06 Nisan 2017, Perşembe 23:14:06

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den 'rekor' paylaşımı

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı duyuru ile Cuma günü THY'yi tercih eden yolcu sayısını açıkladı.
  • Önce güvenlik, daha sonra diğerleri.( konfor vb..)
  • Yılın açıklaması. Ayıptır ya bu milletin aklıyla alay etmeği bırakında bu açıklamayı kömürcülere ve makarnacılara yapın. THY nin koltuk kapasitesi ne kadarmış? Bu yolcu yüzde kaçına kaşrılık geliyormuş. Aylık doluluk oranından haber ver be havacı kardeş.
  • Ha gayret 365 gün 6 saatin 1 gününü kurtarmışız geriye 364 gün 6 saat kalmış. Ayıptır ya ayıp. Bu kafayla havacılık olmaz. Güleceğimde neremle güleceğimi şaşırdım.
  • DOKTOR BEYE BİSEY SOYLEMEK ISTIYORUM.GECMIŞ DONEMLERDE ÜLKEYE ALINAN BULGAR MUHACIRLARI NERELERE İŞE SOKULDU BILIYORMU ACABA BURDA THY DE ÇOK VARDA
  • Arkadaşlar bakıyorum yorumlara gerçekten çok üzülüyorum THY'NİN en iyi havayolları klasmanında 11. likten 16.liga gerilemesi 30 tane uçağın yerde yatması ülkedeki kriz ve karşılıklar ve gerçekten şuan bir istikrarsızlık gidiyor millet referanduma dalmış ama bakıyorsun bir sürü üniversiteli işsiz dışarda bu havaalanı yapmakla da olmuyor. Bakın asyadaki Tayvan Havayolları Türkiye ucuslarini kaldırdı neden Amerika neden islam ülkelerine karşı yaptırım uygulayip AB ülkesi yada 2.sınıf ülkelerine neden uygulanmıyor. Sadece THY nin sucu değil ülke çok kötüye gidiyor. Bakın yolcu olarak THY'NİN gazete standdindan gazete alcam afedersiniz nerden bu kişileri bulup standa koymuşlar yazık 2 kız 1 erkek yolcuya afedersiniz tek bileti var 3 gazete alcak yemedigi hakaret kalmadı. Ben utancimdan gazeteleri bırakıp kapıya gittim. Bu çocuklar taş catlasin 23-25 yaş aralığında olan kişiler yurtdışında bakın insanlara nasıl davraniyorlar gerçekten üzülüyorum. İleride bu şekilde istikrarsızlık sürerse ülkenin durumu hiç iç açıcı değil. THY'NİN neden yönetim kurulu seçimi referandumdan sonraya ertelendi bir düşünün diyorum. Yakında Türk vatandaşları yerine Suriyeli Afgan irakli özbek Kırgız kazak vatandaşları alınırsa şaşırmayın. Ülkem için gerçekten çok uzuluyorum.
  • Yükselişe EVET
  • REKOR KIRDIN AMA O REKORLAR İÇİN BİNLERCE İNSANI KIRDINIZ BE BU ARADA GÖBEKTE REKORLARA DOĞRU KOŞUYOR !!!
  • Antalya da yatan uçak sayısı da başlı başına rekordur dünyada. Kargo dışında istikrarlı ve surdurebilmeli artış yaşanmıyor.
  • Gerçekten işler iyi gitse, hisse buralarda durmaz şimdiden yukarı hareket ederdi.Çünkü büyük yatırımcı beklentiyi alır,gerçekleri satar.Düşerken de çok önceden satmaya başlamışlardı,firma bu hale düşmeden önce.
  • Cuma günü gerçekleştirdiği ve totalde günlük koltuk kapasite arzını bilen varsa yazabilirmi

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı duyuru ile Cuma günü THY'yi tercih eden yolcu sayısını açıkladı.

Twitter'dan yaptığı paylaşım ile Cuma günü (yarın) 200 bin 61 yolcunun THY ile uçacağını belirten THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, ulaşılan rakamı rekor olarak niteledi.

İşte Bilal Ekşi'nin paylaşımı;

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den 'rekor' paylaşımı

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Sn. Gn.Md. ~ 7 yıl önce
Önce güvenlik, daha sonra diğerleri.( konfor vb..)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peh peh ~ 7 yıl önce
Yılın açıklaması. Ayıptır ya bu milletin aklıyla alay etmeği bırakında bu açıklamayı kömürcülere ve makarnacılara yapın. THY nin koltuk kapasitesi ne kadarmış? Bu yolcu yüzde kaçına kaşrılık geliyormuş. Aylık doluluk oranından haber ver be havacı kardeş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ehmet ~ 7 yıl önce
Ha gayret 365 gün 6 saatin 1 gününü kurtarmışız geriye 364 gün 6 saat kalmış. Ayıptır ya ayıp. Bu kafayla havacılık olmaz. Güleceğimde neremle güleceğimi şaşırdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DESTEKİSYEN ~ 7 yıl önce
DOKTOR BEYE BİSEY SOYLEMEK ISTIYORUM.GECMIŞ DONEMLERDE ÜLKEYE ALINAN BULGAR MUHACIRLARI NERELERE İŞE SOKULDU BILIYORMU ACABA BURDA THY DE ÇOK VARDA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhacır ~ 7 yıl önce
Cahil
Muhacır ~ 7 yıl önce
Mübadele de ne olduğunu oku. Muhacırlar kökeni Türk olan vatandaşlardır. Bulgar vatandaşı değil. Kör cahil
Doktor ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar bakıyorum yorumlara gerçekten çok üzülüyorum THY'NİN en iyi havayolları klasmanında 11. likten 16.liga gerilemesi 30 tane uçağın yerde yatması ülkedeki kriz ve karşılıklar ve gerçekten şuan bir istikrarsızlık gidiyor millet referanduma dalmış ama bakıyorsun bir sürü üniversiteli işsiz dışarda bu havaalanı yapmakla da olmuyor. Bakın asyadaki Tayvan Havayolları Türkiye ucuslarini kaldırdı neden Amerika neden islam ülkelerine karşı yaptırım uygulayip AB ülkesi yada 2.sınıf ülkelerine neden uygulanmıyor. Sadece THY nin sucu değil ülke çok kötüye gidiyor. Bakın yolcu olarak THY'NİN gazete standdindan gazete alcam afedersiniz nerden bu kişileri bulup standa koymuşlar yazık 2 kız 1 erkek yolcuya afedersiniz tek bileti var 3 gazete alcak yemedigi hakaret kalmadı. Ben utancimdan gazeteleri bırakıp kapıya gittim. Bu çocuklar taş catlasin 23-25 yaş aralığında olan kişiler yurtdışında bakın insanlara nasıl davraniyorlar gerçekten üzülüyorum. İleride bu şekilde istikrarsızlık sürerse ülkenin durumu hiç iç açıcı değil. THY'NİN neden yönetim kurulu seçimi referandumdan sonraya ertelendi bir düşünün diyorum. Yakında Türk vatandaşları yerine Suriyeli Afgan irakli özbek Kırgız kazak vatandaşları alınırsa şaşırmayın. Ülkem için gerçekten çok uzuluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet# ~ 7 yıl önce
Yükselişe EVET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademisyen ~ 7 yıl önce
Yükselişe evet diyorsun 18 maddeyi açıkla desem yapamazsın biraz düşünün bunca işsiz var işsizlik rakamları çift hanelere çıkmış sen evet diyorsun.Bırakın artık böyle partizanligi biraz düşünün ileride doğacak sıkıntılara bu köprü yol havaalanı yapmakla üç çocuk beş çocuk yapmakla olmuyor sen kendi vatandaşlarına iş aş bulamazsan yarın öbür gün çıkabilecek olan karışıklıklara hazır olman lazım neden 5 milyon mülteci var ülkemizde bak bakalım herkesi bankalara borçlu ettiler insanlar ruh gibi olmuş hiç etrafına bakiyormusun evet de neye evet diyeceksin kölelik sistemi geliyor merak etme Avrupa da kimse bizi sevmiyor Rusya desen öyle Amerika öyle Iran Asya bloğu ülkeler öyle hindistan ve çin rusya ile birlikte ama evet ya bırakın şöyle cahil cahil konuşmayı
GREYFURT ~ 7 yıl önce
REKOR KIRDIN AMA O REKORLAR İÇİN BİNLERCE İNSANI KIRDINIZ BE BU ARADA GÖBEKTE REKORLARA DOĞRU KOŞUYOR !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah maşallah hocam ~ 7 yıl önce
Antalya da yatan uçak sayısı da başlı başına rekordur dünyada. Kargo dışında istikrarlı ve surdurebilmeli artış yaşanmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 7 yıl önce
Gerçekten işler iyi gitse, hisse buralarda durmaz şimdiden yukarı hareket ederdi.Çünkü büyük yatırımcı beklentiyi alır,gerçekleri satar.Düşerken de çok önceden satmaya başlamışlardı,firma bu hale düşmeden önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy nin ~ 7 yıl önce
Cuma günü gerçekleştirdiği ve totalde günlük koltuk kapasite arzını bilen varsa yazabilirmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000