02 Kasım 2014, Pazar 12:17:18

THY FEYENOORD İLE ANLAŞMA İMZALADI

Türk Hava Yolları (THY), Hollanda’nın ünlü futbol kulübü Feyenoord ile reklam anlaşması yaptı.
  • Süpersiniz başarılar.devamını diliyorum
  • Hayret valla. THY Yönetcileri kravat takmış....
  • Ben bu çoçuğu batmandan bilirim ve yine iş bilmediğini ve dünyadan haberi olmadığını kanıtlamış.birde rotterdama müdür yapmışlar, vay thy nin haline, yazık çok yazık
  • Thy bugüne kadar verdiği reklamlardan zarar etmemiştir.
  • THY'nin elit ve yolcu potansiyeli çok olan ülkelere reklam vermesi lazım bir avustralya,amerika gibi bir amerika futbol klübüne sponsor olsa daha çok getirisi olur maliyet açısından fazla fark olmaz sanırım ama thy'nin reklam mühendisleri iyiyse tabi yurtdışındaki gibi reklam mühendisi diye nitelikdelerse onlar bizden daha iyi bilir elbette bir nedeni vardır
  • Feyenoord iyi takım deyil eski yahudi asıllı takimdi
  • Hollanda Türkiye nin savaşa Kobani yani süreyi savaş gitmenin en önden giden lideri isteyen ülke. Resister besliyor ülke. Hollanda eski asker emekliler Kobani savaşa gitmesini istediler. Hem Feyenoord borcu var. Stadion bakım yapılmassa çökme riski var.
  • Feyenoord Hollandanin Trabzonsporu. Hollandalilar kolay kolay THY'ye binmez. Fiyat KlM, Transavia, Easyjet gibi sirketlerden ucuz olursa millet biner. Hollandailar THY nin kara kasi kara gozu, marka diye binmez. Zaten bi kere Turklere onyargili bakiliyor saolsun Onur Air sayesinde iyi dalga geciliyor. Gecende bizim kucuk sehire otobus arkalarina THY reklami yapilmis. Iyi guzelde bizim burda havalimani yok. En yakin havalimani 1,5 saat. Ordada THY den daha ucuz sirketler var.
  • Hollanda ligi çok takip edilen bir lig mi? Hollandalıların büyük bir turizm potansiyeli mi var? Feyenoord yerine İngiltere veya İspanya liginde altlarda bir takıma sponsor olmak daha iyi olurdu bence. Tabii böyle şeylerin sonucu ölçülebilir olmadığı için badem bıyıklılar kafalarına eseni yapıyor..
  • Ferhat Bey, Feyenoord-Rotterdam önemli bir klup, Tebrikler.Hayırlı olsun.

Türk Hava Yolları (THY), Hollanda’nın ünlü futbol kulübü Feyenoord ile reklam anlaşması yaptı.

Rotterdam’da De Kuip Stadı’nda düzenlenen imza törenine THY Orta Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, THY Rotterdam Müdürü Ferhat Yerli, Amsterdam Müdürü Ahmet Şahin, Türkiye’nin Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral, Feyenoord’un Üst Yöneticisi (CEO) Eric Gudde ile takımın Türk asıllı futbolcuları Colin Kazım Richards ve Bilal Başaçıkoğlu katıldı.

Anlaşmaya göre, yaklaşık 52 bin seyirci kapasiteli De Kuip Stadı’nda gösterilmeye başlanacak reklamlar, Feyenoord’un dergisi ve dijital hesaplarında da yer alacak.

Anlaşmayla ilgili açıklamada bulunan THY Rotterdam Müdürü Ferhat Yerli, Feyenoord ile ilk etapta bu sezon sonuna kadar anlaştıklarını söyledi. Reklamların Feyenoord’un lig, Hollanda Kupası ve Avrupa Ligi maçlarında gösterileceğine değinen Yerli, Hollanda’nın en çok taraftara sahip takımlarından birisiyle anlaşmanın mutluluk verici olduğunu kaydetti. 

Feyenoord’u seçmelerinde ateşli ve büyük bir taraftar kitlesine sahip olmasının etkili olduğunu kaydeden Yerli, reklam anlaşmasının kapsamının ilerleyen dönemlerde genişletilebileceğini ifade etti.

Feyenoord’un CEO’su Eric Gudde ise THY ve Feyenoord gibi iki büyük markanın anlaşmasının gururunu yaşadıklarını ifade etti. THY’nin çok tanınan bir şirket olduğuna dikkati çeken Gudde, ilk adım olarak gördükleri bu reklam anlaşmasının daha da büyüyerek sponsorluğa dönüşmesini umduklarını dile getirdi.

THY Orta Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Fatih Cığal da THY’nin Hollanda pazarındaki yerinin oldukça iyi olduğunu belirterek, mart ayında haftada 4 gün olarak başladıkları Rotterdam-İstanbul seferlerinin yoğun talep üzerine 26 Ekim’den itibaren haftada 7 güne çıkarıldığını söyledi. Yaklaşık 400 bin Türkün yaşadığı Hollanda’da yolcularını en iyi ve konforlu imkanlarla Türkiye’ye götürme arzusunda olduklarının altını çizen Çığal, yaz döneminden itibaren daha büyük kapasiteli uçaklarla hizmet vermeyi planladıklarını kaydetti.

Reklam sözleşmesinin imzalanmasının ardından üzerinde THY ve Feyenoord logolarının yer aldığı pasta kesildi. Colin Kazım Richards ve Bilal Başaçıkoğlu ise imzaladıkları Feyenoord formasını THY Rotterdam Müdürü Ferhat Yerli’ye hediye etti. 









THY FEYENOORD İLE ANLAŞMA İMZALADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Süpersiniz başarılar.devamını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 9 yıl önce
Hayret valla. THY Yönetcileri kravat takmış....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben bu çoçuğu batmandan bilirim ve yine iş bilmediğini ve dünyadan haberi olmadığını kanıtlamış.birde rotterdama müdür yapmışlar, vay thy nin haline, yazık çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dedikodu ~ 9 yıl önce
iPhone Uygulaması arkadaş her haberin altında yorumlar yapıyorsunuz ,olumlu olumsuz,sanki ortalıgı kızıştırmak isteyen bir tutumunuz var,ne yapmak istiyorsunuz,,yada aynı rumuzu kullanan bir grupmusunuz ?Çünkü her heberin altında hem olumlu hemde olumsuz yorumlarla siz varsınız ..
Dedikodu'ya ~ 9 yıl önce
Sormayın bir de Android Uygulaması arkadaş var ki o da her herde hem olumlu hem olumsuz yorum yapıyor. Bunlar örgüt olabilir! :)))
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy bugüne kadar verdiği reklamlardan zarar etmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence ~ 9 yıl önce
THY'nin elit ve yolcu potansiyeli çok olan ülkelere reklam vermesi lazım bir avustralya,amerika gibi bir amerika futbol klübüne sponsor olsa daha çok getirisi olur maliyet açısından fazla fark olmaz sanırım ama thy'nin reklam mühendisleri iyiyse tabi yurtdışındaki gibi reklam mühendisi diye nitelikdelerse onlar bizden daha iyi bilir elbette bir nedeni vardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Feyenoord iyi takım deyil eski yahudi asıllı takimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hollanda Türkiye nin savaşa Kobani yani süreyi savaş gitmenin en önden giden lideri isteyen ülke. Resister besliyor ülke. Hollanda eski asker emekliler Kobani savaşa gitmesini istediler. Hem Feyenoord borcu var. Stadion bakım yapılmassa çökme riski var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tukker ~ 9 yıl önce
Feyenoord Hollandanin Trabzonsporu. Hollandalilar kolay kolay THY'ye binmez. Fiyat KlM, Transavia, Easyjet gibi sirketlerden ucuz olursa millet biner. Hollandailar THY nin kara kasi kara gozu, marka diye binmez. Zaten bi kere Turklere onyargili bakiliyor saolsun Onur Air sayesinde iyi dalga geciliyor. Gecende bizim kucuk sehire otobus arkalarina THY reklami yapilmis. Iyi guzelde bizim burda havalimani yok. En yakin havalimani 1,5 saat. Ordada THY den daha ucuz sirketler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turecka ~ 9 yıl önce
Doğru diyorsun.Ben ABD seyahatlerimi bile KLM ile yapıyorum.THY'ye göre daha ucuz.Bir aktarma yapıyorum ama en azından kazıklanmıyorum,gayet uygun KLM'nin ABD uçuşları.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hollanda ligi çok takip edilen bir lig mi? Hollandalıların büyük bir turizm potansiyeli mi var? Feyenoord yerine İngiltere veya İspanya liginde altlarda bir takıma sponsor olmak daha iyi olurdu bence. Tabii böyle şeylerin sonucu ölçülebilir olmadığı için badem bıyıklılar kafalarına eseni yapıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrik ~ 9 yıl önce
Ferhat Bey, Feyenoord-Rotterdam önemli bir klup, Tebrikler.Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000