04 Mayıs 2013, Cumartesi 16:29:02

THY GATWICK'TEN SABİHA GÖKÇEN'E UÇMAYA BAŞLADI

Türk Hava Yolları (THY), İngiltere'nin ikinci büyük havaalanı Gatwick'ten İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na uçuşlara başladı.
  • hocam sıkıntın nedir ya xq ekibi ile? kamu kurumunda çalışıp sık seyahat eden bir yolcuyum inan yurt içinde uçmadığım meydan, havaalanı ve firma kalmamıştır içlerinde en iyisi xq ekibi diyebilirim...3 yıldır iş amaçlı tüm esb-saw uçuşlarımı tk ile yapıyorum ve xq operasyonu başladıktan sonra seferler adam gibiolmaya başladı. eskiden bc dahil 4 kabin varken artık 5 kabin var. güleryüz var, ilgi var, kontrol var. kusura bakmasınlar ama thy kabinin tafrasını ve soğukluğunu çekeceğime xq'nun sizin tabirinizle çakmalığını her zaman yeğlerim
  • Cakma Thy=Sunexpress Yolculara duyurulur. Haberiniz bile yok. Thy sizi cakma ekiple Sabiha Gokcen'den ve Ankara'dan ucuruyor.
  • THYnin yeni hub'ı LGW.
  • Çakma sı aslından iyi olan tek ürün
  • THY mi yoksa Çakma THY mi uçuyor
  • Thy En kisa zamanda BRU-SAW ucuslarinida bekleriz Pgs ye Muhtac Etme Bizi
  • veya tam tersi

Gatwick'ten Atatürk Havalimanı'na günde iki sefer yapan THY böylelikle sefer sayısını üçe çıkarmış oldu.

THY, 1 Haziran'a kadar haftada üç kez, 1 Haziran'dan itibaren ise her gün Gatwick'ten İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçacak.

Yeni başlayan uçuş dolayısıyla Gatwick Havaalanı'nda düzenlenen törende konuşan Londra Gatwick Havaalanı Pazarlama Müdürü Andy Lewis, THY'nin Gatwick'ten daha fazla uçuş yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Lewis, "Fazladan uçuşlar İstanbul ve ötesine ulaşmak için daha fazla seçenek ve esneklik sunacak" dedi.

THY Gatwick Müdürü Osman Battal da Gatwick Havaalanı'nın önemine değinerek, Sabiha Gökçen'e uçmanın yeni ve heyecan verici fırsatlar sunacağını kaydetti.

THY GATWICK'TEN SABİHA GÖKÇEN'E UÇMAYA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

çakma thy'ye ~ 11 yıl önce
hocam sıkıntın nedir ya xq ekibi ile? kamu kurumunda çalışıp sık seyahat eden bir yolcuyum inan yurt içinde uçmadığım meydan, havaalanı ve firma kalmamıştır içlerinde en iyisi xq ekibi diyebilirim...3 yıldır iş amaçlı tüm esb-saw uçuşlarımı tk ile yapıyorum ve xq operasyonu başladıktan sonra seferler adam gibiolmaya başladı. eskiden bc dahil 4 kabin varken artık 5 kabin var. güleryüz var, ilgi var, kontrol var. kusura bakmasınlar ama thy kabinin tafrasını ve soğukluğunu çekeceğime xq'nun sizin tabirinizle çakmalığını her zaman yeğlerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cakma Thy ~ 11 yıl önce
Cakma Thy=Sunexpress Yolculara duyurulur. Haberiniz bile yok. Thy sizi cakma ekiple Sabiha Gokcen'den ve Ankara'dan ucuruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Çakması nedir ki? Aynı suyu sandviçi veriyorlar. Bildiğim kadarıyla Lufthansa modeli bir güvenlik titizlikleri de var. Çakmadan neyi kast ediyorsunuz bu durumda? İkram desen aynı, güvenlik desen daha özenli. Çakma tarafları neresi bunların?
HUB ~ 11 yıl önce
THYnin yeni hub'ı LGW.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cakmamı ~ 11 yıl önce
Çakma sı aslından iyi olan tek ürün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangisi ~ 11 yıl önce
THY mi yoksa Çakma THY mi uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bruksel ~ 11 yıl önce
Thy En kisa zamanda BRU-SAW ucuslarinida bekleriz Pgs ye Muhtac Etme Bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tersi ~ 11 yıl önce
veya tam tersi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzü ~ 11 yıl önce
veya tam tersinin tersi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000