14 Haziran 2017, Çarşamba 09:17:34

THY Frankfurt ofisi İftarda buluştu

Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Ofisince iftar programı düzenlendi.
  • Tanıdığım en entellektüel ve başarılı thy müdürlerinden birisine boş boş atıp tutmuşsunuz laf ola beri gele
  • Ağzı olan konuşuyor..pardon klavye artistliği yapıyor.eminim attığınız müdürün karşısında olsanız tek kelime edemezsiniz.nede olsa burda kimliğiniz gizli.amma elestiriyorsunuz..yok baska yabancı şirket yokmuş falan,demekki bu davet türk iş ortaklarına yapılmış..yok sakallıymış müdür,yazık..frankfurt terminallerini gezin bakalım kaç tane sakallı memura çalışana rastlıyacaksınız(saymakla bitmez).cahil cahil yazmayı bırakın!!
  • Ya bu frankfurt ta mehmet ali yokmuydu mali Nerdesin
  • yorum başlıkta
  • Koskoca uluslararası şirketin Almanya müdürü deniz feneri kılıklılara iftar vermiş. Bir tane yabancı hava yolu personeliyok. Bir tane bayan yok. THY müdürü gibi değil de İmam gibi konuşmuş. Ensar efendi az daha bekle. Afrika'da yediğin hurmalar yarın öbür gün bir tarafını tırmalar elbet.
  • Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir." demiş. African fetöş. Yerseniz...Şirketten haksız yere attığınız 10.000 personelin laneti üzerinize olsun.
  • Sun Expressci Rft ingilizceden sonra almanca da ogrenmis mi?
  • Frankfurta gelmesiyle gitmesi bir olur. Önünde 5-8 ayi var...showa devam
  • Almanlar nerde bu yemek franfurtta ise? Sahte imamlar
  • Kesin bu zat Kartalllıdır.................

Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Ofisince iftar programı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen programda konuşan THY Frankfurt Müdürü Ensar Karabulut, Ramazan ayının getirdiği güzelliklere değinerek, "Mübarek Ramazan ayı milletimizin iftihar edilecek hasletlerinin daha fazla olduğu bir zamana işaret etmektedir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir." dedi.

Karabulut, THY'nin 6'ncı kez üst üste "Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi" ve 8'inci kez de "Güney Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi" seçildiğini belirtti.

THY'nin aldığı diğer ödüllere de değinen Karabulut, "2010 yılında dünyanın en iyi ekonomi ikram servisi, 2013 ve 2014 yıllarında da en iyi üst sınıf (business class) ikram servisi ödüllerini elde eden THY, bu yıl da aynı ödüle sahip olurken geçtiğimiz yıl layık görüldüğü dünyanın en iyi business class salonu ikramı ödülünü yine bu yılki değerlendirmelere göre almaya hak kazanmıştır." diye konuştu.

Karabulut ayrıca zorlu geçen 2016 yılının ardından 2017'ye güzel bir başlangıç yapıklarını ve yaşanan tüm zorluklara rağmen rakamların artıya geçtiğini sözlerine ekledi.

İftar programına, Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin, KT Bank AG'nin Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Kudsi Arslan, SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Rafet Alper Özen, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şube Başkanı Musa Aydın, Hanau Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Taşdirek, THY iş ortakları, sivil toplum kuruluşları ve seyahat bürolarının temsilcileri katıldı.

Öte yandan, program sonunda yapılan çekilişle bir kişiye çift kişilik business class Türkiye gidiş-dönüş bileti hediye edildi.

THY Frankfurt ofisi İftarda buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Burak ~ 7 yıl önce
Tanıdığım en entellektüel ve başarılı thy müdürlerinden birisine boş boş atıp tutmuşsunuz laf ola beri gele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vayy bee ~ 7 yıl önce
demek en entellektüel ve başarılı müdürlerden biri. yapma yav ee başka ?
Cengiz ~ 7 yıl önce
Ağzı olan konuşuyor..pardon klavye artistliği yapıyor.eminim attığınız müdürün karşısında olsanız tek kelime edemezsiniz.nede olsa burda kimliğiniz gizli.amma elestiriyorsunuz..yok baska yabancı şirket yokmuş falan,demekki bu davet türk iş ortaklarına yapılmış..yok sakallıymış müdür,yazık..frankfurt terminallerini gezin bakalım kaç tane sakallı memura çalışana rastlıyacaksınız(saymakla bitmez).cahil cahil yazmayı bırakın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mali nerede ~ 7 yıl önce
Ya bu frankfurt ta mehmet ali yokmuydu mali Nerdesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iftar kime verilir? ~ 7 yıl önce
yorum başlıkta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
denizfeneritayfası ~ 7 yıl önce
Koskoca uluslararası şirketin Almanya müdürü deniz feneri kılıklılara iftar vermiş. Bir tane yabancı hava yolu personeliyok. Bir tane bayan yok. THY müdürü gibi değil de İmam gibi konuşmuş. Ensar efendi az daha bekle. Afrika'da yediğin hurmalar yarın öbür gün bir tarafını tırmalar elbet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
riyanız batsın ~ 7 yıl önce
Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir." demiş. African fetöş. Yerseniz...Şirketten haksız yere attığınız 10.000 personelin laneti üzerinize olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartalli ~ 7 yıl önce
Sun Expressci Rft ingilizceden sonra almanca da ogrenmis mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atanmasi yakindir ~ 7 yıl önce
Frankfurta gelmesiyle gitmesi bir olur. Önünde 5-8 ayi var...showa devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 7 yıl önce
Almanlar nerde bu yemek franfurtta ise? Sahte imamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara kartal ~ 7 yıl önce
Kesin bu zat Kartalllıdır.................

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000