01 Temmuz 2009, Çarşamba 15:20:15

THY, Etihad ile ortak yolcu taşıyacak

Türk Hava Yolları ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin Etihad Hava Yolları havacılıkta codeshare olarak bilinen ortak yolcu taşımacılığı anlaşması imzaladı.
  • kafanız güzelmi? luftansa thy nin kocası be,yabancı damat,boşanıormu? etihad la değil,arapların yarısıyla ortak olsa emiratesi 40 senede anca geçer thy demedi deme ibrahim :))
  • Emirates´i gecmenin tek yolu bencede bu Ittifaktir,her ne kadar bu olaya Arapin yolundan gitmek gibi bir yaklasima girmek istemiyorsamda. THY nin Dünyadaki iki Rakibi var bence: 1) Lufthansa 2) Emirates Emirates tamam sira Lufthansa´da!
  • THY sagolsun gúezel yurdumun bayragini tasiyor. Ama búnyesinde bulunan bazi sahislar sanki baska bir bayrak tasiyorlarmis gibi geliyor. Sanki boyle kirmizi degilde KOYU YÉSIL bir bayrak gibi....... Malum, ozendikleri ulke TURK vatandaslarindan vize istemiyor.... HADI BAKALIM ...HADI UGURLAR OLSUN.....ANCA GIDERSINIZ.....HADI AMA...HADIIIII
  • İşte budur! İki kaliteli ve süper güç, işbirliğine başladırlar. Devamı gelir inşallah. THY, Emirates, Etihad, Saudia ve Qatar gibi güzide firmaların başarılarının devamı dileğiyle...
  • THY ve ETIHAD yetkililerinden daha iyi bu işi kimse bilemez.Her iki tarafında bi menfaati varki bu anlaşmaya imzalar atılmış.Hayırlı Olsun...Endonezya uçaklarına uçuş yasağı getirildi.O nedenle orada bi potensiyel mevcut durumda.THY Endonezya-Avrupa hattında pazar payını kapmaya çalışarak bence akıllıca bi hamlede bulundu.Ayrıca uçakların tek görevi yolcu taşımak değildir.Uçaklar aynı anda kargo taşımacılığıda yaparlar....Herkese Saygılar..
  • Sen kalk SIN - CKT arasi haftada 5 kez A340 uc ...herhalde bütün yil 2 ucak bile yolcu toplanmayacak.... sonra sana körfezde hicbir isine yaramayacak yeni bir sirket ile yillardan beri oturmus bir hatta codeshare yap...... ya bunlara bu islerin hesabini soran yokmu ?? Ama belki arap hayrani olmalari herseyi af eder.

Türk Hava Yolları ile Etihad Hava Yolları arasında imzalanan codeshare anlaşması uyarınca, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri yönünde seyahat eden yolcular her iki havayolunun düzenlediği uçuşları da kullanabilecekler.
 
Türk Hava Yolları yolcularının kullanabileceği Birleşik Arap Emirlikleri yönündeki sefer sayısı, 6 Temmuz 2009 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan ortak yolcu taşımacılığı (codeshare) anlaşması sayesinde önemli oranda artış kaydedecek. Aynı şekilde Etihad Hava Yolları yolcuları da, Türkiye yönünde daha fazla uçuş imkanına kavuşacaklar. 
 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, “Yeni bir işbirliği başlattığımız Etihad Hava Yolları ile codeshare anlaşması imzaladığımız için çok mutluyuz. Bu anlaşma, Türk Hava Yolları ile Etihad Hava Yolları arasında büyüyen işbirliğinin bir göstergesidir. Güçlerimizi birleştirdiğimiz bu anlaşma ile ortaya çıkacak fırsatları en üst düzeye çıkarmak için gerekli bütün çabayı göstereceğiz. En önemlisi, yapılan bu codeshare anlaşmasından en karlı çıkan taraf, her iki havayolunun müşterileri olacak” dedi.
 
Etihad Hava Yolları Genel Müdürü James Hogan ise, “Etihad Hava Yolları’nın Abu Dabi’den İstanbul seferleri başladığı günden itibaren oldukça talep gören bir hat haline geldi. Bizim yolcularımıza kusursuz ve rahat bir hizmet verecek olan Türk Hava Yolları ile İstanbul ve Abu Dhabi şehirleri arasında ortak yolcu taşımacılığı başlattığımız için çok mutluyuz. Bu codeshare anlaşması, hem dünyanın çeşitli ülkelerindeki Türklerin birbiriyle bağlantı kurmasını kolaylaştıracak, hem de Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ekonomik ilişkileri artıracak” şeklinde konuştu.

THY, Etihad ile ortak yolcu taşıyacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
kafanız güzelmi? luftansa thy nin kocası be,yabancı damat,boşanıormu? etihad la değil,arapların yarısıyla ortak olsa emiratesi 40 senede anca geçer thy demedi deme ibrahim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirates´i gecmenin tek yolu bencede bu Ittifaktir,her ne kadar bu olaya Arapin yolundan gitmek gibi bir yaklasima girmek istemiyorsamda. THY nin Dünyadaki iki Rakibi var bence: 1) Lufthansa 2) Emirates Emirates tamam sira Lufthansa´da!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY sagolsun gúezel yurdumun bayragini tasiyor. Ama búnyesinde bulunan bazi sahislar sanki baska bir bayrak tasiyorlarmis gibi geliyor. Sanki boyle kirmizi degilde KOYU YÉSIL bir bayrak gibi....... Malum, ozendikleri ulke TURK vatandaslarindan vize istemiyor.... HADI BAKALIM ...HADI UGURLAR OLSUN.....ANCA GIDERSINIZ.....HADI AMA...HADIIIII

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşte budur! İki kaliteli ve süper güç, işbirliğine başladırlar. Devamı gelir inşallah. THY, Emirates, Etihad, Saudia ve Qatar gibi güzide firmaların başarılarının devamı dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY ve ETIHAD yetkililerinden daha iyi bu işi kimse bilemez.Her iki tarafında bi menfaati varki bu anlaşmaya imzalar atılmış.Hayırlı Olsun...Endonezya uçaklarına uçuş yasağı getirildi.O nedenle orada bi potensiyel mevcut durumda.THY Endonezya-Avrupa hattında pazar payını kapmaya çalışarak bence akıllıca bi hamlede bulundu.Ayrıca uçakların tek görevi yolcu taşımak değildir.Uçaklar aynı anda kargo taşımacılığıda yaparlar....Herkese Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen kalk SIN - CKT arasi haftada 5 kez A340 uc ...herhalde bütün yil 2 ucak bile yolcu toplanmayacak.... sonra sana körfezde hicbir isine yaramayacak yeni bir sirket ile yillardan beri oturmus bir hatta codeshare yap...... ya bunlara bu islerin hesabini soran yokmu ?? Ama belki arap hayrani olmalari herseyi af eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000