24 Ocak 2014, Cuma 13:51:38

THY FREKANS ARTIRIYOR

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz yılın Nisan ayında başlattığı İstanbul-Kuala Lumpur seferlerinde frekans artırma kararı aldı.
  • THY's all aircrafts not Boeing, but everywhere GOING.
  • Miami nin acil acilmasi lazim. Cok yolcu kaybediyoruz
  • Manila, Nagoya, Pusan, Urumçi, Kaşgar, Xian, Harbin, Shenzen, Chengdu, Kunming, Chongking, Hangzhou, Taipei, Denpasar-Bali, Banda Aceh, Phuket, Phnom Penh, Hanoi, Yangon, Chennai, Bangalore, Kolkata, Hyderabad, Ahmedabad, Peshawar, Quetta, Kandahar, Vladivostok, Irkutsk, Yakutsk, Sydney, Melbourne, Brisbane, Auckland.. Gidiyor da gidiyor..
  • San Francisco lazim acele THY´ye, hem yolcu hemde prestij kaybediyorlar!!!!!
  • Cameroth güzel kardesim pist 2011 yilinda onarimdan gecti 2300*30dan 2300*45 oldu 3 degisik bölümden oluyusuyor beton -asfalt - özel kaplama. terminal yetersou dogru ama gümde saadece 3 iniyor onlarda sabah ve oglen. Aksam hicbir ucak inmiyor. RNAP takildi (uydudan inis-kalkis) Pegasus gece ucusu düzenledi , 2007 Atlasjet gece ucusu düzenledi aletler olmadigi halde. Simdide Anadolujet basliyor saat 01:00 k.maras inecek hayirlisyla insallah. Eee o zaman thy alt markasi iniyorsa aksam/gece thy neden sefer düzenlemesin. Seyrüssefer sistemleri tam. terminal konusu dhmi 2014te yeni Terminal yapilacak dedi ve bir baktik 2015 yatirim programina alinmis buna hemen K.maras MV. Dhmi, UDH bakanligna ve Sn. basbakana iletik. Yani ugrasiyoruz ugrasacagiz. Vanada gece ucuslari imkansiz dediler.
  • Etihad ile IST-MNL. Super servis.
  • ÖNCE KARGO BİNASINI DENETLE KENDİ BAŞINA BUYRUK İŞ GÜZARLIK YAPANLAR VAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜN BİLGİSİ OLMADAN ADAM ÇIKARMALARMI DESEM ADAMCILIK YAPANLARMI DESEM BİR YERLERE GELİPTE KARGODA TESPİH SALLAYANLARMI DESEM HİÇMİ AMA HİÇ BİR MENFAATİ OLMADAN BÜTÜN İŞİ TAŞERON ÇALIŞANLARIN YAPTIKLARINI BİLE BİLE BAŞKA BİR YALAK İŞ GÜZARLIK YAPAN İNSANLARA UÇAK BİLETİ BEDAVA YEMEK İKRAMİYE HATTA VE HATTA PLAKET BİLE VERDİLER BU NEYİN YÜKSELİŞİ ANLAMADIM GİTTİ THY.A.O. YALAKALARIN YÜZÜNDEN ÖZELLİKLEDE KARGO REZİL DURMDA REZİL
  • İstanbul kahraman maraş uçuş artışı isteyen yolcuya havalaanı fiziki şartları hiç uygun değil,pist son derece yanlış yere yapılmış alçalma posizyonunda dağlar, tepeler var, genel havaalanı şartları hiç uygun değil, terminal, uçak park alanları. ayrıca gece uçuşu yapılamıyor bilginize.. yeni bir yere yeni bir havaalanlı yapılması zorunludur..
  • KUL uçakları full çekiyo olmalı, MH30-31'lere de elveda diycez sanırım.
  • 4 yıldır manila bekliyoruz. Bilen varsa lütfen bilgi versin.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi unvanına sahip olan Türk Hava Yolları, geçtiğimiz yılın Nisan ayında başlattığı İstanbul-Kuala Lumpur seferlerinde frekans artıracak.

THY tarafından 25 Nisan 2013 tarihinde haftada 3 gün olarak başlatılan İstanbul-Kuala Lumpur uçuşları, 17 Haziran'dan itibaren haftada 4 güne çıkarılmıştı.

THY Yönetim Kurulu, seferleri 31 Mart'ta 6'ya, 28 Nisan 2014 tarihinden itibaren de her gün yapılmasına karar verdi.

THY FREKANS ARTIRIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

sra ~ 10 yıl önce
THY's all aircrafts not Boeing, but everywhere GOING.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 10 yıl önce
Miami nin acil acilmasi lazim. Cok yolcu kaybediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asya Pasifik ~ 10 yıl önce
Manila, Nagoya, Pusan, Urumçi, Kaşgar, Xian, Harbin, Shenzen, Chengdu, Kunming, Chongking, Hangzhou, Taipei, Denpasar-Bali, Banda Aceh, Phuket, Phnom Penh, Hanoi, Yangon, Chennai, Bangalore, Kolkata, Hyderabad, Ahmedabad, Peshawar, Quetta, Kandahar, Vladivostok, Irkutsk, Yakutsk, Sydney, Melbourne, Brisbane, Auckland.. Gidiyor da gidiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne listesi bu? ~ 10 yıl önce
Asya-Pasifik bölgesinde nüfusu 200.000 üzerinde olan şehirlerin listesini mi çıkardın? Teşekkürler, ellerin dert görmesin.
Avrupali Pilot ~ 10 yıl önce
San Francisco lazim acele THY´ye, hem yolcu hemde prestij kaybediyorlar!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Cameroth güzel kardesim pist 2011 yilinda onarimdan gecti 2300*30dan 2300*45 oldu 3 degisik bölümden oluyusuyor beton -asfalt - özel kaplama. terminal yetersou dogru ama gümde saadece 3 iniyor onlarda sabah ve oglen. Aksam hicbir ucak inmiyor. RNAP takildi (uydudan inis-kalkis) Pegasus gece ucusu düzenledi , 2007 Atlasjet gece ucusu düzenledi aletler olmadigi halde. Simdide Anadolujet basliyor saat 01:00 k.maras inecek hayirlisyla insallah. Eee o zaman thy alt markasi iniyorsa aksam/gece thy neden sefer düzenlemesin. Seyrüssefer sistemleri tam. terminal konusu dhmi 2014te yeni Terminal yapilacak dedi ve bir baktik 2015 yatirim programina alinmis buna hemen K.maras MV. Dhmi, UDH bakanligna ve Sn. basbakana iletik. Yani ugrasiyoruz ugrasacagiz. Vanada gece ucuslari imkansiz dediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manila ~ 10 yıl önce
Etihad ile IST-MNL. Super servis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY KARGO ~ 10 yıl önce
ÖNCE KARGO BİNASINI DENETLE KENDİ BAŞINA BUYRUK İŞ GÜZARLIK YAPANLAR VAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜN BİLGİSİ OLMADAN ADAM ÇIKARMALARMI DESEM ADAMCILIK YAPANLARMI DESEM BİR YERLERE GELİPTE KARGODA TESPİH SALLAYANLARMI DESEM HİÇMİ AMA HİÇ BİR MENFAATİ OLMADAN BÜTÜN İŞİ TAŞERON ÇALIŞANLARIN YAPTIKLARINI BİLE BİLE BAŞKA BİR YALAK İŞ GÜZARLIK YAPAN İNSANLARA UÇAK BİLETİ BEDAVA YEMEK İKRAMİYE HATTA VE HATTA PLAKET BİLE VERDİLER BU NEYİN YÜKSELİŞİ ANLAMADIM GİTTİ THY.A.O. YALAKALARIN YÜZÜNDEN ÖZELLİKLEDE KARGO REZİL DURMDA REZİL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
İstanbul kahraman maraş uçuş artışı isteyen yolcuya havalaanı fiziki şartları hiç uygun değil,pist son derece yanlış yere yapılmış alçalma posizyonunda dağlar, tepeler var, genel havaalanı şartları hiç uygun değil, terminal, uçak park alanları. ayrıca gece uçuşu yapılamıyor bilginize.. yeni bir yere yeni bir havaalanlı yapılması zorunludur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekrem ~ 10 yıl önce
KUL uçakları full çekiyo olmalı, MH30-31'lere de elveda diycez sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manila ne oldu? ~ 10 yıl önce
4 yıldır manila bekliyoruz. Bilen varsa lütfen bilgi versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filipinli ~ 10 yıl önce
ben 10 yıldır bekliyorum, biraz daha beklemelisin :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000