17 Ocak 2017, Salı 09:34:25

THY filosuna 3 yeni uçak geliyor

Türk Hava Yolları (THY), önümüzdeki günlerde bir adet A330 ve iki adet A321 olmak üzere filosuna 3 adet yeni uçak ekleyecek.
  • yatırmalık uçak alınır
  • Allahtan herşeyin hayırlısı nı dileyin kimse ekmeksiz susuz kalmasın Tüm bu zorluklar içinde atlatalım tüm camia olarak temennim budur
  • Ne kadar hazırcı bir milletiz arkadaş yok işten çıkarmışlar yok zam yapmamışlar yok o yok bu.... burdan bişey dediğimiz zaman rio karnavalını görmeye gidiyoruz diyordunuz birazda cefasını çekin yok böyle rahatlık hep böreğini yediniz birazda nesini isterseniz onu yiyin
  • Yerde yatırmaya mı almışlar
  • Personelin zamını kesiyorsun, milletin işine son veriyorsun, onca A330 yerde yatıyor hepsi ground edilmiş, sen kalkmış filoya yeni uçaklar dahil ediyorsun. Bunda bir çarpıklık yok mu? Aklı ve vicdanı olan buna ne der? Ne yapmaya çalışılıyor?
  • Kabin memurlarina yapilmayan zammin ve maas kesintisinin nerede nasil kullaniyor hissemi isterim bak !!!!!! Belliki sermaye lazim kivirtan yoneticilerden iyi olur aslinda !!!
  • Kazasiz ucuslar temennisiyle hosgelmisler
  • Km ilani acilsin ltf.
  • Arkadaşlar , bir sakin olun, yazanların çoğu artniyetli. Bu uçakların büyük bir kısmı takvimlerine uygun olarak gelecek, opsiyonlular için çalışılıyordur. THY'den beklenen ise bu konuda çok çekirdek çalışma ekibi oluşturularak bunların leasing havuzu oluşturularak wet / dry olarak pazarlanmasıdır.Dünya da havacılık bizdeki gibi değil, dünyanın mevsimsel / lokal ihtiyaç ve farklılıklarından kaynaklanan değişik fırsatlarıda var. Başımızı iki el arasına alıp kara kara düşünmektense olumsuzlukları bile fırsata çevirecek pozitif düşünenlere ihtiyaç var.
  • verin pegasusa ucaklari kardes olun dusmana guvunuzu gosterin. busan treni filmi tam da buna guzel ornek. birlesip dev olma zamani ver atlasa onura hibe et demiyorum ver isletsin charterda low costta wetleasede. yatirma yaziktir kiralayin lutfen iran yana yana ucak ariyor. walla enson bak ben gorusmeler yapmaya baslayacagim. ama yok ucaklarimiz yerde yatsin zarar edelim sana vermiyoruz demenizden korkuyorum. ne bekliyorsunuz iran air mi gelip kapinizi calsin

Türk Hava Yolları (THY), önümüzdeki günlerde filosuna Airbus'tan alacağı 3 adet yeni uçağı ekleyecek.

Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan alınacak 3 uçağın ikisi A321 tipi olacak. Diğer uçak ise THY Kargo filosuna katılacak A330-200F olacak.

TC-JOZ kuyruk tescili alan A330-200F tipi kargo uçağı, test uçuşlarına geçtiğimiz hafta Fransa'nın Toulouse kentindeki tesislerinde başladı. Önümüzdeki günlerde uçağın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

TC-JTP ve TC-JTR kuyruk tescillerini alan A321 tipi uçaklar ise boyamaları tamamlandıktan sonra Airbus'un Hamburg'daki tesislerinden havalanarak THY filosuna katılmak için hareket edecek.

TC-JOZ tescilli A330-200F ile birlikte THY Kargo'nun filosundaki uçak sayısı 13'e yükselecek. TC-JTP ve TC-JTR tescilli A321'ler ile THY filosunda bu tipteki uçak sayısı da 68'e yükselmiş olacak.

©AirportHaber

THY filosuna 3 yeni uçak geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

hürkuş ~ 7 yıl önce
yatırmalık uçak alınır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 7 yıl önce
Allahtan herşeyin hayırlısı nı dileyin kimse ekmeksiz susuz kalmasın Tüm bu zorluklar içinde atlatalım tüm camia olarak temennim budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birdost ~ 7 yıl önce
Ne kadar hazırcı bir milletiz arkadaş yok işten çıkarmışlar yok zam yapmamışlar yok o yok bu.... burdan bişey dediğimiz zaman rio karnavalını görmeye gidiyoruz diyordunuz birazda cefasını çekin yok böyle rahatlık hep böreğini yediniz birazda nesini isterseniz onu yiyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keyfimiz yerinde ~ 7 yıl önce
Bizim keyfimiz yerinde. 1400 tl asgari ücretle sen nasil geçiniyorsun bebegim???? Haydi hayirli işler. Bu soru yeter sana
Yatş ~ 7 yıl önce
Yerde yatırmaya mı almışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir havacı ~ 7 yıl önce
Personelin zamını kesiyorsun, milletin işine son veriyorsun, onca A330 yerde yatıyor hepsi ground edilmiş, sen kalkmış filoya yeni uçaklar dahil ediyorsun. Bunda bir çarpıklık yok mu? Aklı ve vicdanı olan buna ne der? Ne yapmaya çalışılıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayali ~ 7 yıl önce
Havaciliktan anlamadigin belli. Ucak siparisleri en az iki sene oncesinden veriliyor. Yani bu ucaklar daha onceden verilen siparisler. Anlasmayla alindigu icin kafana gore iptal edemiyorsun yaptirimlari var.
Bir havacı ~ 7 yıl önce
Tonla opsiyon var, direk kiraya verebilirsin teslim tarihi ertelersin, THY daha önce yapmadı mı bunu, o opsiyonlar standart olarak her anlaşmaya konuyor. Hadi peki bu böyle, leasing ile aercap tan aldıklarına ne demeli? Yerde yatırmak için mi lease ediliyor bu uçaklar? Hadi biz bilmiyoruz, sorduğunda da 'niye böyle' diye, açıklama gelmiyor. KAP a bildirilen bir şey yok... Tam ali babanın çiftliği. Kim kime dum duma.
Asasa ~ 7 yıl önce
Kabin memurlarina yapilmayan zammin ve maas kesintisinin nerede nasil kullaniyor hissemi isterim bak !!!!!! Belliki sermaye lazim kivirtan yoneticilerden iyi olur aslinda !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 7 yıl önce
Burda soylenene kdr amirine soyle
T/O ~ 7 yıl önce
Kazasiz ucuslar temennisiyle hosgelmisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A. ~ 7 yıl önce
Km ilani acilsin ltf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B. ~ 7 yıl önce
Tmm. açacaklarmış.
tamam ~ 7 yıl önce
Açtık seni bekliyoruz gel bakalım..
A ~ 7 yıl önce
Dalga gecin siz.
BİLEN ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar , bir sakin olun, yazanların çoğu artniyetli. Bu uçakların büyük bir kısmı takvimlerine uygun olarak gelecek, opsiyonlular için çalışılıyordur. THY'den beklenen ise bu konuda çok çekirdek çalışma ekibi oluşturularak bunların leasing havuzu oluşturularak wet / dry olarak pazarlanmasıdır.Dünya da havacılık bizdeki gibi değil, dünyanın mevsimsel / lokal ihtiyaç ve farklılıklarından kaynaklanan değişik fırsatlarıda var. Başımızı iki el arasına alıp kara kara düşünmektense olumsuzlukları bile fırsata çevirecek pozitif düşünenlere ihtiyaç var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Turan ~ 7 yıl önce
Ağzına sağlık bu uçaklar zaten önceden sipariş verilmiş bilende bilmeyende yorum yapıyor bu uçaklar 117 adet 2013 de sipariş verildi 30 adeti opsiyonlu yani gerekirse alınacak gerek duyulmazsa alınmayacak
birlik olma zamani ~ 7 yıl önce
verin pegasusa ucaklari kardes olun dusmana guvunuzu gosterin. busan treni filmi tam da buna guzel ornek. birlesip dev olma zamani ver atlasa onura hibe et demiyorum ver isletsin charterda low costta wetleasede. yatirma yaziktir kiralayin lutfen iran yana yana ucak ariyor. walla enson bak ben gorusmeler yapmaya baslayacagim. ama yok ucaklarimiz yerde yatsin zarar edelim sana vermiyoruz demenizden korkuyorum. ne bekliyorsunuz iran air mi gelip kapinizi calsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000