14 Ağustos 2011, Pazar 11:16:31

THY HANGİ KULÜBE SPONSOR OLUYOR?

Atletico Madrid, THY ile forma reklamı için görüşmelerini sürdürüyor. Taraflar anlaşırsa Arda'nın 12 milyon euroluk bonservis bedeli Türkiye'den gelecek parayla karşılanacak.
  • Yenilen güreşçi güreşe doymazmış. Zarar rakamları ve borsadaki hisselerin dip yapması yetmedi anlaşılan. Bakalım çivi çiviyi söküyor muymuş?
  • Madem oyle olacakti. o zaman THY direkt GS ye sponsor olsaydi da Arda gibi bir degeri superlig kaybetmeseydi. Yine kendi paramizi kendimize vermis olacagiz. Sag cepten al sol cebe koy. Arda da belese gitmis olacak. nasil is anlamadim
  • thy nin çalışanlarının kurduğu THY spor kulubü bir zamanlar 5 branşta faaliyet göstererek sınırlı bütçeleriyle büyük başarılar elde etmiş avrupa kupaları dahil yeterli kaynak ve gösterilmeyen ilgiden kulüp şimdi ne hallerde .niye atletico madrid vah benim uğraş veren cefakar arkadaşlarıma selam olsun
  • atletico madrid, dünyada çapında tanınmak isteyen bir havayolunun tercihi asla olmamalıdır.Barcelona ve m.united, futbol konusunda zaten yeterince reklam sağlamaktadır.THY dan bir yetkili, eğer doğruysa, hangi mantıkla veya ticari çıkarla bu spor kulübüne sponsor olduğunu açıklayabilir mi? Uçuş ağınızın olduğu ancak yolcu sayınızın yeterli olmadığı veya girmek istediğiniz hattın yolcularının sosyo-ekonomik, kültürel durumlarını araştırdıktan, anketler yaptıktan sonra, buna yönelik reklam ve sponsorluk faaliyetlerinde bulunsanız daha iyi olmaz mı? Herkes spor yapmaz veya sporu sevmez.
  • iSPANYA DA KİM TAKAR ATLETİCO MADRİD İ?
  • ne alakası var şimdi ardanın parası bunla ödenecek diye ? atletico madrid thy'den gelecek 3 kuruşa kalacak bir kulüp mü sadece agueroyu sattığı parayla 5 tane arda alır =) haber biraz ilgi çeksin diye ardayla birleştirilmiş
Atletico Madrid, Arda Turan'ın 12 milyon euroluk bonservis bedelini Türk Hava Yolları (THY) ile yapmayı planlandığı sponsorluk anlaşmasından çıkarmayı amaçlıyor.

İspanyol ekibi bir süredir görüşme halinde olduğu THY ile anlaşma sağlarsa, Arda için Galatasaray'a ödemesi gereken bonservis ücretini Türkiye'den gelecek parayla karşılayacak.

Atletico Madrid Kulübü CEO'su Miguel Angel Gil'in İstanbul'a yaptığı iki ziyarette THY yöneticileriyle forma göğüs reklamı için görüşmeler yaptığı ve tarafların anlaşmaya çok yakın oldukları ifade edildi. Güney Koreli otomotiv devi Kia ile olan forma reklamı anlaşması biten İspanyol ekibi, La Liga'da yeni sezonun başlamasına sadece bir hafta kalmasına rağmen henüz hiçbir firma ile sözleşme imzalamadı. Bu durum Atletico Madrid ile THY'nin anlaştıkları iddiasını daha da güçlendirdi.

Üç yıllık anlaşma gündemde
Arda Turan'ın, Türkiye'nin en popüler oyuncusu olduğunu fark eden ve bunu kullanmak isteyen İspanyollar, sponsorluk anlaşmaları için Türk şirketlerine çağrıda bulundu. Üç yıllığına anlaşacakları ileri sürülen Atletico Madrid ile THY'nin sözleşme imzalamaları halinde Arda'nın 12 milyon euroluk bonservis ücretinin büyük bölümü elde edilmiş olacak.

THY HANGİ KULÜBE SPONSOR OLUYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yenilen güreşçi güreşe doymazmış. Zarar rakamları ve borsadaki hisselerin dip yapması yetmedi anlaşılan. Bakalım çivi çiviyi söküyor muymuş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Madem oyle olacakti. o zaman THY direkt GS ye sponsor olsaydi da Arda gibi bir degeri superlig kaybetmeseydi. Yine kendi paramizi kendimize vermis olacagiz. Sag cepten al sol cebe koy. Arda da belese gitmis olacak. nasil is anlamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy nin çalışanlarının kurduğu THY spor kulubü bir zamanlar 5 branşta faaliyet göstererek sınırlı bütçeleriyle büyük başarılar elde etmiş avrupa kupaları dahil yeterli kaynak ve gösterilmeyen ilgiden kulüp şimdi ne hallerde .niye atletico madrid vah benim uğraş veren cefakar arkadaşlarıma selam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atletico madrid, dünyada çapında tanınmak isteyen bir havayolunun tercihi asla olmamalıdır.Barcelona ve m.united, futbol konusunda zaten yeterince reklam sağlamaktadır.THY dan bir yetkili, eğer doğruysa, hangi mantıkla veya ticari çıkarla bu spor kulübüne sponsor olduğunu açıklayabilir mi? Uçuş ağınızın olduğu ancak yolcu sayınızın yeterli olmadığı veya girmek istediğiniz hattın yolcularının sosyo-ekonomik, kültürel durumlarını araştırdıktan, anketler yaptıktan sonra, buna yönelik reklam ve sponsorluk faaliyetlerinde bulunsanız daha iyi olmaz mı? Herkes spor yapmaz veya sporu sevmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iSPANYA DA KİM TAKAR ATLETİCO MADRİD İ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne alakası var şimdi ardanın parası bunla ödenecek diye ? atletico madrid thy'den gelecek 3 kuruşa kalacak bir kulüp mü sadece agueroyu sattığı parayla 5 tane arda alır =) haber biraz ilgi çeksin diye ardayla birleştirilmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000