01 Ağustos 2013, Perşembe 09:53:05

THY FİLDİŞİ’NDE TİCARETİN ÖNÜNÜ AÇTI

Türk Hava Yolları eski Fildişi Sahili Müdürü Osman Gümüşkaya, THY’nin tarifeli uçuşlara başlamasından sonra iki ülke arasında ticari ilişkilerin arttığını kendisinin de Afrika’da ilk kez Türk Ticaret Odası’nı kurduğunu söyledi.
  • Ülkesi için calisan,onurlu,serefli,ahlakli insanlarin akibeti ne olduysa sn.osman gumuskayada aynisi olmuştur.iyilerin yok edildiği ülkemizde ne yaziktir ki osman beye de ayni oyun oynanip görevinden edilmiştir.iyilerin her zaman kazanacagi kacinilmaz bir sondur.osman beye bu sonu hazirlayanlarin ise bir Gün sonu gelecektir.bu ülkede böylesi insanların zor yetiştiği bir ortamda 21 yilini ailesinden çocuklarından ayri geçiren herseyini THY ve ülkesine adayan bir insani ihraç eden zihniyete sadece yaziklar olsun.afrikada ilk oda özelliğini tasiyan Fildişi Türk ticaret ve sanayi odasinin hayirli işlere imza atacagini biliyorum.her verilen görevi THY de layigi ile yerine getiren osman gumuskayanin bu önemli görevinde en iyi şekilde yapacagindan son derece eminim.başarılar...
  • Osman yaptığı her işte başarılı olur. Osman'ı kaybedenler utansın.
  • Osman müdürlerin kralıydı. Bir daha da Osman gibi müdür gelmez. Fil dişine de Casablanca ve Toulusa olduğu gibi Fransızca bilmeyen birileri atarlar olur biter sonra ara ki yolcu bulasın.
  • Siyahi arkadaşlar pempe renk tişörtlü kardeşimi araya almışlar, bir sıkı sıkıveriyor iki elinden. Amman dikkat, ılık ılık sonra
  • dikkat edin sonunuz somalideki durum gibi olmasın . bu adamlar vahşi zeka özürlü yardım edersin seni şehit ederler ...YAŞASIN ATATÜRK CUMHURİYETİ
  • Çare drogbaaa.....

Türk Hava Yolları’nın Afrika ülkelerine başlattığı tarifeli uçuşlar Türk işadamlarının önünü açtı. Afrika açılımı çerçevesinde Afrika’da birçok ülkeye sefer başlatan THY, Temmuz 2012’de başlattığı Fildişi Sahili’nin başkenti Abidjan seferleri ile iki ülke arasındaki ticareti de hareketlendirdi.

Birçok işadamının Batı Afrika’da yer alan Fildişi Sahili’ne yatırım için çalışmalara başladığını kaydeden THY eski Fildişi Sahili Müdürü Osman Gümüşkaya, THY’nin seferleri öncesinde çok az olan ticari ilişkilerin tarifeli uçuşlar sonrası hızla arttığını bildirdi.

THY’de görev yaptığı sırada adeta gönüllü ticaret ataşesi gibi çalışan Gümüşkaya, bu ülkeye yatırım yapmak isteyen işadamlarına yol göstererek Fildişi Sahili’ndeki resmi işlemler konusunda ikili ilişkilerini kullanarak yardımcı oldu.
Daha önce Tunus, Belçika, Hollanda, Almanya ve Fas gibi ülkelerde THY adına görev yapan Gümüşkaya, Afrika açılımı sonrası gelişen ticari ilişkiler sonrası Abidjan’da, Afrika’da kurulan ilk Türk Ticaret Odası’nı kurdu. Futbolseverlerin yakından tanıdığı Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba ve ailesi ile sık sık görüş alışverişinde de bulunan Gümüşkaya, işadamlarını THY uçuşları ile doğrudan ulaşılabilen Fildişi Sahili’ne yatırım yapmaya davet etti.

THY’nin seferlerinin başlamasından sonra ilginin arttığı Fildişi’nde 3 milyon Avro’luk yatırım yapan işadamı İsmail Genan, “Fildişi’ne sadece ticaret için değil, kardeşlik bağlarını sağlamlaştırmak için gittik. Orda kurduğumuz Ticaret Odası ile de Fildişi ile Türkiye arasında ticari bir köprü olmasını sağladık” dedi.

Temmuz 2012’den bu yana Acra bağlantılı olarak haftanın 4 günü İstanbul-Abidjan seferleri düzenleyen Türk Hava Yolları, bu hatta yakaladığı yüksek doluluk oranları ile dikkat çekti.

THY FİLDİŞİ’NDE TİCARETİN ÖNÜNÜ AÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

thy sevgisi ~ 11 yıl önce
Ülkesi için calisan,onurlu,serefli,ahlakli insanlarin akibeti ne olduysa sn.osman gumuskayada aynisi olmuştur.iyilerin yok edildiği ülkemizde ne yaziktir ki osman beye de ayni oyun oynanip görevinden edilmiştir.iyilerin her zaman kazanacagi kacinilmaz bir sondur.osman beye bu sonu hazirlayanlarin ise bir Gün sonu gelecektir.bu ülkede böylesi insanların zor yetiştiği bir ortamda 21 yilini ailesinden çocuklarından ayri geçiren herseyini THY ve ülkesine adayan bir insani ihraç eden zihniyete sadece yaziklar olsun.afrikada ilk oda özelliğini tasiyan Fildişi Türk ticaret ve sanayi odasinin hayirli işlere imza atacagini biliyorum.her verilen görevi THY de layigi ile yerine getiren osman gumuskayanin bu önemli görevinde en iyi şekilde yapacagindan son derece eminim.başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Casa ~ 11 yıl önce
Osman yaptığı her işte başarılı olur. Osman'ı kaybedenler utansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
Osman müdürlerin kralıydı. Bir daha da Osman gibi müdür gelmez. Fil dişine de Casablanca ve Toulusa olduğu gibi Fransızca bilmeyen birileri atarlar olur biter sonra ara ki yolcu bulasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pembe renk tişört ~ 11 yıl önce
Siyahi arkadaşlar pempe renk tişörtlü kardeşimi araya almışlar, bir sıkı sıkıveriyor iki elinden. Amman dikkat, ılık ılık sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SON YORUMUM ~ 11 yıl önce
dikkat edin sonunuz somalideki durum gibi olmasın . bu adamlar vahşi zeka özürlü yardım edersin seni şehit ederler ...YAŞASIN ATATÜRK CUMHURİYETİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
TURKIYE Cumhuriyeti diycektin galiba...
yolcu ~ 11 yıl önce
Çare drogbaaa.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000