06 Ağustos 2013, Salı 09:02:31

THY GREVİNDE KAÇ KİŞİ İŞE GERİ DÖNDÜ?

Türk Hava Yolları grevinde Yargıtay’ın verdiği kararın ardından, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada çalışanlara işlerine dönmeleri için dün saat 17.00’ye kadar süre vermişti. Peki, kaç kişi bu çağrıya uydu? İşte detaylar...
  • Partlara pirt dedin adam mi oldun? Partlar geldi die mi grev yapiosun? Ya da grev basladiktan sonra mi partlar alindi? Herkes ekmeginin pesinde, sen grev yapmayi secersin baska bi full calisan secmeyebilir.daha Saygili edepli olamiyosun kalkmis onurdan gururdan bahsediosun. Part time calisanlarin hic bi gunahi yokken onlara salliosun. Calistigin sirketi begenmiosan kapinin yeri belli. Ekmek yedigin yere sanal alemde erkeklik yaparak biyere gelemezsin. Grev yapmak iscinin hakkidir, efendi gbi grevini yaparsin alakasiz insanlara camur atamazsin. Dogru demis arkads klavye delikanliligi yapma. Efendi ol biraz cenk efendi.
  • Bu arada cenk adını yazmış zaten kim olduğunu biliyoruz da onu burdan tehtit eden uçucular siz yaIn adınızı da bilelim !!! Cesursunuz ya
  • En başından beri şirket sendikayı ve sendikal hakları bitirmeye çalışıyor. İşine gelmiyor çünkü benim yasal hakkım var , kurallar var diyebilen işçiyle uğraşmak. Tebliğ kurallarına uymak istemiyor , mesai kurallarına uymak istemiyor. Şirketin istediği yeni sendikaya noter vazifesi yaptırmak. Ben söyliyim sendika işçi yanlısı gibi görünüp onaylasın. Hadi bakalım sonra neler olacak?! O çok kıymatli mesai paralarınız , ikramiyeleriniz gidince ağlamayın! Evlerinizi göremeyip orda burda hastanelik olunca yakınmayın. Herkes hakettiği şekilde yaşar! Geçmiş olsun şimdiden.
  • 1 kişi bile kalsa işine dönmeyen ,atilay ayçin greve devam eder çünkü kaybedecek hiç bir seyı kalmadı.grevi başlattı çünkü 29 myıs sonrası zaten başkanlıktan gideceğini biliyordu,gitmeden önce sayıştayın bile müdahale edemediği ve hesap soramadığı kasa boşaldı. bizim aidatlarımızla ne yaptın? ortada bizi düşünen birileri olsaydı ilk maddelerde bizimle ilgili hak arayışı olurdu. car car bağıran sendika görevlileri...neredesiniz!!! ben greve çıkan arkadaşlarn yerinde olsaydım eğer,nasıl olsa zaman süreci içinde işten atılacağımı bilir,bu bilinçle ondan bundan borç isteyeceğime,hala dönem şansım varken gelir çalışır atılıncaya kadarda var olan borçlarımı bitirme gayreti içinde olurdum. Kim ne derse desin kulaklarımı da tıkardım benim karnımı Atilay Ayçin doyurmuyor. Aylardır grevde olanlara soruyorum,sen revızyon ucle ucmazsan ben ucmazsam dısarıda uçacak ınsan cok.Thy nın bıze ıhtıyacı yok,bızım thy ye ıhtıyacımız var.Atılay Ayçin neden grevdekılere maddı yardımda bulunmuyor?
  • Arkadaşlar hamdi bey grevi sendika yapıyor demiyormuyfu? Sonrasında 300 kişi var demişti İlk dönüşte 200 Dün ise 105 kişi döndüğüne göre 5 kişi dışarıdan dönen var :))
  • Cenk sen hic merak etme kabinde de büyüklerin seni bekliyo olacak. Elbet birgün bulusacagiz, elinde ciktiyla geleceksin, o zaman arkamizdan atip tutmak neymis bi gosterelim. Bi de Kim kimin suratina tükürebiliyo o zaman görürsün kocum....
  • Habom da sendika hakki yok diye söyleyip durmuslardi bize durumlar duzelir mi sizce ?
  • Bakıyorum da pırt time lar zafer narası atıyor. Son sözü daha söylemedik dikkat edin. Gelicem hepinizin yüzüne tükürücem. Partların ve grev kırıcıların
  • Topçu Hava Yolları
  • Allah'ım şu mübarek ramazan ayında anlaşsınlar ve bayramı huzurlu geçirelim. Yarın ne olacağımı bilmeden yaşamak ne kötüymüş.

Türk Hava Yolları’nda devam eden grev hem sendika hem de THY’nin hamleleri ile yeni boyutlar kazanırken geçen hafta Yargıtay’dan gelen haber sendika yöneticilerini ve grevde bulunanlara soğuk duş etkisi yapmıştı. Bu gelişme üzerine THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu bir açıklama yaparak 5 Ağustos 2013 tarihi saat 17.00’ye kadar işe geri dönmek isteyenlerin insan kaynaklarına müracaat etmelerini istemişti.

Bu çağrının sonucu herkes tarafından merak edilirken Airporthaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık twitter aracılığı ile Hamdi Topçu’ya merak edileni sordu. Hamdi Topçu yine aynı şekilde twitter üzerinden verdiği cevapta 120 kişinin üzerinde bir çalışanın işe geri dönmek üzere müracaat ettiğini belirtti.

Topçu, detaylı açıklamayı bugün yapacağını da sözlerine ekledi.

AirportHaber.com
 

THY GREVİNDE KAÇ KİŞİ İŞE GERİ DÖNDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Partlara pirt dedin adam mi oldun? Partlar geldi die mi grev yapiosun? Ya da grev basladiktan sonra mi partlar alindi? Herkes ekmeginin pesinde, sen grev yapmayi secersin baska bi full calisan secmeyebilir.daha Saygili edepli olamiyosun kalkmis onurdan gururdan bahsediosun. Part time calisanlarin hic bi gunahi yokken onlara salliosun. Calistigin sirketi begenmiosan kapinin yeri belli. Ekmek yedigin yere sanal alemde erkeklik yaparak biyere gelemezsin. Grev yapmak iscinin hakkidir, efendi gbi grevini yaparsin alakasiz insanlara camur atamazsin. Dogru demis arkads klavye delikanliligi yapma. Efendi ol biraz cenk efendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
Bu arada cenk adını yazmış zaten kim olduğunu biliyoruz da onu burdan tehtit eden uçucular siz yaIn adınızı da bilelim !!! Cesursunuz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 11 yıl önce
En başından beri şirket sendikayı ve sendikal hakları bitirmeye çalışıyor. İşine gelmiyor çünkü benim yasal hakkım var , kurallar var diyebilen işçiyle uğraşmak. Tebliğ kurallarına uymak istemiyor , mesai kurallarına uymak istemiyor. Şirketin istediği yeni sendikaya noter vazifesi yaptırmak. Ben söyliyim sendika işçi yanlısı gibi görünüp onaylasın. Hadi bakalım sonra neler olacak?! O çok kıymatli mesai paralarınız , ikramiyeleriniz gidince ağlamayın! Evlerinizi göremeyip orda burda hastanelik olunca yakınmayın. Herkes hakettiği şekilde yaşar! Geçmiş olsun şimdiden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 11 yıl önce
1 kişi bile kalsa işine dönmeyen ,atilay ayçin greve devam eder çünkü kaybedecek hiç bir seyı kalmadı.grevi başlattı çünkü 29 myıs sonrası zaten başkanlıktan gideceğini biliyordu,gitmeden önce sayıştayın bile müdahale edemediği ve hesap soramadığı kasa boşaldı. bizim aidatlarımızla ne yaptın? ortada bizi düşünen birileri olsaydı ilk maddelerde bizimle ilgili hak arayışı olurdu. car car bağıran sendika görevlileri...neredesiniz!!! ben greve çıkan arkadaşlarn yerinde olsaydım eğer,nasıl olsa zaman süreci içinde işten atılacağımı bilir,bu bilinçle ondan bundan borç isteyeceğime,hala dönem şansım varken gelir çalışır atılıncaya kadarda var olan borçlarımı bitirme gayreti içinde olurdum. Kim ne derse desin kulaklarımı da tıkardım benim karnımı Atilay Ayçin doyurmuyor. Aylardır grevde olanlara soruyorum,sen revızyon ucle ucmazsan ben ucmazsam dısarıda uçacak ınsan cok.Thy nın bıze ıhtıyacı yok,bızım thy ye ıhtıyacımız var.Atılay Ayçin neden grevdekılere maddı yardımda bulunmuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakaya gel ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar hamdi bey grevi sendika yapıyor demiyormuyfu? Sonrasında 300 kişi var demişti İlk dönüşte 200 Dün ise 105 kişi döndüğüne göre 5 kişi dışarıdan dönen var :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenk zavallisi na... ~ 11 yıl önce
Cenk sen hic merak etme kabinde de büyüklerin seni bekliyo olacak. Elbet birgün bulusacagiz, elinde ciktiyla geleceksin, o zaman arkamizdan atip tutmak neymis bi gosterelim. Bi de Kim kimin suratina tükürebiliyo o zaman görürsün kocum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom & Sendika ~ 11 yıl önce
Habom da sendika hakki yok diye söyleyip durmuslardi bize durumlar duzelir mi sizce ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş ~ 11 yıl önce
kardeşim sendika var ama göstermelik.sarı sendika diye tabir edilir.ilk başta yalandan güzel bir zam alırsın sonra yavaş yavaş birşey alamamaya başlarsın.gerçi diyeceksin ki hava iş çok mu iyi..o da aynı şey..kısaca bu ülkede işçiysen hiçbir şey senin için iyiye doğru gitmez.kötü ile başlayıp daha kötüye doğru gidersin.havacılık gibi personel giderlerinin şirket giderinin en başında yer aldığı bir sektörde şu anki habom personelinin kendilerinden önce çalışan insanların maaşını almayı düşünmesi boş bir hayaldir.
Sendika ~ 11 yıl önce
Sendikanın sarısı kırmızısı olmaz en kötüsü örgütlü olamamaktır.Türk-iş sözleşmeleri yeni bitirdi çok yüksek zammı alabildiler sanki zammın yalanımı olur sendika alabildigini alacaktır.Burada insanların kafasını bulandırmanın gereği yok.Zamanı gelince her şey yoluna girecektir.
Cenk ~ 11 yıl önce
Bakıyorum da pırt time lar zafer narası atıyor. Son sözü daha söylemedik dikkat edin. Gelicem hepinizin yüzüne tükürücem. Partların ve grev kırıcıların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenk kuklasına ~ 11 yıl önce
sen o işi ancak aynada kendine yaparsın. klavye delikanlısı. o kadar yürekliysen adını soyadını yaz da görelim. az da olsa delikanlı olun.
no comment ~ 11 yıl önce
burada atip tutmakla olmuyo o isler , varsa yuregin gel ekip odasina da yap o yazdiklarini ama nerde o yurek :))
THY ~ 11 yıl önce
Topçu Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
part time ~ 11 yıl önce
Allah'ım şu mübarek ramazan ayında anlaşsınlar ve bayramı huzurlu geçirelim. Yarın ne olacağımı bilmeden yaşamak ne kötüymüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000