14 Şubat 2017, Salı 21:29:12

THY geçici vergi beyannamesinde zarar açıkladı

Türk Hava Yolları, 2016 yılına ilişkin geçici vergi beyannamesini açıkladı.
  • Demek ki neymiş KİH'li olmak yetmiyormuş. Sunexpress'in sanki bir farkı varmı? Alıp sadece KİH olduğu için adamları getirir Yönetici yaparsan sonucuna katlanırsın. Şunu neden kimse sormuyor anlamıyorum??? 2001 yılından 2015 yılına kadar THY her yıl kar açıkladı da ne oldu 2016 yılında bu kadar zarar ediyor. Veya 2012 yılına kadar zarar eden Sunexpress 2012'den sonra 4 yıl kar ediyor da bu yıl neden zararda???? Bunların cevabını vwerirken sakın bir takım olayların arkasına sığınmayın.Bu ülkede sadece THY ve Sunexpress yok. Bütün şirketlermi battı diye sorarlar adama.
  • Faturayı kabin ekiplerine çıkarmak onların maaşlarına laf atmak nasıl bir beyinsizliktir. Şirketin açıkladığı müşteri memnuniyeti ölçümleri raporlarında bütün süreç içinde en yüksek notu kabin ekipleri almıştır ne çekememezlikmiş arkadaş !!!
  • Bence en sıkıntılı kalem kısa vadeli borçlanma giderleri 933 milyon TL. 2014 bilançosunda bu rakam sıfır. 2 senedir uzun vadeli borçların kısa vadeli borçlanma ile ödendiğini gösteriyor. Bu da maliyeti oldukça artırıyor ve şirketi sarmala sokuyor.
  • Rize nufusuna kayıtlı olmak en önemli personel seçim kriteri olursa, çokta şaapmamak lazım
  • Adam olanı atıp, adamı olanla yatınca çıkan çocuk bu oluyor. Alt yapısı olanlar bile yerinde kalma savaşı verince olan şirkete oluyor. THY Türkiye'nin aynasıdır. Reis körfez parasına ham yapıp oltaya takılınca, hem ülke hem de Thy can çekişiyor. "Evet" sadece Erdoğan ailesini kurtarmaya yarayacak. Troller bu değişikle yapamadığı neyi yapacak onu söylesin. Onlar söylemeden ben söyleyeyim; o düşündüğün siz satılıkların aile mensupları! Sünni olmayan, Rize'li olmayan papazı bulacak daaa. Sen sanıyormusun ki rahat duracak? Evet çıkarsa, göçmen TC vatandaşları bile memlekete gelmeyince bakalım ne olacak? İşini bilmeyen çavuşlar, döner b..kunu avuçlar. Artık avuç avuç yersiniz! (Biliyorum editöre takılacak. Amma sansür de onların hanesine yazılacak!)
  • Tutturmususnuz bır turk bayrak tasıyıcısı.sırketın %51 lık bolunu baskalarının elınde luftansabın ıznı olmadan hıcbırsey yapamayan bırsırketın beresı turk.ınur bıle daha turk bır sırket.hele pegasus ozel mozel ama sırketın hepsı turk.atlasda aynı bır turk ısadamına aıt.yanı thy harucınde tum sırketler turk.kımse kendını kabdırmasın bır turk sırketı dıye.adında turk yazıyor sadece bu gerısı allah kerım
  • Emegi gecen tum yoneticileri tebrik ediyorum ve hakkimi helal etmiyorum!
  • Thy önce fetoculari ,sonra hiçbirişe yapamayıp yan gelip yatarak yüksek maaş alanları ve emekliliği gelenleri gönderirse zarardan kurtulur hatta karra geçer.
  • bence THY acilen satılıp gelen parayla yeni inşaatlar yapılmalı:)
  • THY resmen batiriliyor

Türk Hava Yolları (THY), Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) geçici vergi beyannamesini bildirdi.

Gelir İdaresi Başkanlığı'na sunulan beyannamede Türk Hava Yolları, 2016 yılının dördüncü dönemine ilişkin 6.5 milyar TL zarar açıklandı.

İşte THY'nin geçici vergi beyannamesi;

 

THY geçici vergi beyannamesinde zarar açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (144)

KİH ~ 7 yıl önce
Demek ki neymiş KİH'li olmak yetmiyormuş. Sunexpress'in sanki bir farkı varmı? Alıp sadece KİH olduğu için adamları getirir Yönetici yaparsan sonucuna katlanırsın. Şunu neden kimse sormuyor anlamıyorum??? 2001 yılından 2015 yılına kadar THY her yıl kar açıkladı da ne oldu 2016 yılında bu kadar zarar ediyor. Veya 2012 yılına kadar zarar eden Sunexpress 2012'den sonra 4 yıl kar ediyor da bu yıl neden zararda???? Bunların cevabını vwerirken sakın bir takım olayların arkasına sığınmayın.Bu ülkede sadece THY ve Sunexpress yok. Bütün şirketlermi battı diye sorarlar adama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmedi maaşımızla derdiniz!!! ~ 7 yıl önce
Faturayı kabin ekiplerine çıkarmak onların maaşlarına laf atmak nasıl bir beyinsizliktir. Şirketin açıkladığı müşteri memnuniyeti ölçümleri raporlarında bütün süreç içinde en yüksek notu kabin ekipleri almıştır ne çekememezlikmiş arkadaş !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 7 yıl önce
Helal olsun aldığınız maaş. Takmayın. Ağzı olan konuşuyor.
Kısa vade ~ 7 yıl önce
Bence en sıkıntılı kalem kısa vadeli borçlanma giderleri 933 milyon TL. 2014 bilançosunda bu rakam sıfır. 2 senedir uzun vadeli borçların kısa vadeli borçlanma ile ödendiğini gösteriyor. Bu da maliyeti oldukça artırıyor ve şirketi sarmala sokuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 7 yıl önce
kısa veya uzun thy boru olmuş:)
Laz Mütahit ~ 7 yıl önce
Rize nufusuna kayıtlı olmak en önemli personel seçim kriteri olursa, çokta şaapmamak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam Olan ~ 7 yıl önce
Adam olanı atıp, adamı olanla yatınca çıkan çocuk bu oluyor. Alt yapısı olanlar bile yerinde kalma savaşı verince olan şirkete oluyor. THY Türkiye'nin aynasıdır. Reis körfez parasına ham yapıp oltaya takılınca, hem ülke hem de Thy can çekişiyor. "Evet" sadece Erdoğan ailesini kurtarmaya yarayacak. Troller bu değişikle yapamadığı neyi yapacak onu söylesin. Onlar söylemeden ben söyleyeyim; o düşündüğün siz satılıkların aile mensupları! Sünni olmayan, Rize'li olmayan papazı bulacak daaa. Sen sanıyormusun ki rahat duracak? Evet çıkarsa, göçmen TC vatandaşları bile memlekete gelmeyince bakalım ne olacak? İşini bilmeyen çavuşlar, döner b..kunu avuçlar. Artık avuç avuç yersiniz! (Biliyorum editöre takılacak. Amma sansür de onların hanesine yazılacak!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 7 yıl önce
Harika analiz ve değerlendirme... sağ olun var olun..
Su tk ya turk sırketı dıyenler ~ 7 yıl önce
Tutturmususnuz bır turk bayrak tasıyıcısı.sırketın %51 lık bolunu baskalarının elınde luftansabın ıznı olmadan hıcbırsey yapamayan bırsırketın beresı turk.ınur bıle daha turk bır sırket.hele pegasus ozel mozel ama sırketın hepsı turk.atlasda aynı bır turk ısadamına aıt.yanı thy harucınde tum sırketler turk.kımse kendını kabdırmasın bır turk sırketı dıye.adında turk yazıyor sadece bu gerısı allah kerım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tsk ~ 7 yıl önce
Emegi gecen tum yoneticileri tebrik ediyorum ve hakkimi helal etmiyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar ~ 7 yıl önce
Thy önce fetoculari ,sonra hiçbirişe yapamayıp yan gelip yatarak yüksek maaş alanları ve emekliliği gelenleri gönderirse zarardan kurtulur hatta karra geçer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Hemen FETÖ ye bağlayın, beceriksiz olduklarını kimse söyleyemiyor..5 sene geçse yine FETÖ diyeceksiniz .. Pes yani, ancak AKP zihniyettir bu..
Burcu ~ 7 yıl önce
Senide isten atsinlar olurmu
inşaat ~ 7 yıl önce
bence THY acilen satılıp gelen parayla yeni inşaatlar yapılmalı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cozum ~ 7 yıl önce
THY yerde yatan ucaklari AVM'ye ve konsept restoranta cevirsin, acaip para kazanir
Suha ~ 7 yıl önce
THY resmen batiriliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000