14 Şubat 2010, Pazar 08:15:56

"THY FOSLUYOR"

Milliyet Gazetesi yazarlarından Mehmet Tezkan, son dönemde AHL'deki rötarları köşesine taşımış....
  • TGS ne yazıkki ölü doğdu. Cemaat başlamadan bitirdi şirketi.
  • yakinda foslar bekleyin..
  • RUYA GORMEYIN DIYEN ARKADAS DOGRU YAZMIS TGS CALISACAK THY DENETLEYECEK.O MANAV MUHABBETI YAPAN CAHIL ARKADAS THY PERSONELI OLMADIGI ICIN KUYRUK ACISI ICERISINDE YAZIK.SUNU KAFANIZA SOKUN ASLA THY PERSONELININ HAKLARINA SAHIP OLAMAYACAKSINIZ!!ATIP TUTMAYIN O YUZDEN BURADA..
  • tabi patronunuzun damadı emri verdi hemen konu buraya çekiliyor.demekki pgs zamanında kalkmaya başlamış buradan çıkan tek sonuç bu.
  • tgs nin avukatlıgını yapanlara sesleniyorum parti teşkilatlarından gelen iş bilmezlerle thy bir kaosun içerisine üsrükleniyor
  • TGS geliyor doğru ama ne yazık ki tamamen cemaat ile dolduruldu. Apronda sizlerin haberi yok herhalde. THY na giremeyen cemaat üyeleri şimdi TGS ye saldırdı. Çok iyi niyetlerle kurulan şirket ne yazık ki başlamadan bitiyor. Kusura bakmayın ama gerçek bu.
  • Yazar araştırmamış doğru, araştırsa daha neler çıkacaktı... İkinci konu Rötarlar yok THY deymiş yok DHMİ deymiş, ikisinide bu hükümet yönetmiyormu, sonuçta sorumlu yine aynı yer değilmi? JFK den bazen 3-5 saat rötar oluyo demiş biriside, BAZEN.... JFK den hergün Delta havayolları geliyor, hemen her uçuşundada planlanan saatten önce geliyor. (Aşırı kış koşulları hariç) TGS deki arkadaşlara birşey demiyeceğim Patronlarını biliyorlarmı acaba? (FET.... GÜLEN) İyi çalışmalar size...
  • thy ne zaman suçlansa kabahati dhmi ye atıyor...bırakın bu işleri ...yemezler....
  • NE ZAMANKİ YAZACAK KONU BULAMAZLARSA THY YE SALLIYORLAR...MEMLEKETTE SORUN ÇOK MEHMET EFENDİ
  • konunun aşılabilmesi için kule-yer-yaklaşma kontrol personeline iniş yapan uçak başına pirim verilsin .bakın sorun nasıl birkaç gün içinde ortadan kalkıyor.KONU TAMAMEN DUYGUSAL.deneyenler başardı da bilginize.

İşte Milliyet Gazetesi yazarı Mehmet Tezkan'ın yazısı;

HAVAALANI ÇİLESİ!
Bir süredir şikâyet geliyordu.. Rötarsız uçuş kalmadı deniliyordu.. Perşembe akşamı THY’nin 19.00 uçağı ile Ankara’ya gideceğim.. Zor gidersin dediler, hakikaten zor gittim!..

Önce 15 dakika gecikme yazdılar.. Sonra 25 dakika.. Ardından 40 dakika.. Uçağa bindik, hostes bir saatlik gecikmeden dolayı özür dileriz diye anons yaptı..
Saat sekiz olmuştu.. 10 dakika sonra bu kez pilot anons yaptı, bir saat 10 dakikalık gecikmeden dolayı özür diledi, 10 dakika sonra kalkacağımızın müjdesini verdi.. Uçuş süremizin 40 dakika olduğunu söyledi.. 15 dakika sonra kalktık..

Yani.. 40 dakikalık uçuş için 85 dakika rötar yedik!

Sadece biz bu durumda olsak talihsizlik diyeceğim, bula bula bizi buldu..  Neredeyse bütün uçuşlar rötarlı.. Alanda sürekli özür anonsu yapılıyor..
“Tarifeli seferini yapan bilmem ne uçağı alanımıza gecikmeli indiğinden..”
Bütün anonslar böyle..

Havaalanında bekleşirken yanıma iki kişi oturdu.. Adana’ya gidiyorlarmış.. Biri kalktı uçuş panosuna baktı..
‘Bir şey değil dedi, sadece 15 dakika rötar varmış, yemeğe yetişiriz.’
Güldüm, alıştıra alıştıra söylüyorlar dedim.. Biz de 15 dakikayla başladık, 40 dakikaya çıktık; ucu açık bekliyoruz..

Sorunun kaynağı kim bilmiyorum.. Beni de ilgilendirmiyor..
Ortaya çıkan manzara şu.. THY, kriz döneminde büyüdük, Avrupa’nın en iyilerinden biri olduk, yolcu sayımız da, uçuş noktaları da arttı diyor ama uçağı saatinde kaldıramıyor.. Fosluyor!..  Ölü sezonda böyle olursa yazın ne olacak!

Söyleyeyim.. Perişanlık..

"THY FOSLUYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Misafir ~ 14 yıl önce
TGS ne yazıkki ölü doğdu. Cemaat başlamadan bitirdi şirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakinda foslar bekleyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
RUYA GORMEYIN DIYEN ARKADAS DOGRU YAZMIS TGS CALISACAK THY DENETLEYECEK.O MANAV MUHABBETI YAPAN CAHIL ARKADAS THY PERSONELI OLMADIGI ICIN KUYRUK ACISI ICERISINDE YAZIK.SUNU KAFANIZA SOKUN ASLA THY PERSONELININ HAKLARINA SAHIP OLAMAYACAKSINIZ!!ATIP TUTMAYIN O YUZDEN BURADA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabi patronunuzun damadı emri verdi hemen konu buraya çekiliyor.demekki pgs zamanında kalkmaya başlamış buradan çıkan tek sonuç bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tgs nin avukatlıgını yapanlara sesleniyorum parti teşkilatlarından gelen iş bilmezlerle thy bir kaosun içerisine üsrükleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS geliyor doğru ama ne yazık ki tamamen cemaat ile dolduruldu. Apronda sizlerin haberi yok herhalde. THY na giremeyen cemaat üyeleri şimdi TGS ye saldırdı. Çok iyi niyetlerle kurulan şirket ne yazık ki başlamadan bitiyor. Kusura bakmayın ama gerçek bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazar araştırmamış doğru, araştırsa daha neler çıkacaktı... İkinci konu Rötarlar yok THY deymiş yok DHMİ deymiş, ikisinide bu hükümet yönetmiyormu, sonuçta sorumlu yine aynı yer değilmi? JFK den bazen 3-5 saat rötar oluyo demiş biriside, BAZEN.... JFK den hergün Delta havayolları geliyor, hemen her uçuşundada planlanan saatten önce geliyor. (Aşırı kış koşulları hariç) TGS deki arkadaşlara birşey demiyeceğim Patronlarını biliyorlarmı acaba? (FET.... GÜLEN) İyi çalışmalar size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy ne zaman suçlansa kabahati dhmi ye atıyor...bırakın bu işleri ...yemezler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NE ZAMANKİ YAZACAK KONU BULAMAZLARSA THY YE SALLIYORLAR...MEMLEKETTE SORUN ÇOK MEHMET EFENDİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
konunun aşılabilmesi için kule-yer-yaklaşma kontrol personeline iniş yapan uçak başına pirim verilsin .bakın sorun nasıl birkaç gün içinde ortadan kalkıyor.KONU TAMAMEN DUYGUSAL.deneyenler başardı da bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000