bayrak tasiyci gurur verici bir sirketin icinde olmak basarilarini gormek onur duyup mutlu olmak cok hos bir duygu.Allah'im sirketime kuzularimiza zeval vermesin.onlar gurur kaynagi basari oykumuz daim etsin.calisanina guc kuvvet ve basarilar nasip etsin. Sirketimle gurur duyuyorum ve bunu hak ediyor bence.
  • ben şahsen ist-rio-santiago , ist-caracas-mexico city , ist -sidney-yeni zellanda , bide amerikada san fransisco ve miami bekliyorum :) çok oldum biliyorum ama işte olsa güzel olurdu :D
  • Calisanina deger vermeyen onlari esya gibi goren, dogru duzgun yemek vermeyen,servisleri rezalet olan, kendilerinden olmayanlari issizlikle tehdit eden,tayin etmeyen,terfi etmeyen, en son orneginde gordugumuz gibi guvenligi olmayan bir ofisi sirf ucuz diye tutan ve muduru evinde dinlenirken geceyarisi calisanlarini iscileri beklesinler diye ofise getirten ve sonrasi malum olan olayla calisanlarina verdigi degeri bir kere ortaya koyan bir sirket ve yonetimi hedef buyutse ne olur buyutmese ne en buyuk sirket olsa ne olur olmasa ne ??????
  • Dusseldorf-Zonguldak- Istanbul Atatürk Lütfen.
  • suan kac ucak var filoda ?

Türk Hava Yolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, 2014 yılı hedeflerini açıkladı.

İşte o açıklamada:

Ortaklığımız Yönetim Kurulunca kabul edilen konsolide olmayan 2014 yılı bütçesi çerçevesinde Ortaklığımız 2014 yılı hedef ve beklentileri aşağıdaki gibidir:  

Filo / Network Gelişimi

2014 yıl sonunda 204 dar gövde, 54 geniş gövde ve 9 kargo uçağı olmak üzere toplam uçak sayısının 267'ye, yıl içerisinde açılacak 16 yeni hat ile uçulan nokta sayısının 259'a ulaşması planlanmaktadır.

Trafik Gelişimi

2014 yılında iç hatlarda 26,2 milyon; dış hatlarda 32,3 milyon olmak üzere, özel kira ve hac-umre yolcusu ile birlikte toplam 59,5 milyon yolcu taşınması hedeflenmektedir.

Türkiye'de %33, Güney Amerika'da %29, Afrika'da %25, Uzak Doğu'da %22, Kuzey Amerika'da %20, Avrupa'da %16 ve Orta Doğu'da %13 kapasite artışı gerçekleştirerek toplamda %21 artışla 141 Milyar AKK'ya ulaşılması planlanırken yolcu doluluk oranının %78,8 olması beklenmektedir.

2014 yılında %23 artış ile 653 bin ton kargo taşınması hedeflenmektedir.

Finansal Gelişim

2013 yılına göre birim yolcu gelirinde iç hatlarda TL cinsinden %2 düşüş, dış hatlarda Euro cinsinden %1 artış,  yakıt hariç birim giderlerde ise Dolar cinsinden %2 artış beklenmektedir.

2014 yılında uçak utilizasyonunda %2,  toplam akaryakıt tüketiminde %23 ve ortalama personel sayısında %18 artış öngörülmektedir.

Söz konusu ticari faaliyetler neticesinde %17 artışla toplam 11,4 Milyar USD tutarında satış geliri elde edilmesi hedeflenmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. 

THY HEDEF BÜYÜTTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Aris ~ 9 yıl önce
thy nuuk seferleri ne zaman başlıcak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Keşke a380 alsa thy.pistin kısa oluşu buna engel mi acaba.sadece 380 nimiz var demek için alınmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Kahramanmarasa ucak seferi günde 2 cikartilmali sabah aksam RNAP kuruldu aksam seferleri yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s4smartphone ~ 10 yıl önce
santiago México city gronland Auckland sydney miami san francisco Chili mallorca mykonos manila

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geniş gövde uçaklar neler gelicek nerelerde kullancaklar er mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi hayirlisi. ~ 10 yıl önce
Bayrak tasiyci gurur verici bir sirketin icinde olmak basarilarini gormek onur duyup mutlu olmak cok hos bir duygu.Allah'im sirketime kuzularimiza zeval vermesin.onlar gurur kaynagi basari oykumuz daim etsin.calisanina guc kuvvet ve basarilar nasip etsin. Sirketimle gurur duyuyorum ve bunu hak ediyor bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lee_Hooker ~ 10 yıl önce
ben şahsen ist-rio-santiago , ist-caracas-mexico city , ist -sidney-yeni zellanda , bide amerikada san fransisco ve miami bekliyorum :) çok oldum biliyorum ama işte olsa güzel olurdu :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hedef mi ???? ~ 10 yıl önce
Calisanina deger vermeyen onlari esya gibi goren, dogru duzgun yemek vermeyen,servisleri rezalet olan, kendilerinden olmayanlari issizlikle tehdit eden,tayin etmeyen,terfi etmeyen, en son orneginde gordugumuz gibi guvenligi olmayan bir ofisi sirf ucuz diye tutan ve muduru evinde dinlenirken geceyarisi calisanlarini iscileri beklesinler diye ofise getirten ve sonrasi malum olan olayla calisanlarina verdigi degeri bir kere ortaya koyan bir sirket ve yonetimi hedef buyutse ne olur buyutmese ne en buyuk sirket olsa ne olur olmasa ne ??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gec bunlari.. ~ 10 yıl önce
....gec gec arkadasim. güzel dostum samimi söylüyorum, bazen kendi kendime soruyorum, bazi kisilerin bu vatanin evlatlari olabilirmi diye derin düsüncelere daliyorum.
Laf ~ 10 yıl önce
Sen o zaman büyük adam ol o dediklerini kendin yap, duacın oluruz.
Dusseldorf ~ 10 yıl önce
Dusseldorf-Zonguldak- Istanbul Atatürk Lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filo ~ 10 yıl önce
suan kac ucak var filoda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT. İLKAY ~ 10 yıl önce
236 uçak var

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000