31 Mayıs 2014, Cumartesi 14:45:02

THY HANGİ HAVAYOLUNA GÖZ DİKTİ?

Türk Hava Yolları'nın Air Tanzania'yı almak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.
  • Şirketime yakışır büyümek Mr
  • şirket hakkındaki wikipedia notları: As of March 2014, the airline's fleet consists of the following aircraft: Air Tanzania Fleet Aircraft In Service Orders Passengers Notes Bombardier Dash 8 1 – 50 Bombardier CRJ200 1 – 50 Leased from DAC Aviation Total 2 Total equity TSh 13.4 billion; yani yaklaşık şirket değeri 8 milyon dolar. 3. havaalanından sonra thy nin bu adımını da gören lufthansa ve almanya şimdi kim bilir türkiye üzerine ne komplolar ne ayaklanmalar-isyanlar planlamaya başlamışlardır. hele ki otpor falan da karışırsa bu satışa içinden çıkılmaz bir hal olabilir ülkemiz için. gerçekten dünyada sayılı şirketlerden biri olan tanzanya havayolları thy içinde bulunmaz bir fırsat. 8 milyonluk şirketi 80 milyon dolar borcuyla beraber -belki de- bir de üstüne para vererek almak yakışır zaten ticaret dahisi yönetime... bkz. air bosna
  • DAR base isteriz..
  • Paralari hic etmezler korkmayin.ufacik bir sey korkma korkma
  • Dunyada calisanlarinin ekmegine goz dikip bukadar buyuyebilen tek sirkettir heralde...helal olsun
  • Buyuyen şirketler ufakları satın alarak buyurler.2 ucagı 5 ucagı varmış, yok biz ancak bunu alırmışız. THY Turkıye'nin gururudur.onu da alır yeri gelir başka şirketi de alır. Sızın zıhnıyetınız oncekı yonetımde kaldı.45 ucakla zararına ucan THY YOK ARTIK. 200 ucak sipariş eden dunyada söz sahıbı bır havayolu şirketi. Tüm pilotların gözdesi. Helal olsun , durmak yok yola devam. Eski zihniyettekiler de herseyi kotulemeye yabancı hayranlıgına devam etsinler. Dısarıda seyırcı kalsınlar bize yeter.ASLAN PARÇASI THY!Hepsini al hepsini, catlayanlar da kudursunlar :))))
  • thy yonetimi once genel mudurluk girisindeki bozuk yolu yaptirsin ondan sonra sirket alsin !!!
  • Tanzanya rumuzlu kardsim dogru yazmis. 1)Orada cok onemli adalar var, o adalarin kaymagini Emerates yiyor) 2) Afrikanin her yerinden yolcu toplayip tanzanyada THY ucagina teslim edebilir veya Istanbula direk ucabilirler. 3) Afrikanin kaymagini, emerates ve kenya airlines yiyor
  • Afrikadan para çıkaracağız diye uğraşırken kaç vatandaşımızı daha yamyamlara kurban edeceksiniz. Daha iki gün önce Somalideki THY Güvenlik şefini toprağa veren THY değilmiydi? Aldın diyelim bu şirketi, güvenlik personelin bile kendini koruyamıyor iken, göndereceğin çalışanları nasıl koruyacaksın? Sorarlar adama. Para var diye her şeyim hıyar diyenin peşine bir avuç tuz ile koşan THY ciler? Orada kazandığın paraları da buradaki yabancı pilotlarına yedirirsin, tam globally yours olursun. Afrikalılardan kazandım, Avrupalılara yedirdim. bilin bakalım ben kimim.
  • http://en.m.wikipedia.org/wiki/Air_Tanzania aramizda para toplasak aliriz bu sirketi..alti ustu iki hurda ucagi var :-)

Türk Hava Yolları'nın Air Tanzanya'yı almak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Büyük bir borç batağının içinde bulunan ve oldukça sıkıntılı günler yaşayan Air Tanzanya'nın bazı havayolu şirketleri tarafından göz hapsinde olduğu bildirildi.

Şirketin içinde bulunduğu darboğaz nedeniyle sorunların görüşülmesi için kurulan komisyonda konuşan komisyon başkanı Peter Serukamba, şirketin 80 milyon dolar borcu olduğunu ve bu durumun şirketin hissedarları tarafından endişe ile karşılandığını ifade ederek bir çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.

İsviçre basınında yer alan haberlere göre; Emirates ve Türk Hava Yolları'nın Air Tanzanya'yı satın almak için girişimlerde bulunduğu ve şirketin içinde bulunduğu durum nedeniyle satışın muhtemel olduğu iddia edildi.

Söz konusu iddia ile ilgili şirket yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

©AirportHaber

THY HANGİ HAVAYOLUNA GÖZ DİKTİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Helal ~ 10 yıl önce
Şirketime yakışır büyümek Mr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos isler ~ 10 yıl önce
şirket hakkındaki wikipedia notları: As of March 2014, the airline's fleet consists of the following aircraft: Air Tanzania Fleet Aircraft In Service Orders Passengers Notes Bombardier Dash 8 1 – 50 Bombardier CRJ200 1 – 50 Leased from DAC Aviation Total 2 Total equity TSh 13.4 billion; yani yaklaşık şirket değeri 8 milyon dolar. 3. havaalanından sonra thy nin bu adımını da gören lufthansa ve almanya şimdi kim bilir türkiye üzerine ne komplolar ne ayaklanmalar-isyanlar planlamaya başlamışlardır. hele ki otpor falan da karışırsa bu satışa içinden çıkılmaz bir hal olabilir ülkemiz için. gerçekten dünyada sayılı şirketlerden biri olan tanzanya havayolları thy içinde bulunmaz bir fırsat. 8 milyonluk şirketi 80 milyon dolar borcuyla beraber -belki de- bir de üstüne para vererek almak yakışır zaten ticaret dahisi yönetime... bkz. air bosna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
DAR base isteriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucan mem ~ 10 yıl önce
Paralari hic etmezler korkmayin.ufacik bir sey korkma korkma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dunyada calisanlarinin ekmegine goz dikip bukadar buyuyebilen tek sirkettir heralde...helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Buyuyen şirketler ufakları satın alarak buyurler.2 ucagı 5 ucagı varmış, yok biz ancak bunu alırmışız. THY Turkıye'nin gururudur.onu da alır yeri gelir başka şirketi de alır. Sızın zıhnıyetınız oncekı yonetımde kaldı.45 ucakla zararına ucan THY YOK ARTIK. 200 ucak sipariş eden dunyada söz sahıbı bır havayolu şirketi. Tüm pilotların gözdesi. Helal olsun , durmak yok yola devam. Eski zihniyettekiler de herseyi kotulemeye yabancı hayranlıgına devam etsinler. Dısarıda seyırcı kalsınlar bize yeter.ASLAN PARÇASI THY!Hepsini al hepsini, catlayanlar da kudursunlar :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajikomedi ! ~ 10 yıl önce
thy yonetimi once genel mudurluk girisindeki bozuk yolu yaptirsin ondan sonra sirket alsin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırdır ~ 10 yıl önce
naptılar sana o yolda birader her habere aynı şeyi yazıyorsun?
hayırdır'a !!! ~ 10 yıl önce
senin gibi bana ne ciler,umursamazlar,boşverciler anlamazlar sen dümenine bak yandaş!!!
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tanzanya rumuzlu kardsim dogru yazmis. 1)Orada cok onemli adalar var, o adalarin kaymagini Emerates yiyor) 2) Afrikanin her yerinden yolcu toplayip tanzanyada THY ucagina teslim edebilir veya Istanbula direk ucabilirler. 3) Afrikanin kaymagini, emerates ve kenya airlines yiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika ~ 10 yıl önce
Afrikadan para çıkaracağız diye uğraşırken kaç vatandaşımızı daha yamyamlara kurban edeceksiniz. Daha iki gün önce Somalideki THY Güvenlik şefini toprağa veren THY değilmiydi? Aldın diyelim bu şirketi, güvenlik personelin bile kendini koruyamıyor iken, göndereceğin çalışanları nasıl koruyacaksın? Sorarlar adama. Para var diye her şeyim hıyar diyenin peşine bir avuç tuz ile koşan THY ciler? Orada kazandığın paraları da buradaki yabancı pilotlarına yedirirsin, tam globally yours olursun. Afrikalılardan kazandım, Avrupalılara yedirdim. bilin bakalım ben kimim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jfk ~ 10 yıl önce
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Air_Tanzania aramizda para toplasak aliriz bu sirketi..alti ustu iki hurda ucagi var :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
Akıl sahibi arkadaşım, bayrak taşıyıcılar (flag carrier) genelde filosundaki uçak sayısına atfen satın alınmazlar. Biraz daha karıştır yazmadan evvel rica ederim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000