06 Temmuz 2015, Pazartesi 12:40:49

THY Havacılık Akademisi bir yetki daha aldı

ICAO’nun tam üyesi ve Bölgesel Eğitim Mükemmellik Merkezi olan Havacılık Akademisi, faaliyet gösterdiği sektörün eğitim ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya devam edebilmek amacıyla akreditasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek bölgesinde ICAO Trainair Plus eğitimleri veren tek yetkili merkez haline geldi.
  • Aydın'da hedef yılda 300 pilot yetiştirmek hayali varda. Aydın'daki Çıldır Havaalanı'ndaki kulede kaç atc personeli gorev alıyor. Hijyen sartları saglanıyormu? goreve giden memur aralıksız kaç gun çalişiyor. BAKIN KAZA GELİYORUM DIYE BAGIRIYOR.... NE THY NE DHMI NE SHGM hala uyanmadı. Bakın canlar yanmadan konuya el atın.
  • THY'nin Akara şefliğine dönüştürülen SHGM yine çok büyük bir iş başarmış.SHGM'ye yapılan eğitim yetki başvurularını alarca yıllarca bekleterek daha sonra da çeşitl bahanelerle çımaza sokan SHGM THY'nin eğiim knusunda tekel yaratması için elinden geleni yamaya devam ediyor. Bekleyin çok az kaldı sizi THY bile kurtaramayacak. O güvendiğiniz dağlara kar yağaı aylar oldu günü gelince o dağların bile nasıl eridiğini hep beraber gördük. Ne olmuş efendim THY ICAO'dan yetki almış, siz onu bizim külahımıza anlatın. Bu haksız rekabet bu yıkıcı rekabet bu devlet tekeli ve onun destekçileriyle bu ülkede havacılık falan yapılmaz kardeşim.
  • Bu tohumlari atan Sahin Karasar ve ekibidir. Meyvesini yiyenler baska!
  • Bu yetki ile THY ne kazanacak
  • IATA dan sonra ICAO'da eklenince bölgenin tek hakimi diyebiliriz. Tebrik ediyoruz.
  • Ne yaptıkları belli değil bi de sürekli mail atarlar
  • THY ninde artik THK gibi kendi universitesini kurmasinin zamani geldi.Boylelikle daha akademik bir kurum haline gelir.

ICAO’nun tam üyesi ve Bölgesel Eğitim Mükemmellik Merkezi olan Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, faaliyet gösterdiği sektörün eğitim ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya devam edebilmek amacıyla akreditasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek bölgesinde ICAO Trainair Plus eğitimleri veren tek yetkili merkez haline geldi.

IATA, PEARSON, EDEXCEL gibi birçok uluslararası akreditasyona sahip olan Havacılık Akademisi, 2012 yılında ICAO Trainair Plus Program’a “associate member” statüsünde üye oldu. 17-19 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul’da ev sahipliğini yaptığı “ICAO TRAINAIR PLUS SYMPOSIUM’da ise tam üyelik aldı. Bu doğrultuda yürüttüğü çalışmalarıyla başarılarına sürekli yenilerini ekleyen Havacılık Akademisi, Mart 2015’te İrlanda, Dublin’de ICAO’ya üye olan havacılık eğitim kuruluşlarının katımıyla gerçekleştirilen ICAO Global Aviation Training & Trainair Plus Symposium’da “ICAO Bölgesel Eğitim Mükümmellik Merkezi” unvanını aldı. 

ICAO Trainair Plus tam üyeliği çerçevesinde “Seyahat Dokümanları Eğitimi”ni dizayn edip sektöre sağlayarak havalimanı güvenliği alanında kayda değer ölçüde katkı sağlayan Akademi, ICAO kural ve talimatları ile uyumlu daha birçok eğitimi global sektöre kazandırmaya devam ediyor. Akademi aynı zamanda, kendi eğitmenlerinin yanı sıra ICAO ve üyelerinin bünyesinde yer alan dünyanın dört bir yanındaki eğitmenler ile global sektörün hemen hemen her alandaki eğitim ihtiyacını karşılama kapasitesine sahip. Kargo, yolcu hizmetleri, pazarlama, satış, havacılık kuralları, güvenlik, tehlikeli maddeler gibi çeşitli alanlarda görevli personel için havalimanı, havayolu, kargo, üniversiteler gibi kurum ve kuruluşlara verilen eğitimler, ihtiyaçları doğrultusunda istenen mekânda ve dilde sağlanabiliyor.

Akademi, nitelikli eğitmen kadrosu ve güncel içerikli eğitimleri ile Türkiye başta olmak üzere Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Avrupa ve Asya bölgelerindeki müşterilerinin eğitim ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veriyor. Bu bölgelere ilave olarak, pazarlama stratejisi doğrultusunda son yıllarda özellikle IATA onaylı eğitimleri ile portföyüne eklediği Afrika bölgesindeki müşterilerinin eğitim ihtiyaçlarını da arttırdığı akreditasyonlar sayesinde yüksek kalite standartları çerçevesinde karşılıyor. 
30 yılı aşkın süredir elde ettiği tecrübesi ile teknolojiyi harmanlayarak kendi bünyesinde sektörün ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte modern eğitimler üreten Akademi, hizmet yelpazesini her geçen gün genişletiyor. Hizmet kalitesini arttırmak amacıyla sahip olduğu SHGM, IATA (RTP, ATC, ATS), PEARSON, EDEXCEL gibi ulusal ve uluslararası otoritelerden aldığı yetki ve akreditasyonlarına bir yenisini ekleyen Akademi, ICAO Trainair Plus tam üyelik yetkisi ve Bölgesel Eğitim Mükemmellik Merkezi unvanı ile yüksek standartlarda havacılık eğitimi veren global bir eğitim merkezi olma vizyonuna ulaşma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

THY Havacılık Akademisi bir yetki daha aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ATC ~ 9 yıl önce
Aydın'da hedef yılda 300 pilot yetiştirmek hayali varda. Aydın'daki Çıldır Havaalanı'ndaki kulede kaç atc personeli gorev alıyor. Hijyen sartları saglanıyormu? goreve giden memur aralıksız kaç gun çalişiyor. BAKIN KAZA GELİYORUM DIYE BAGIRIYOR.... NE THY NE DHMI NE SHGM hala uyanmadı. Bakın canlar yanmadan konuya el atın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peh peh peh ~ 9 yıl önce
THY'nin Akara şefliğine dönüştürülen SHGM yine çok büyük bir iş başarmış.SHGM'ye yapılan eğitim yetki başvurularını alarca yıllarca bekleterek daha sonra da çeşitl bahanelerle çımaza sokan SHGM THY'nin eğiim knusunda tekel yaratması için elinden geleni yamaya devam ediyor. Bekleyin çok az kaldı sizi THY bile kurtaramayacak. O güvendiğiniz dağlara kar yağaı aylar oldu günü gelince o dağların bile nasıl eridiğini hep beraber gördük. Ne olmuş efendim THY ICAO'dan yetki almış, siz onu bizim külahımıza anlatın. Bu haksız rekabet bu yıkıcı rekabet bu devlet tekeli ve onun destekçileriyle bu ülkede havacılık falan yapılmaz kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yd sef ~ 9 yıl önce
Bu tohumlari atan Sahin Karasar ve ekibidir. Meyvesini yiyenler baska!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tohum ~ 9 yıl önce
Ne meyvesi ne tohumu. Bunlar boş haberler. Yakında gidecekler neyse ki
android ~ 9 yıl önce
Bu yetki ile THY ne kazanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 9 yıl önce
IATA dan sonra ICAO'da eklenince bölgenin tek hakimi diyebiliriz. Tebrik ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bölge ~ 9 yıl önce
Hangi bölgenin ? Arap bölgesi mi ?
Bölge tanımı ~ 9 yıl önce
Haber yazısında bölge tanımı yapılmış.
Arabic ~ 9 yıl önce
Arap bölgesi doğru aslında...
Boş işler ~ 9 yıl önce
Ne yaptıkları belli değil bi de sürekli mail atarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amaç ~ 9 yıl önce
Belli olmasa bunu yaparlarmıydı
THY Universitesi ~ 9 yıl önce
THY ninde artik THK gibi kendi universitesini kurmasinin zamani geldi.Boylelikle daha akademik bir kurum haline gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000