06 Ekim 2014, Pazartesi 12:27:14

THY GALATASARAY'A PARA VERMEYECEK

Türkiye'de bir ilke imza atarak yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere iki ayrı sponsorluk sözleşmesi yapan Galatasaray'ın Türk Hava Yolları ile yaptığı protokolün detayları belli oldu.
  • -koiş, koiş, koiş... - Para? -Para yoik.... :)
  • Hemen olacak dimi. Tam bizim hatalar klasik. Hep birinci olacaz. ortada sportmence mÜcadele edemeyecez. Battık bittik.
  • Sabredin diyor birisi :-))) sanki geçen yıl başladı ülke futbola :))))) herşeyin torpille oldugu bür ülkeden ne beklersiniz!!!
  • arkadaşlar flying service chefler nekadar ile işe başlıyor acaba?
  • türk hava yolları sporu desteklemek istiyorsa yüzme,tenis gibi sporlara destek olmalı yada mesela dünyanın en iyi buz hockey ligini kurmak için öncülük etmeli vericekleri parayla, sponsorluklarıyla gerçekten o zaman tarih yazarlar.. şu ülkenin sportif olarak kurtuluşu futbol denen cehaletle özledeşleşen spordan kurtulmakla olur.. ne zaman bizde bir nadal federer çıkarırız hem thy hemde ülke refaha kavuşur..
  • Fifa rumuzlu sen nesin ? Turkler demissin sen kimdensin kimsin lüzumsuz
  • GS borsada kucuk yatirimciyi basbayaa dolandirmis bir sirket mahkemelerimiz hala devam ediyor insallah gucluden yana degil haklidan yana olan bir hakim cikacak ve hakkimizi verecek, bir tk calisani olarak THY'nin boyle bir sirkete sponsor olmasindan utaniyorum yaziklar olsun
  • Katiliyorum.. su futbola ayrilan pay basketbol,buz hockeyi,tenise ayrilsin olimpiyatlarda ucariz.. galatasarayliyim biraktim futbolu falan.. Aciyorum nba,nfl,premier league izliyorum.. Sporu zevk icin izliyorum artik herkese tavsiye ederim deneyin gorun.. Ne taskinlik var ne fanatizm.. İste sirketlerde bunu gordu artik hicbir turk futbol takimi sponsor bulamiyor
  • Ilginc :Cok dogru soyluyorsun, futbol ile yatip kalkan bir milletiz ama beceremiyoruz futbolu. Ufacik Sirbistan, Isvec,Danimarka, Isvicre, Arjantin, Hollanda.... bizden daha iyiler futbolda.
  • Abartmayın arkadaşlar. İlla birinci olacak halimiz yok. Herşey sabır zamanla futbolumuzda gelişecek. Hainmisiniz şakamısınız. Çokta kötü değiliz ortalardayız

Buna göre Cim-Bom, Şampiyonlar Ligi maçlarında forma sponsoru olan THY’den para almayacak.

Ancak taraflar arasında barter anlaşması yapıldığı belirlendi. Milliyet'te yer alan habere göre; anlaşma kapsamında THY tarafından Galatasaray’a yurtdışı uçuşlarda yüzde 80, yurtiçi uçuşlarda ise yüzde 50 indirim yapılacak. Cim-Bom Türkiye Ligi’nde forma sponsoru Huaewi’den ise 4.1 milyon dolar alacak.

THY GALATASARAY'A PARA VERMEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

... ~ 10 yıl önce
-koiş, koiş, koiş... - Para? -Para yoik.... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hemen olacak dimi. Tam bizim hatalar klasik. Hep birinci olacaz. ortada sportmence mÜcadele edemeyecez. Battık bittik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sabredin diyor birisi :-))) sanki geçen yıl başladı ülke futbola :))))) herşeyin torpille oldugu bür ülkeden ne beklersiniz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fsc ~ 10 yıl önce
arkadaşlar flying service chefler nekadar ile işe başlıyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 10 yıl önce
4 ıle 5 arası, temız. ekstralara gore oynar bıraz
Misafir ~ 10 yıl önce
6 temiz
reçete ~ 10 yıl önce
türk hava yolları sporu desteklemek istiyorsa yüzme,tenis gibi sporlara destek olmalı yada mesela dünyanın en iyi buz hockey ligini kurmak için öncülük etmeli vericekleri parayla, sponsorluklarıyla gerçekten o zaman tarih yazarlar.. şu ülkenin sportif olarak kurtuluşu futbol denen cehaletle özledeşleşen spordan kurtulmakla olur.. ne zaman bizde bir nadal federer çıkarırız hem thy hemde ülke refaha kavuşur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fifa rumuzlu sen nesin ? Turkler demissin sen kimdensin kimsin lüzumsuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 10 yıl önce
GS borsada kucuk yatirimciyi basbayaa dolandirmis bir sirket mahkemelerimiz hala devam ediyor insallah gucluden yana degil haklidan yana olan bir hakim cikacak ve hakkimizi verecek, bir tk calisani olarak THY'nin boyle bir sirkete sponsor olmasindan utaniyorum yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Katiliyorum.. su futbola ayrilan pay basketbol,buz hockeyi,tenise ayrilsin olimpiyatlarda ucariz.. galatasarayliyim biraktim futbolu falan.. Aciyorum nba,nfl,premier league izliyorum.. Sporu zevk icin izliyorum artik herkese tavsiye ederim deneyin gorun.. Ne taskinlik var ne fanatizm.. İste sirketlerde bunu gordu artik hicbir turk futbol takimi sponsor bulamiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ECO ~ 10 yıl önce
Ilginc :Cok dogru soyluyorsun, futbol ile yatip kalkan bir milletiz ama beceremiyoruz futbolu. Ufacik Sirbistan, Isvec,Danimarka, Isvicre, Arjantin, Hollanda.... bizden daha iyiler futbolda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abartmayın arkadaşlar. İlla birinci olacak halimiz yok. Herşey sabır zamanla futbolumuzda gelişecek. Hainmisiniz şakamısınız. Çokta kötü değiliz ortalardayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000