04 Mart 2011, Cuma 12:32:44

THY GALASINDA KOBE'DEN DAVUL ŞOV

Türk Hava Yolları 132. uçuş noktasını uçuş ağına ekledi ve Melekler Şehri Los Angeles'a sefer başlattı. Gala'da Kobe Bryant davul çaldı, Kenan Doğulu konser verdi.
  • a 380 veya b 747 isteyen arkadaslar bu ucaklar bizim ülkemize lüx gelir.bizim standdartlarimza uyan ucaklar 772 veya 773 olmali,hatta 777 200 lr olabilir.sidney ve melborn ucuslari icin,tabii bu hatlarin ne zaman acilacagi belli degil.
  • Kobe davul çaldı, yok kobe Türkiyeyi merak ediyor...Yok Kobe şöyle yok devenin nalı. Airport haber alooooo sizlere sesleniyorum. THY ve yolcuların memnuniyeti hakkında birşey yazmamışşsınız, yani gazeteciliğini size bizmi öğretelim zaten şurda yazdıklarınızın arkası bağlar gazeli ne iştir alooooooooooo sayın genel yönetmenimiz duyuyormusunuz. Şu haberlere bir el atında millet popçu ve kobe gibi topçulardan fazla bahsetmesin... Hadi kolay gelsin. Varsa bir kusurum affola yani
  • hocam merak ettim sen herhalde bilmem hangi ulkenin sultanisin herhalde
  • Kabin Hizmetleri Başkanı nı görmediniz galiba..Asaleti,namusu,dürüst duruşu ile her zaman örnek bir başkan.
  • kobe zaten fakir bir aileden geliyor, basketçi olmadan önce, mızmarcı kardeşi nobe ile mahalle düğünlerine katılır davul çalarmış sonradan parayı görünce özünü unutmamış helal olsun tk ya böyle adamlar lazım
  • TEBRIK EDIYORUM MANILA NE ZAMAN?
  • Keşke thy presentable kişileri işe alsaymış. Geneli hep tip fakiri.
  • goklerde ayyıldızlı sanlı bayragımızı dalaglandıran milli bayrak tasıycımız thy gogsumuzu kabartıyor yakında 150. seferi de acarız herhalde.
  • helal olsun THY ye bayrak taşıyıcımıza,gurur duyuyorum sizlerle rüzgarınız bol olsun,kazasız belasız uçuşlar inşallah
  • bu fiyatlarla (gidiş-dönüş 718 euro) uçak full olsa bile zarar yazar uçuşlar. zaten tek bacakta 100 tonun uzerinde yakıt harcıyor uçak. (tam olarak bilemiyorum ama sanırım 130.000 litre civarı yakıt harcıyordur) tek bacaktaki toplam gelir sanmıyorum ki 120-130.000 euroları bulsun. sadece yakıt gideri bile 100.000 dolar falan tutar. 773er uçağının muhtemelen 1m$ civarı kirası da vardır. açıkçası kiraydı, personeldi, şuydu buydu derken bu fiyatlardan para kazanılması mumkun gözükmüyor. fiyat artışında da diğer firmaların rekabeti kar etmeye izin vermeyecektir. karsız bir rota olacaktır, şimdi ve sonrası için de...
Türk Hava Yolları, en uzun uçuş hattı olan İstanbul-Los Angeles seferlerine başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Los Angeles hattında yoğun talep olduğunu söyleyerek "Buraya her gün uçmayı planlıyoruz" dedi. Paramount Stüdyoları'nda gerçekleştirilen gala yemeğine katılan THY'nin reklam yüzü NBA yıldızı Kobe Bryant ise yaptığı davul şovuyla alkış aldı.

New York, Chicago ve Washington DC'ten sonra batı yakasının en önemli şehirlerinden Los Angeles direkt seferlerle İstanbul'a bağlandı. 13 saat 45 dakika süren ve Boeing 777-300ER uçaklarıyla non-stop yani duraksız yapılan ilk sefere Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Şanlı, Genel Müdür Yardımcıları Coşkun Kılıç, Kazım Çalışkan, Do&Co Yönetim Kurulu Başkanı Attila Doğudan ve davetliler katıldı. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 163 yolcusu ile havalanan "Ege" uçağı, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na yerel saatle 15.10'da indi. Uçağı Los Angeles Başkonsolosu Hakan Tekin ile THY Müdürü Fatma Yüceler karşıladı.

132. UÇUŞ NOKTASI
Kurdele kesme töreninde konuşan Hamdi Topçu "THY'nin 132. uçuş noktası Los Angeles oldu. Yeni teslim aldığımız geniş Gövdeli uçaklarımızla son bir yılda kapasitemizi yüzde 144 artırdık. Sırada ABD'de yeni hatlar var" dedi. THY önümüzdeki yıldan itibaren ABD'de Miami, Houstan, Boston gibi noktaları uçuş ağına bağlamayı planlıyor.

KOBE İSTANBUL'U MERAK EDİYOR
THY'nin dünyanın 80 ülkesinde televizyonlarda dönmeye başlayan reklamlarında "uçan aşçı"yı oynayan Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de Los Angeles Lakers takımında forma giyen Kobe Bryant, düzenlenen gala yemeğine katıldı.

Reklam çekimlerinin çok iyi geçtiğine ve THY'nin kalitesine hayran kaldığını söyleyen Bryant, "En kısa zamanda THY ile uçarak İstanbul'a gelmek istiyorum" dedi. Bryant, "Reklamlarda parmağımı kesiyordum. Ama gördüğünüz gibi herhangi bir yaralanma yok" diyerek gazetecilere parmaklarını gösterdi.

THY seferleri öncesinde bölgede yoğun olarak yaşayan Ermenilerin tepkisi oldu mu sorusuna ise Bryant "Ben politikacı değil, sporcuyum. Bu tür şeyleri çok fazla önemsemiyorum" diye konuştu.

DAVUL ÇALDI
Daha sonra Kenan Doğulu ile sahneye çıkan Kobe Bryant, davul çalarak hünerini gösterdi. Paramount Stüdyoları'nda gerçek bir film platosunda düzenlenen gecede Kobe'nin davul çalması davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Gecede Türk yemeklerinin yanı sıra davetlilere Türk kahvesi ve ince belli bardakta çay ikram edildi. THY'nin Los Angeles uçuşları nedeniyle Kobe Bryant'lı reklamlar şehirde başta Oscar Ödülleri'nin verildiği Kodak Sineması olmak üzere bir çok yere asıldı.






THY GALASINDA KOBE'DEN DAVUL ŞOV

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 13 yıl önce
a 380 veya b 747 isteyen arkadaslar bu ucaklar bizim ülkemize lüx gelir.bizim standdartlarimza uyan ucaklar 772 veya 773 olmali,hatta 777 200 lr olabilir.sidney ve melborn ucuslari icin,tabii bu hatlarin ne zaman acilacagi belli degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kobe davul çaldı, yok kobe Türkiyeyi merak ediyor...Yok Kobe şöyle yok devenin nalı. Airport haber alooooo sizlere sesleniyorum. THY ve yolcuların memnuniyeti hakkında birşey yazmamışşsınız, yani gazeteciliğini size bizmi öğretelim zaten şurda yazdıklarınızın arkası bağlar gazeli ne iştir alooooooooooo sayın genel yönetmenimiz duyuyormusunuz. Şu haberlere bir el atında millet popçu ve kobe gibi topçulardan fazla bahsetmesin... Hadi kolay gelsin. Varsa bir kusurum affola yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hocam merak ettim sen herhalde bilmem hangi ulkenin sultanisin herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kabin Hizmetleri Başkanı nı görmediniz galiba..Asaleti,namusu,dürüst duruşu ile her zaman örnek bir başkan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kobe zaten fakir bir aileden geliyor, basketçi olmadan önce, mızmarcı kardeşi nobe ile mahalle düğünlerine katılır davul çalarmış sonradan parayı görünce özünü unutmamış helal olsun tk ya böyle adamlar lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TEBRIK EDIYORUM MANILA NE ZAMAN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Keşke thy presentable kişileri işe alsaymış. Geneli hep tip fakiri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
goklerde ayyıldızlı sanlı bayragımızı dalaglandıran milli bayrak tasıycımız thy gogsumuzu kabartıyor yakında 150. seferi de acarız herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
helal olsun THY ye bayrak taşıyıcımıza,gurur duyuyorum sizlerle rüzgarınız bol olsun,kazasız belasız uçuşlar inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu fiyatlarla (gidiş-dönüş 718 euro) uçak full olsa bile zarar yazar uçuşlar. zaten tek bacakta 100 tonun uzerinde yakıt harcıyor uçak. (tam olarak bilemiyorum ama sanırım 130.000 litre civarı yakıt harcıyordur) tek bacaktaki toplam gelir sanmıyorum ki 120-130.000 euroları bulsun. sadece yakıt gideri bile 100.000 dolar falan tutar. 773er uçağının muhtemelen 1m$ civarı kirası da vardır. açıkçası kiraydı, personeldi, şuydu buydu derken bu fiyatlardan para kazanılması mumkun gözükmüyor. fiyat artışında da diğer firmaların rekabeti kar etmeye izin vermeyecektir. karsız bir rota olacaktır, şimdi ve sonrası için de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000