09 Ekim 2009, Cuma 07:41:34

"THY günübirlik sefer koymalı"

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Türk Hava Yolları (THY)'nın Isparta'ya haftada bir günübirlik seferler düzenlemesi gerektiğini söyledi...
  • Ben de bizim köye hergün sefer istiyorum. 777 olursa daha iyi olur. Yaaa şirketler zarar ediyoruz diye seferleri iptal etmişler. Sonra THY haftada 3 gün sefer koymuş. Bu sefer de hergün olsun diyorlar. Akıl var mantık var.
  • Havaalanı nerede Isparta nerede? Denizli havaalanı gibi havaalanı nerede Çardak nerede? İşin yoksa 40 km yolculuk yap havaalanına ulaşmak için. Politik alan yapılırsa böyle olur. Bu tür kısa mesafeler için turboprop uçak kullanmaya bu milleti alıştırmazsanız, bu işler ancak sizlerin toplu bilet almanızla sürünür gider. Sanki iş dünyamız çok parlak da iş adamlarımız uçakları dolduracak. Kafaya bak! Uçakların ancak halk binerse dolar.
  • ıspartalı iş adamları tarafından uygun değilmiş aman türkiye ekonomisi batar matar allah korusun günde 8 sefere çıkarın değişik hatlarda açılsın ıspartadan ısparta çemişgezek ısparta şırnak 100 300 dolu gider bu hatlar thy kaçırmamalı bence bu hatları hatta pegasus atlas air france virgin atlantic hatta airforce 1 bile gelmeli, bu hatlara

Kaçıkoç, THY'nin 28 Ekim'de Isparta'ya yeniden uçak seferleri başlatacağını açıklamasının sevindirici olduğunu belirtti. Kaçıkoç, "Haftada 3 gün karşılıklı seferler düzenleneceği söyleniyor. Ancak bu program, Ispartalı işadamları açısından pek uygun görünmüyor. Günübirlik gidip gelmek isteyenler açısından bu pek avantajlı görünmüyor. Uçakla gidenler aynı gün içerisinde otobüsle geri dönmek zorunda kalacak. Bunun içinde gün içerisinde geri dönecek olanlar pek uçağı tercih etmeyecektir." dedi.

Kaçıkoç, 2007'de meydana gelen uçak kazası sonrasında Isparta'da uçak seferlerinin iptal edildiğini hatırlattı. Kaçıkoç, sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle uçak şirketlerinin ikna edilerek seferlerin yeniden düzenlendiğini belirtti. Odanın bu konuda kampanya başlatarak 10 bin bilet satın aldığını ifade eden Kaçıkoç, "Ancak, uçak firmaları gerekli doluluk oranları sağlanamadığında zarar ettikleri gerekçesiyle seferlerini iptal ettiler." diye konuştu. Ispartalıların bu seferki fırsatı kaçırmamaları gerektiğini ifade eden Kaçıkoç, seyahatlerde uçağın tercih edilmesi çağrısında bulundu.

"THY günübirlik sefer koymalı"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben de bizim köye hergün sefer istiyorum. 777 olursa daha iyi olur. Yaaa şirketler zarar ediyoruz diye seferleri iptal etmişler. Sonra THY haftada 3 gün sefer koymuş. Bu sefer de hergün olsun diyorlar. Akıl var mantık var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havaalanı nerede Isparta nerede? Denizli havaalanı gibi havaalanı nerede Çardak nerede? İşin yoksa 40 km yolculuk yap havaalanına ulaşmak için. Politik alan yapılırsa böyle olur. Bu tür kısa mesafeler için turboprop uçak kullanmaya bu milleti alıştırmazsanız, bu işler ancak sizlerin toplu bilet almanızla sürünür gider. Sanki iş dünyamız çok parlak da iş adamlarımız uçakları dolduracak. Kafaya bak! Uçakların ancak halk binerse dolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ıspartalı iş adamları tarafından uygun değilmiş aman türkiye ekonomisi batar matar allah korusun günde 8 sefere çıkarın değişik hatlarda açılsın ıspartadan ısparta çemişgezek ısparta şırnak 100 300 dolu gider bu hatlar thy kaçırmamalı bence bu hatları hatta pegasus atlas air france virgin atlantic hatta airforce 1 bile gelmeli, bu hatlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000