30 Aralık 2016, Cuma 11:22:40

THY filodan çıkardı, Pakistanlı şirket aldı

Türk Hava Yolları'nın Kasım ayı sonunda filosundan çıkardığı iki uçağın yeni adresi belli oldu.
  • 330 ları ekipleriyle beraber kiralayalım özellikle saudi airlines ile anlaşma yapalım gelecek dönem bütün hac seferleri dünya çapında thy 330 ları ile olsun sayın cumhurbaşkanımıza bu anlaşmayı yapıp şirketimize nefes aldırması konusunda güveniyoruz
  • Anadolu jet uçakları dökülüyor. Heryeri ayrı ötüyor uçağın rezalet . Bi halıyı temizletin bari. Tiksindin ya. Bakım yapılmıyormu bu uçaklara
  • Durun bakalım bunlar daha iyi günleri şirketin.TK'daki kriz daha yeni başlıyor.Daha çok uçak gönderilecek,satılacak,kiralanacak vs.2017 yılı havacılıkta 2016'dan çok daha zor ve sıkıntılı bir yıl olacak muhtmelen.Müdür ve başkan sayılaırını azlatmadan ve maaşlarını düşürmeden TK'nın düzlüğe çıkması biraz zor gözküküyor.TK'daki israf başka hiçbir yerde yok.Uçtuğun her şehre gerek olmadığı halde ofis aç ve müdürlük,şeflik ve alt kadrolarını ihdas et.Bir yurtdışı müdürünün ev kirası,son model arabası da şirketten olmak üzere ayda 10 Bin USD masraf demek(yaklaşık 30.000 TL).Müdürlerin,başkanların çoğu torpilli olduğu için onlara kimse dokunamaz.Yazık,günah değil mi bu şirkete? TK daha iyi yönetilemez mi acaba? Bu israf başka hiçbir yerde yok.Bu şartlarda kimse bu şirket niye zarar ediyor diye sormasın lütfen.
  • TC-SAV mübarek uçaktı. Sağ ayakla girerdik galleye kokpite. Pakistanlı din kardeşlerimize hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz.
  • Enaz 50-75 ucak gitnesi lazim fch lsri yollamakla olmaz!

Türk Hava Yolları (THY), geçtiğimiz Kasım ayı sonunda ve Aralık ayı başında iki uçağını filodan çıkarmıştı.

BBAM şirketinden 2008 yılında kiralanan TC-SAU ve TC-SAV kuyruk tescillerine sahip Boeing B737-800 tipi uçaklar, THY'nin Lufthansa ortaklığı olan şirketi SunExpress ve alt markası Anadolujet'te görev yapmıştı.

İki uçağında yeni adresi Pakistan oldu. TC-SAU ve TC-SAV kuyruk tescilli uçaklar, Pakistan'da bu yıl kurulan SereneAir isimli yeni bir şirkete kiralandı. TC-SAU kuyruk tescilli uçak SereneAir'de AP-BNC tescili ile, TC-SAV kuyruk tescilli uçak ise AP-BND tescili ile uçacak.

SereneAir'in halihazırda filosunda 1 adet Boeing B737-800 tipi uçak bulunuyor.

©AirportHaber

THY filodan çıkardı, Pakistanlı şirket aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Güle güle 330 ~ 7 yıl önce
330 ları ekipleriyle beraber kiralayalım özellikle saudi airlines ile anlaşma yapalım gelecek dönem bütün hac seferleri dünya çapında thy 330 ları ile olsun sayın cumhurbaşkanımıza bu anlaşmayı yapıp şirketimize nefes aldırması konusunda güveniyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dökülüyo ~ 7 yıl önce
Anadolu jet uçakları dökülüyor. Heryeri ayrı ötüyor uçağın rezalet . Bi halıyı temizletin bari. Tiksindin ya. Bakım yapılmıyormu bu uçaklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maydanoz ~ 7 yıl önce
Otobüse bin beğenmiyorsan daha hizli temiz ve konforli gidersin.
Km ~ 7 yıl önce
Binme o zaman
Hakli ~ 7 yıl önce
Sxx serisi ucaklar felakaet durumda. Umarim THY artik Anadolujet operasyoarini kendi ucaklari ike yapmaya baslar. Biktik Hindistan'in, Ryanair'in eskileri ile ucmaktan.
Tek tip ~ 7 yıl önce
THY leasing sirketleri ile anlasip tum ucaklari iade etmeli ve 100 adet A320Neo siparis vermeli. Orta menzil ve ic hatlara yogunlasmali ve yonetim konusunda Lufthansa'dan teknik destek almali. Tum bunlar gerceklesirse sirket kara gecemese bile en azindan zarar ortadan kalkacaktir.
TK ~ 7 yıl önce
Durun bakalım bunlar daha iyi günleri şirketin.TK'daki kriz daha yeni başlıyor.Daha çok uçak gönderilecek,satılacak,kiralanacak vs.2017 yılı havacılıkta 2016'dan çok daha zor ve sıkıntılı bir yıl olacak muhtmelen.Müdür ve başkan sayılaırını azlatmadan ve maaşlarını düşürmeden TK'nın düzlüğe çıkması biraz zor gözküküyor.TK'daki israf başka hiçbir yerde yok.Uçtuğun her şehre gerek olmadığı halde ofis aç ve müdürlük,şeflik ve alt kadrolarını ihdas et.Bir yurtdışı müdürünün ev kirası,son model arabası da şirketten olmak üzere ayda 10 Bin USD masraf demek(yaklaşık 30.000 TL).Müdürlerin,başkanların çoğu torpilli olduğu için onlara kimse dokunamaz.Yazık,günah değil mi bu şirkete? TK daha iyi yönetilemez mi acaba? Bu israf başka hiçbir yerde yok.Bu şartlarda kimse bu şirket niye zarar ediyor diye sormasın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates capt. ~ 7 yıl önce
Adam haklı dağılın
Maydanoz ~ 7 yıl önce
Thy ücretli ikrama geçmeli hadi bakalım ilk öneri benden yorumlari alayım?
Al-tu ~ 7 yıl önce
Altwo sen misin
Fo ~ 7 yıl önce
TC-SAV mübarek uçaktı. Sağ ayakla girerdik galleye kokpite. Pakistanlı din kardeşlerimize hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 7 yıl önce
Aferin gusul alip yollasayduniz
Deve ~ 7 yıl önce
Deve kesip gönderseydiniz.
coni moni ~ 7 yıl önce
mübarek uçaksa satmasaydık keşke. günaha girmiş olmayalım?
Yetmez ~ 7 yıl önce
Enaz 50-75 ucak gitnesi lazim fch lsri yollamakla olmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000