03 Aralık 2015, Perşembe 09:21:58

THY haftada 11'e çıkarıyor

Türk Hava Yolları, ABD'nin en önemli merkezlerinden Los Angeles'a olan seferlerini artırıyor.
  • öncelikle fiyat politikasıyla ilgilensin. 1800-2000 liradan yurtdışına sattığın lax biletleri türkiye içinden 3000 liradan başlıyor. air france ile 1000 liraya gidiş dönüş uçuyoruz ama milli havayolumuzdan bir indirim göremedik. kerckhoff halldan thy los angeles müdürlüğüne selamlar.
  • ARKADASLAR AMERIKADAKI ZENCILER ISYAN CIKARTACAKMIS BU UCUSLAR YUZUNDEN HABER DOGRU MU ACABA ? BILEN PAYLASIRSA MEMNUN OLURUM.
  • Sen 330 a garibim demissin ama en guzel ve en uzun yatilari 330 yapiyo
  • 787-900 alsaniz bunun yerine bir Denver koysaniz, American airlines ile anlasirsaniz Dallas bile dusunulebilir, Vancouver hattinda boalik var, Eattle aktarmali Dallas 2200 dolar, THY bu hatta girmeli
  • Garibim 330 menzili yetmiyorda gidemiyor los angelesa kiyamam ekipleride kiskancliktan catliyor, az kaldi egitimden sonra bizde oradayiz :)))))
  • Umarim yati sureleri kisalmaz
  • 14'E KADAR YOLU VAR...1.5 YIL SONRA
  • bu demek: flight attendants daha çok yoğun olcak. isteksizi alın, istekliyi almayın. ... kaç aydır ilan yayında. sonsuza kadar arayın durun bakem.
  • 1 ay önce belli olmuştu bu. Uçak tipi 77W
  • Yeni iş ilanları konusunda'da artış olacak mı?

Türk Hava Yolları, ABD'nin en önemli merkezlerinden Los Angeles'a olan seferlerini artırıyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu konumunda olan Türk Hava Yolları, mevcut hatlarında da uçuş sayılarını artırmaya devam ediyor. ABD'nin en önemli merkezlerinden biri olan Los Angeles'a haftada 7 sefer yapan THY, uçuş sayısını haftada 11'e çıkarıyor.

12 Temmuz'dan itibaren sefer sayısını artıracak olan şirketin sefer detayları daha sonra açıklanacak.

THY haftada 11'e çıkarıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

karşıyakalı ~ 8 yıl önce
öncelikle fiyat politikasıyla ilgilensin. 1800-2000 liradan yurtdışına sattığın lax biletleri türkiye içinden 3000 liradan başlıyor. air france ile 1000 liraya gidiş dönüş uçuyoruz ama milli havayolumuzdan bir indirim göremedik. kerckhoff halldan thy los angeles müdürlüğüne selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASUGFAHBSI ~ 8 yıl önce
ARKADASLAR AMERIKADAKI ZENCILER ISYAN CIKARTACAKMIS BU UCUSLAR YUZUNDEN HABER DOGRU MU ACABA ? BILEN PAYLASIRSA MEMNUN OLURUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru Haber ~ 8 yıl önce
evet ucaklarda Patlican musakka servisi yapilmasi yonunde muthis bir talep oldugu fakat bugune kadar bir gelisme olmadigindan dolayi, zenciler buyuk bir infial yasiyorlarmis. En son alinan bilgiye gore durum cok gergindi. Umarim bir cozum bulunur.
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Sen 330 a garibim demissin ama en guzel ve en uzun yatilari 330 yapiyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyide ~ 8 yıl önce
787-900 alsaniz bunun yerine bir Denver koysaniz, American airlines ile anlasirsaniz Dallas bile dusunulebilir, Vancouver hattinda boalik var, Eattle aktarmali Dallas 2200 dolar, THY bu hatta girmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 Garibim ~ 8 yıl önce
Garibim 330 menzili yetmiyorda gidemiyor los angelesa kiyamam ekipleride kiskancliktan catliyor, az kaldi egitimden sonra bizde oradayiz :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zavallı ~ 8 yıl önce
Nasıl bir kompleks ile yaşıyorsun sen ...:) kişiliğin ile uçtuğun uçağı mı bir sayıyorsun... Yok böyle bir sey zavallı arkadasım .. Bizler Maaş karşılığı görevlendirildigimiz uçaklarda uçan Kişilerinz.. Baska bir boyutu yok bu isin .. Bu gun 777 yarın 330 belki de 737 yada 320 .. Adam olana hiçbiri fark etmez ....:) senin gibi zavallılara ....:) fark ediyor demek ki ...
Doğru söze ne denir ~ 8 yıl önce
Adam sanki kaptan da tip iyle övünüo. Ulan uçan garson sun işte. Çay ver kave götür, yolcuyu yala. Başka ne vasfın var boş teneke. Afam ol aldığın paranın hakkını ver.
Tk9 ~ 8 yıl önce
Umarim yati sureleri kisalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAX ~ 8 yıl önce
14'E KADAR YOLU VAR...1.5 YIL SONRA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 8 yıl önce
Umarım iyi hesap yapmışlardır.... Günlük olarak iki 777 dolduracak yolcu ve kargo kapasitesi oldugunu düşünmüyorum ....
pfeiffer ~ 8 yıl önce
bu demek: flight attendants daha çok yoğun olcak. isteksizi alın, istekliyi almayın. ... kaç aydır ilan yayında. sonsuza kadar arayın durun bakem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavaş ~ 8 yıl önce
1 ay önce belli olmuştu bu. Uçak tipi 77W

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Yeni iş ilanları konusunda'da artış olacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
sen iş ilanı bekleyceğine bi tanıdık bul daha hızlı olur
- ~ 8 yıl önce
THY'da pilotlar torpilli giriliyormu?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000