07 Mayıs 2012, Pazartesi 11:55:12

THY GENEL KURULUNDA NELER YAŞANDI?

THY Olağan Genel Kurul toplantısı sona erdi.
  • KOTİLE YAZAN ARKADAŞI ANIRMAYA DAVET EDİYORUM, ANCAK ADAMIN DEDİĞİ BİR GÜN GERÇEK OLACAK BİRLİK OLUP KOTİL VE TAYFASINA DUR DENİLMEZSE TK PERSONELİ TÜM KAZANIMLARINI KAYBEDECEKTİR.
  • BU SİTE YE ABONELİK SİSTEMİ GETİRİL MELİ ÇÜNKÜ BAZI YORUMLAR ABARTILI VE TERBİYE SINIRINI GEÇİYOR SAYGILARIMLA
  • Cumartesi-Pazar yavaş uçuyormuşuz, kendimizi beğenmişmişiz... Arkadaşa tavsiyem şimdiden Kızılay meydanına doğru yola çıkmasıdır. Siz daha erken ineceksiniz diye biz kurallarımızdan vazgeçemeyiz arkadaş. Tırmanış,alçalış süratlerimiz bellidir. Cumartesi ekstra para almayız. Ortalığı velveleye vermeye çalışma. THY kaptanları kıymetli insanlardır. Tıpkı diğer şirketlerimizin kaptanları gibi. Klavye başına oturup bizi birbirimize düşürmeye çalışma. Yemezler. Herkesin kazandığı kendisini ilgilendirir ve bu mesleği layığı ile yapan herkese anasının ak sütü gibi heladir. Airport haber sitesi editörleri de biraz kalite istiyorlarsa derhal üyelik sistemine geçmeliler. Yoksa burada her önüne gelen aklına geleni yazar, sırf insanları bibirine düşürmek için. Asker-sivil, kabin-kokpit, THY-Diğerleri vs... Bu tür ayrımlara karşıyız. Siz de karşı olmalısınız. Aksi işinize geliyorsa o başka... T.İ.
  • SEN HAYATINDA INSAN GIBI BISEYLER YAPTIN MI INSANLARI ROBOTLASTIRMAKTAN DELI GIBI UCUSLARDAN SOZ EDIYORSUN BURDA OTURDUGU YERDEN INSANLAR PARA KAZANMIYO ORGANLARIMIZ SARKIP BEYIN HUCRELERIMIZI KAYBEDIYORUZ THYNIN HAKKI BUTUN SIRKETLERE GELSIN DIYECEGINE DENSIZIN DERDINE BAK SEN BAYRAK TASIYOSUN 5 YILDIZA OYNUYOSUN PEGASUSLA SEN THY NASIL AYNI KEFEYE KOYARSIN PEGASUS HAVADA UCMAMASI GEREKEN BI FIRMADIR PISLIKTEN UCAKLARINA BINILMEZ TEKNIK DENEN BISEY YOK LAN ADAM ALACAKSINIZ DIYE UCAGI YEDEK LASTIK BILE ALMIYONUZ NEYDEN BAHSEDIYORSUNUZ SIZ KONFORDAN ESER YOK PEGASUSA BINEN INSANLARIDA ANLAMAK IMKANSIZ ARKADASIM CANINI IKI KURUS AZ PARAYAMI SATIYON TURKISH TEKNIKTEN YARARLANIYOLAR AMA NASIL KISICAGINI DUSUNEREKTIR EMINIM BINMEYIN BU PARA GOZ BIR SUYUN HESABINI YAPAN EMNIYETSIZ UCAKLARA OTOBUSLE GIT DAHA IYI BIDE HAKLARI KISMAKTAN BAHSEDIYO BU AKILLA NEREYE GIDERSIN BILINMEZ AMA THY PERSONELINE DEGERI BIRAKMAZSA AMACINAULASIR SENDE ANCA THY CALISAN KAPTIRIRSIN CALISANLARINDA KALANLAR OLUR
  • Sıkıyorsa şimdi ifşa et klavye pilotu!!! Green dot nedir onu da bilirmiş. Kimse kafasına göre sürat belirleyip uçmuyor, yok öyle bir dünya. Kime nereden yalakalık yapacağını şaşırmış insanlar, Anırmak için yer arıyorlar!!!
  • Sorun şu: THY'de askerlik devam ediyor. Her ne kadar sivil idareciler uçuş işletmede ağırlıklı olarak görevlendirilseler de bu zamana kadar gördükleri yüzünden sivil yönetici kaptanlar da yarı asker mantığı mantığından kurtulamıyorlar. Nedir asker mantığı ; şudur; " evet efendim, sepet efendim, haklısınız efendim, ben onların icabına bakarım efendim, sorun yok efendim, sorunlar ufak hallediyoruz efendim, haklısınız daha fazla gayret göstermeliyiz efendim, efendim sizin dediğiniz gibi yaparsak daha çok kar ederiz efendim, efendim beni bu koltuktan ayırmayın ne derseniz yaparım efendim, efendim ne dediniz saat mi kaç siz kaç diyorsanız odur efendim. ADALET YOK, ÇALIŞANIN HAKKI YOK, FİKRİ YOK, KAPTANLAR ROBOTTUR SADECE UÇUP PARA İSTERLER, ZATEN NE İŞ YAPARLAR DÜĞMELERE BASIYORLAR OTURDUĞU YERDEN ONU DA DÜZGÜN YAPAMIYORLAR.
  • CUMARTESİ-PAZAR THY KAPTANLARIN FAZLA MESAİ Yİ 8 KAT FAZLA ALAYIM DİYE GREEN DOT SÜRATİYLE UÇUYORLAR KOTİL HABERİN VARMI...HAVADA ÜSTÜSTE ÇIKIYORUZ TK KAPTANLARI YÜZÜNDEN..TOPÇU HİÇ BİR ŞİRKETTE TK NIN KAPTANLARI KADAR EKABİR,PARAGÖZ,KENDİNİ BEĞENMİŞ KAPTAN BULAMAZSIN..TABİ HATA VE KAZA YAPANDA... TÜRKİYEDEKİ DİĞER ŞİRKETLER GİBİ MAAŞ ÖDEYİN SADECE,FAZLA UÇUŞ,FAZLA MESAİ,BAYRAM,YATI,KATI,ÇATI NE VARSA KALDIRIN HEMEN.SADECE PEGASUS GİBİ SEKTÖR PARASI VERİN..EĞER 6 AYDA 5 YILLIK KARI SAĞLAMAZSANIZ KIZILAY MEYDANINDA BEN EŞEĞİM DİYE ANIRACAĞIM...BU MAİLİDE SAKLAYIN BAŞARILI OLAMAZSANIZ KENDİMİ İFŞA EDECEĞİM...DELİKANLI GİBİ... NEDİR BU YE KÜRKÜM YE MUHABBETİ...
  • Teyyareci Hamdi ve Yoldaşları... Çok kişinin ahını alıyorsunuz çooook
  • Bedelsiz vermez temettü vermez neyini merak edicem bu şirketin
  • Yorumunuz

Türk Hava Yolları Olağan Genel Kurul toplantısı az önce sona erdi.

Beklendiği üzere yönetim ve denetleme yapısında herhangi bir değişiklik olmadı. 

Gündemin 13. maddesinde yer alan maaş artışına ilişkin konunun ise görüşülmediği öğrenildi.

THY GENEL KURULUNDA NELER YAŞANDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

PROMETHEUS ~ 12 yıl önce
KOTİLE YAZAN ARKADAŞI ANIRMAYA DAVET EDİYORUM, ANCAK ADAMIN DEDİĞİ BİR GÜN GERÇEK OLACAK BİRLİK OLUP KOTİL VE TAYFASINA DUR DENİLMEZSE TK PERSONELİ TÜM KAZANIMLARINI KAYBEDECEKTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY YE KADAR TAŞ YAZAN HAKLI ~ 12 yıl önce
BU SİTE YE ABONELİK SİSTEMİ GETİRİL MELİ ÇÜNKÜ BAZI YORUMLAR ABARTILI VE TERBİYE SINIRINI GEÇİYOR SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY kadar taş... ~ 12 yıl önce
Cumartesi-Pazar yavaş uçuyormuşuz, kendimizi beğenmişmişiz... Arkadaşa tavsiyem şimdiden Kızılay meydanına doğru yola çıkmasıdır. Siz daha erken ineceksiniz diye biz kurallarımızdan vazgeçemeyiz arkadaş. Tırmanış,alçalış süratlerimiz bellidir. Cumartesi ekstra para almayız. Ortalığı velveleye vermeye çalışma. THY kaptanları kıymetli insanlardır. Tıpkı diğer şirketlerimizin kaptanları gibi. Klavye başına oturup bizi birbirimize düşürmeye çalışma. Yemezler. Herkesin kazandığı kendisini ilgilendirir ve bu mesleği layığı ile yapan herkese anasının ak sütü gibi heladir. Airport haber sitesi editörleri de biraz kalite istiyorlarsa derhal üyelik sistemine geçmeliler. Yoksa burada her önüne gelen aklına geleni yazar, sırf insanları bibirine düşürmek için. Asker-sivil, kabin-kokpit, THY-Diğerleri vs... Bu tür ayrımlara karşıyız. Siz de karşı olmalısınız. Aksi işinize geliyorsa o başka... T.İ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOTILE YAZAN VATANDAS ~ 12 yıl önce
SEN HAYATINDA INSAN GIBI BISEYLER YAPTIN MI INSANLARI ROBOTLASTIRMAKTAN DELI GIBI UCUSLARDAN SOZ EDIYORSUN BURDA OTURDUGU YERDEN INSANLAR PARA KAZANMIYO ORGANLARIMIZ SARKIP BEYIN HUCRELERIMIZI KAYBEDIYORUZ THYNIN HAKKI BUTUN SIRKETLERE GELSIN DIYECEGINE DENSIZIN DERDINE BAK SEN BAYRAK TASIYOSUN 5 YILDIZA OYNUYOSUN PEGASUSLA SEN THY NASIL AYNI KEFEYE KOYARSIN PEGASUS HAVADA UCMAMASI GEREKEN BI FIRMADIR PISLIKTEN UCAKLARINA BINILMEZ TEKNIK DENEN BISEY YOK LAN ADAM ALACAKSINIZ DIYE UCAGI YEDEK LASTIK BILE ALMIYONUZ NEYDEN BAHSEDIYORSUNUZ SIZ KONFORDAN ESER YOK PEGASUSA BINEN INSANLARIDA ANLAMAK IMKANSIZ ARKADASIM CANINI IKI KURUS AZ PARAYAMI SATIYON TURKISH TEKNIKTEN YARARLANIYOLAR AMA NASIL KISICAGINI DUSUNEREKTIR EMINIM BINMEYIN BU PARA GOZ BIR SUYUN HESABINI YAPAN EMNIYETSIZ UCAKLARA OTOBUSLE GIT DAHA IYI BIDE HAKLARI KISMAKTAN BAHSEDIYO BU AKILLA NEREYE GIDERSIN BILINMEZ AMA THY PERSONELINE DEGERI BIRAKMAZSA AMACINAULASIR SENDE ANCA THY CALISAN KAPTIRIRSIN CALISANLARINDA KALANLAR OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakin ol şampiyon ~ 12 yıl önce
Sıkıyorsa şimdi ifşa et klavye pilotu!!! Green dot nedir onu da bilirmiş. Kimse kafasına göre sürat belirleyip uçmuyor, yok öyle bir dünya. Kime nereden yalakalık yapacağını şaşırmış insanlar, Anırmak için yer arıyorlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 12 yıl önce
Sorun şu: THY'de askerlik devam ediyor. Her ne kadar sivil idareciler uçuş işletmede ağırlıklı olarak görevlendirilseler de bu zamana kadar gördükleri yüzünden sivil yönetici kaptanlar da yarı asker mantığı mantığından kurtulamıyorlar. Nedir asker mantığı ; şudur; " evet efendim, sepet efendim, haklısınız efendim, ben onların icabına bakarım efendim, sorun yok efendim, sorunlar ufak hallediyoruz efendim, haklısınız daha fazla gayret göstermeliyiz efendim, efendim sizin dediğiniz gibi yaparsak daha çok kar ederiz efendim, efendim beni bu koltuktan ayırmayın ne derseniz yaparım efendim, efendim ne dediniz saat mi kaç siz kaç diyorsanız odur efendim. ADALET YOK, ÇALIŞANIN HAKKI YOK, FİKRİ YOK, KAPTANLAR ROBOTTUR SADECE UÇUP PARA İSTERLER, ZATEN NE İŞ YAPARLAR DÜĞMELERE BASIYORLAR OTURDUĞU YERDEN ONU DA DÜZGÜN YAPAMIYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOTİL ~ 12 yıl önce
CUMARTESİ-PAZAR THY KAPTANLARIN FAZLA MESAİ Yİ 8 KAT FAZLA ALAYIM DİYE GREEN DOT SÜRATİYLE UÇUYORLAR KOTİL HABERİN VARMI...HAVADA ÜSTÜSTE ÇIKIYORUZ TK KAPTANLARI YÜZÜNDEN..TOPÇU HİÇ BİR ŞİRKETTE TK NIN KAPTANLARI KADAR EKABİR,PARAGÖZ,KENDİNİ BEĞENMİŞ KAPTAN BULAMAZSIN..TABİ HATA VE KAZA YAPANDA... TÜRKİYEDEKİ DİĞER ŞİRKETLER GİBİ MAAŞ ÖDEYİN SADECE,FAZLA UÇUŞ,FAZLA MESAİ,BAYRAM,YATI,KATI,ÇATI NE VARSA KALDIRIN HEMEN.SADECE PEGASUS GİBİ SEKTÖR PARASI VERİN..EĞER 6 AYDA 5 YILLIK KARI SAĞLAMAZSANIZ KIZILAY MEYDANINDA BEN EŞEĞİM DİYE ANIRACAĞIM...BU MAİLİDE SAKLAYIN BAŞARILI OLAMAZSANIZ KENDİMİ İFŞA EDECEĞİM...DELİKANLI GİBİ... NEDİR BU YE KÜRKÜM YE MUHABBETİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY!!!!!!!!!!!!! ~ 12 yıl önce
Teyyareci Hamdi ve Yoldaşları... Çok kişinin ahını alıyorsunuz çooook

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gen.kurulda neler olmuş? ~ 12 yıl önce
Bedelsiz vermez temettü vermez neyini merak edicem bu şirketin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000