17 Eylül 2011, Cumartesi 09:20:15

THY HANGİ HAVAYOLU ŞİRKETİNİ SATIN ALIYOR?

Bosna Hersekli BH Airlines'a ortak olan, Sırp JAT ile ilgilenen THY'nin şimdi de bir başka eski Yugoslavya devleti Karadağ'ın ulusal havayolu şirketi Montenegro Airlines'ı alacağı iddia edildi...
  • THY biraz daha sabretsin, yakında Yunan Olimpil hava yolları satışa çıkar, onu satın alsın. Hem onların 747'leri bile var. Namı alır yürür THY'nin.
  • THY YAPMASI GEREKENİ YAPMADI ANLAŞMA YAPACAĞIZ DEDİ HAFTANIN 7 GÜNÜ FUL UÇTUĞU KARDEŞLERİMİZİN MEMLEKETİNE FAHİŞ FİYAT UYGULUYOR VE HİÇ TE HAK ETMEDİĞİ MUAMELELERİ GÖSTERİYOR .HİZMET ANLAYIŞI BUYSA VAH ZAVALLI THY YE KAZANDIRDIĞI KADARI İLE DE GÖTÜRÜYOR MALESEF AMA ELBET KARŞISINA U BÖLGEDE BRAKİP ÇIKACAK VE O RAKİP TE THY NI AKLINI BAŞINA GETİRECEK ELEMANLARDAN KURULACAK
  • bosna havayollarını almak tam bir intihardı.montenegro havayollarını alması intihar ötesi olur..
  • yine saçamasapan bir atılım...al al da gör eee...ni
  • Ne yapmak istiyor? Air Bosna serüveni başarılı olsa neyse bu şirket zarardayken ikinci bir satınlmak risk ötesi intihardır.
  • BENCE MONTENEGRO AIRLINES THY'NİN 880 MİLYON TL'LİK ZARARINI KAPATACAK VERİMLİ BİR ÇÖZÜM YOLUDUR. KAYNAKLAR BURAYA AKTARILMALI VE BU HAVAYOLU DERHAL ALINMALIDIR. ÇOK DOĞRU BİR KARARDIR! (anlayana)
  • Daha önce de Sibir - S7 ve Tanzanya havayollarını satın alacağı söyleniyordu. Herhangi bir gelişme yok.
  • Toplam 8 uçakları var. Embraer 190'dan 3, Fokker 100'den 5 tane. yaş ortalaması da 14. Esas olay JAT'ı almak. O zaman farklı olur.
  • pegasusu alsın ali sabancı genel müdür olsun o zaman lufthansa air france nal toplar.
  • iri ufaklı avrupada havayollarını thy satın alması çok yerinde olur avrupa çok sağlam bir yere sahip olacak hem bu şekilde lufthansa, klm-air france gibi devlere çok ciddi rakip olacağının göstergesi olur marka bilinirliği artar yolcu artışı oluyor daha da olacaktır durmak yok hesaba kim uygun gelirse thy satın alır neden olmasın.. açıkcası da ekonomik krizlerde küçük havayollarının da yaşama şansı sıfır hatta eksidir dayanamaz..
Avrupa'nın en hızlı büyüyen şirketi Türk Hava Yolları'nın radarına bir marka daha girdi. 2008'de Bosna Hersek'in ulusal hava yolu şirketi BH Airlines'a ortak olan, geçen yıl da Sırp havayolu şirketi JAT'ı gözüne kestiren THY'nin şimdi de bir başka eski Yugoslav devleti Karadağ'ın özelleştirmeye aldığı Montenegro Airlines ile ilgilendiği iddia edildi.

Daily News Montenegro'da yer alan haberde Karadağ Hükümeti'nin 2 yıl önce satmayı düşündüğü ancak rafa kaldırdığı yüzde 30'luk hisse satışının ekonomik krizle tekrar gündeme geldiği, özelleştirmenin önümüzdeki aylarda yapılacağı kaydedildi. Haberde ülkenin tek havayolu şirketi olan Montanegro Airlines ile THY'nin de aralarında bulunduğu 3 şirketin ilgilendiği belirtildi. 
 
İsrailli El Al da ilgileniyor
 
Türk Hava Yolları'nın Avrupa'nın en hızlı büyüyen şirketi olduğuna dikkat çekilen haberde, "Türk Hava Yolları ile birlikte Ortadoğu'dan 2 şirket daha ihaleyle ilgileniyor" denildi. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Etihad ile birlikte İsrailli El Al Airlines'ın da talipli olabileceğine dikkat çekilen haberde, en güçlü adayın THY olduğu kaydedildi. 1994'te kurulan ve 18 noktaya uçuş yapan Montenegro Airlines, ülkenin tek havayolu şirketi. THY'nin eski Yugoslavya ülkelerine olan ilgisinin arttığına vurgu yapılan haberde THY'nin daha önce de Bosna Hersekli havayolu şirketi BH Airlines'ı aldığı ve Sırp kamu şirketi JAT ile de ilgilendiği kaydedildi.

Sabah
THY HANGİ HAVAYOLU ŞİRKETİNİ SATIN ALIYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY biraz daha sabretsin, yakında Yunan Olimpil hava yolları satışa çıkar, onu satın alsın. Hem onların 747'leri bile var. Namı alır yürür THY'nin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY YAPMASI GEREKENİ YAPMADI ANLAŞMA YAPACAĞIZ DEDİ HAFTANIN 7 GÜNÜ FUL UÇTUĞU KARDEŞLERİMİZİN MEMLEKETİNE FAHİŞ FİYAT UYGULUYOR VE HİÇ TE HAK ETMEDİĞİ MUAMELELERİ GÖSTERİYOR .HİZMET ANLAYIŞI BUYSA VAH ZAVALLI THY YE KAZANDIRDIĞI KADARI İLE DE GÖTÜRÜYOR MALESEF AMA ELBET KARŞISINA U BÖLGEDE BRAKİP ÇIKACAK VE O RAKİP TE THY NI AKLINI BAŞINA GETİRECEK ELEMANLARDAN KURULACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bosna havayollarını almak tam bir intihardı.montenegro havayollarını alması intihar ötesi olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yine saçamasapan bir atılım...al al da gör eee...ni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne yapmak istiyor? Air Bosna serüveni başarılı olsa neyse bu şirket zarardayken ikinci bir satınlmak risk ötesi intihardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BENCE MONTENEGRO AIRLINES THY'NİN 880 MİLYON TL'LİK ZARARINI KAPATACAK VERİMLİ BİR ÇÖZÜM YOLUDUR. KAYNAKLAR BURAYA AKTARILMALI VE BU HAVAYOLU DERHAL ALINMALIDIR. ÇOK DOĞRU BİR KARARDIR! (anlayana)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Daha önce de Sibir - S7 ve Tanzanya havayollarını satın alacağı söyleniyordu. Herhangi bir gelişme yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Toplam 8 uçakları var. Embraer 190'dan 3, Fokker 100'den 5 tane. yaş ortalaması da 14. Esas olay JAT'ı almak. O zaman farklı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasusu alsın ali sabancı genel müdür olsun o zaman lufthansa air france nal toplar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iri ufaklı avrupada havayollarını thy satın alması çok yerinde olur avrupa çok sağlam bir yere sahip olacak hem bu şekilde lufthansa, klm-air france gibi devlere çok ciddi rakip olacağının göstergesi olur marka bilinirliği artar yolcu artışı oluyor daha da olacaktır durmak yok hesaba kim uygun gelirse thy satın alır neden olmasın.. açıkcası da ekonomik krizlerde küçük havayollarının da yaşama şansı sıfır hatta eksidir dayanamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000