25 Eylül 2018, Salı 17:31:55

THY Genel Merkez binasında 'kaza kurşunu'

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürülük binasındaki şoför odasında, bir şoförün silahı yanlışlıkla ateş aldı. İşte detaylar...
  • Bari şoförü liyakatla alsaydınız be:) yuh diyorum arkadas ya ortalık teksasa donmus is bilmezlerle dolmus tasmis, gm de ki liyakat problemini cozseler dicem ama imkansız
  • THY ye yağcılık haber bölümünde vıcık vıcık.
  • Thy müdür yada şef olanlar Türkiye cumhuriyetinde bakanla aynı derecede istedigin kadar oku torpilin yoksa 3 bine talimsin ama thy müdürsen hayat sana güzel gelsin paralar milletvekilinden kıyaksın:)
  • Ülkem adıma çok üzülüyorum. Bayrak taşıyıcı havayolunun genel merkezinde bu tip eğitimsiz adamların(öğretim değil) sorumsuzca davranmaları çok acı verici.
  • Kabin maaslari 2799 tl olmalidir, fazlasi egitimsizi azdırır. Yaratilan kaynak diger personele ve sirket buyumesine aktatilmalidir.
  • Silahlı şöför icat etmişler
  • ateş almaz. Kurcalamıştır veya aralarında silahı incelerken biri mermiyi sürmüştür sonra bang bang he shot me down!
  • Gözdagımı verildi acaba,alamanya bizi kıskaneyye
  • Herkes şoför arkadaşı suçlu ilan etmiş hemen işten çıkarmışlar hapse atmışlar vb. Hani nerde kaldı herkesin klavye başında herkesin yeri geldiği o zaman yakındığı suçu ispatlanana kadar herkes masumdur ilkesi. Bilemiyiruz belki aşağıdaki şoförlerin bir kısmında koruma vazifesi de içeren bir silah taşıma görevi vardır.. Saygılar..
  • Ortadoğuda sıradan bir gün :)

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürülük binasındaki şoför odasında, bir şoförün silahı yanlışlıkla ateş aldı. 

THY Genel Merkezindeki şoför odasında bulunan taşeron bir işçinin silahı kazara ateş aldı. Yaşanan olay nedeniyle arkadaşını bacağından yaraladı. Yaralanan şoför hastaneye kaldırıldı. 

Şoföre ait silahın ruhsatlı olup olmadığı öğrenilemedi.

©AirportHaber

THY Genel Merkez binasında 'kaza kurşunu'

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

GmVisitor ~ 6 yıl önce
Bari şoförü liyakatla alsaydınız be:) yuh diyorum arkadas ya ortalık teksasa donmus is bilmezlerle dolmus tasmis, gm de ki liyakat problemini cozseler dicem ama imkansız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vıcık ~ 6 yıl önce
THY ye yağcılık haber bölümünde vıcık vıcık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jambon ~ 6 yıl önce
Thy müdür yada şef olanlar Türkiye cumhuriyetinde bakanla aynı derecede istedigin kadar oku torpilin yoksa 3 bine talimsin ama thy müdürsen hayat sana güzel gelsin paralar milletvekilinden kıyaksın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim aileden başlar ~ 6 yıl önce
Ülkem adıma çok üzülüyorum. Bayrak taşıyıcı havayolunun genel merkezinde bu tip eğitimsiz adamların(öğretim değil) sorumsuzca davranmaları çok acı verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 6 yıl önce
Kabin maaslari 2799 tl olmalidir, fazlasi egitimsizi azdırır. Yaratilan kaynak diger personele ve sirket buyumesine aktatilmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimsin? ~ 6 yıl önce
Abiciğim sen kimsin ya? Pes yani, ilgili yada ilgisiz tüm haberlerim altına nasıl üşenmeden kabin maaşlarını yazıyorsun? Ne alıp veremediğin var kabin ile anlayamıyorum. İlginç
Bre densiz ~ 6 yıl önce
Ne gereksiz birisin.soluma şu oksijene yazik
Şöför ~ 6 yıl önce
Silahlı şöför icat etmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kazara silah ~ 6 yıl önce
ateş almaz. Kurcalamıştır veya aralarında silahı incelerken biri mermiyi sürmüştür sonra bang bang he shot me down!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözdagı mı ? ~ 6 yıl önce
Gözdagımı verildi acaba,alamanya bizi kıskaneyye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sofeeer ~ 6 yıl önce
Herkes şoför arkadaşı suçlu ilan etmiş hemen işten çıkarmışlar hapse atmışlar vb. Hani nerde kaldı herkesin klavye başında herkesin yeri geldiği o zaman yakındığı suçu ispatlanana kadar herkes masumdur ilkesi. Bilemiyiruz belki aşağıdaki şoförlerin bir kısmında koruma vazifesi de içeren bir silah taşıma görevi vardır.. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortadoğu ~ 6 yıl önce
Ortadoğuda sıradan bir gün :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayenn ~ 6 yıl önce
tımarhanede sıradan birgün:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000