20 Aralık 2011, Salı 19:10:49

THY HEDEF BÜYÜTTÜ

Türk Hava Yolları 2012 hedeflerini açıkladı. Hedefler arasında 38 milyon yolcu taşıma planı da bulunuyor...
  • guzel olmus, bir de BOING var.
  • thy bu kafayla hedef büyütse ne olur büyütmese ne? geçen seferle beraber 2 kere yetki tespiti için mahkemeye gidip boş yere onca zaman çalışanlar aleyhine harcandı..amaç hem repodan daha çok para kazanmak hem de çalışanı süründürmekti başarılı da oldular ama unutmasınlar ki herkes bir gün ölecek ve thy nı yöneten bu sözüm ona dini bütünler hakkın huzurunda bu yediklerin hakların, yaptıkları torpillerin ve haksızlıkların hesaplarını verecekler ...
  • THY once acentasina sahip ciksin butun acentalarini sirtindan vuran sirket oldu
  • THY önce personeline takındığı düşmanca tavırları bıraksın..1 seneyi geçti hala TİS başlamadı...Saçma bir sebepten mahkemeye verip süreci uzatmak hak yemek değil de nedir? verdiği yemekler kalitesiz, turex servisler rezil durumda,yöneticilerine % 40 zam yaptılar personel için % 3 zam önerecekler,dil tazminatının kalkması durumu var,torpille işe girip torpille 1-2 ayda müdür,başkan ve tayin olanları saymıyoruz daha..Bu ve benzeri bir sürü problemi çözemeyen bir şirket nasıl hedef büyütür?
  • "Embardier"le "tatsunami"nin ne olduğunu bilen biri açıklayabilir mi? :p
  • Hani bir sözümüz vardır, söyleyene değil söyletene bak, inşallah çok daha fazlasını başarırlar en iyi temenlilerimiz bu yöndedir, bir de yabancı pilot konusunu daha dikkatlice incelesek çok iyi olur diyorum, saygılarımla, THY ye işlerinde başarılar diliyorum, allah yolunu daima açık etsin.
  • No'locak bu Airbus'ın hali? Fransa malum tasarıyı kabul ederse, sipariş 70 Airbus'ı neresine koyacak, mevcut 70'i neresine? Alternatif bir planı var mı? Mesela Bombardier, mesela Embardier, mesela Boing? Ben kendi hesabıma; tip değiştirmeyi ve Airbusların Türkiye ve dost ülkelerden çıkarılması için çalışma başlatmayı; her ikisi de ithal Fransız olan araçlarımı uzaktaki dostumuz Japon arabaları ile değiştirmeyi ( hem atom yemiş, hem tutsunami. Yine de ayaktalar. Helal olsun) düşünüyorum.
  • biz de ordu giresun da yapıyoruz
  • durdurulamaz bir yukselisi var nufusa orantili daha fazla insan ucuyor ayrica inanilmaz transit yolcu aliyor istanbul uzerinden gidiyorlar thy tasiyor hepsini.. ancak ist. ataturk havalani kaldirmiyor artik doldurun denizi uzatin pisti taksi yollarina terminal yapin, onu yapin dubai da adam sehir kurdu denize doldurdu hong kong da adam denize havaalani yapti tokyo da adam denize havaalani yapti biz daha ne duruyoruz anlamiyorum..
THY 2012 hedefleri kapsamında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulunarak hedef büyüttü.

Türk Hava Yolları'nın KAP'a yaptığı açıklama:


Ortaklığımız 2012 yılında da büyümeye devam edecek olup, 2012 yılı  hedeflerini de bu çerçevede belirlemiştir. 2012 yılında 95,2 Milyar AKK, 70,1 Milyar ÜYK ve %73,6 doluluk oranı ile  17,2 milyon iç hat; 21  milyon dış hat yolcudan oluşacak toplam 38,2 milyon yolcu taşımayı hedeflemektedir.  

Söz konusu ticari faaliyetlerin toplam 2,589 Bin Ton akaryakıt tüketimi, 5,3 Milyar TL maliyeti ile gerçekleştirilmesi;  toplam ciro'nun ise 14,6 Milyar TL olması beklenmektedir.
THY HEDEF BÜYÜTTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
guzel olmus, bir de BOING var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy bu kafayla hedef büyütse ne olur büyütmese ne? geçen seferle beraber 2 kere yetki tespiti için mahkemeye gidip boş yere onca zaman çalışanlar aleyhine harcandı..amaç hem repodan daha çok para kazanmak hem de çalışanı süründürmekti başarılı da oldular ama unutmasınlar ki herkes bir gün ölecek ve thy nı yöneten bu sözüm ona dini bütünler hakkın huzurunda bu yediklerin hakların, yaptıkları torpillerin ve haksızlıkların hesaplarını verecekler ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY once acentasina sahip ciksin butun acentalarini sirtindan vuran sirket oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY önce personeline takındığı düşmanca tavırları bıraksın..1 seneyi geçti hala TİS başlamadı...Saçma bir sebepten mahkemeye verip süreci uzatmak hak yemek değil de nedir? verdiği yemekler kalitesiz, turex servisler rezil durumda,yöneticilerine % 40 zam yaptılar personel için % 3 zam önerecekler,dil tazminatının kalkması durumu var,torpille işe girip torpille 1-2 ayda müdür,başkan ve tayin olanları saymıyoruz daha..Bu ve benzeri bir sürü problemi çözemeyen bir şirket nasıl hedef büyütür?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"Embardier"le "tatsunami"nin ne olduğunu bilen biri açıklayabilir mi? :p

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hani bir sözümüz vardır, söyleyene değil söyletene bak, inşallah çok daha fazlasını başarırlar en iyi temenlilerimiz bu yöndedir, bir de yabancı pilot konusunu daha dikkatlice incelesek çok iyi olur diyorum, saygılarımla, THY ye işlerinde başarılar diliyorum, allah yolunu daima açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
No'locak bu Airbus'ın hali? Fransa malum tasarıyı kabul ederse, sipariş 70 Airbus'ı neresine koyacak, mevcut 70'i neresine? Alternatif bir planı var mı? Mesela Bombardier, mesela Embardier, mesela Boing? Ben kendi hesabıma; tip değiştirmeyi ve Airbusların Türkiye ve dost ülkelerden çıkarılması için çalışma başlatmayı; her ikisi de ithal Fransız olan araçlarımı uzaktaki dostumuz Japon arabaları ile değiştirmeyi ( hem atom yemiş, hem tutsunami. Yine de ayaktalar. Helal olsun) düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biz de ordu giresun da yapıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
durdurulamaz bir yukselisi var nufusa orantili daha fazla insan ucuyor ayrica inanilmaz transit yolcu aliyor istanbul uzerinden gidiyorlar thy tasiyor hepsini.. ancak ist. ataturk havalani kaldirmiyor artik doldurun denizi uzatin pisti taksi yollarina terminal yapin, onu yapin dubai da adam sehir kurdu denize doldurdu hong kong da adam denize havaalani yapti tokyo da adam denize havaalani yapti biz daha ne duruyoruz anlamiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000