30 Ocak 2014, Perşembe 13:54:39

THY ESKİ YÖNETİCİSİ ONUR AIR'DE

Türk Hava Yolları’nın Ticaretten Sorumlu eski Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya’nın son durağı Onur Havayolları oldu.
  • Turkiye sartlarina gore cok iyi maas aliyormusuz ozaman kabine verdikleri para ile bunu soyleyenler sadece 1 ay gecinmeyi denesinler bakalim nasil oluyormus. Aslinda bizimkine maas bile denmez diger sirketlerle kiyaslasinlar.Onur'da calisanlar burayi TK ve pegasus kadar ucmuyoruz kisin az ucuyoruz kendimizi toparlayip yenilemeye firsat buluyoruz,cidde'yede gidiyoruz bu bize yeter diyip tercih ettik.Simdi kis gunu haftada 6 gun ucup ,birde 4 bacak beklemeli ucuslar surekli planlaninca gece 03:45'de evden alinip butun gun uniforma ustunuzde 2 bacak ucup bekleme yapip ucak degistirip geriye kalan 2 bacagi ucup yolcularin kahrini cekip(Onur'un yolcusunu hayal edin!) aksam 20:00'da trafikten zar zor evde olabiliyorsaniz kendinizi sansli sayin,ertesi gun aynen baska bir zor ucusla programa devam kaptanlar haftada 1-2 gun ucarken sen 6 uc birde desinlerki siz ucmuyorsunuz saatinize bakin benim blok saatime bakarsan tabi az gorunur sen bizim konserve kutusu icinde gecirdigimiz saate bak!!!!
  • Hala 40 kisi fazlaymis.vay be ücretsiz izinlerde cözüm olmamis.zam da yok inanmayınız.kandırma yöntemi bunlar, yoğun yaz sezonu öncesi personel kaçmasın diye daha ne vaatler sunacaklar.acıyorum sizlere
  • Bugün maaşlar yattı "şükür" ancak sözleşmede şöyle bir madde var döviz kurundaki artış yüzde beşi geçerse yönetim kurulunun belirleyeceği orandan maaşlar ödenir diyor Yönetim kurulundan Allah razı olsun döviz kurunu 2,83 olarak belirlemişler . En son üç ay önce bu seviyedeydi döviz kuru. Düşünsenize ya 1€=1₺ olarak belirleseydi bu yönetemeyen kurulumuz yada sayın patronumuz:) hepinizi çok seviyoruz ama on gün geç ödenen maaş ve 25 ocakta 1€= 3,16 ₺ iken hatta şu anda 1€= 3,02 ₺ iken bizde on yıldır bu şirkette bir maaş zammı beklentisi varken insanlar devlet için ve millet için hiç de iyi olmayan bu döviz kurundaki artıştan teselli bulan bu şirketin her türlü ücretsiz izinlere göğüs gerip personel sıkıntısı çekildiği halde yeni personel almayan bu yönetilen kurul üyelerine sonsuz saygı duyuyorum zira şirketteki bütün çalışanlarla akrabalık ilişkileri başlayalı çok olmuş hayırlı uğurlu olsun sindirebilen koltuğa yapışıp üzerine oturuyor
  • onurair onurlu kabin memurlarının mücadelesi devam ediyor ayın 9 oldu evde suyla taşı kaynatıyoruz suyunu içiyoruz tüm arkadaşlara hayırlı uçuşlar nede olsa bedava çalışıyoruz parayı eğitimciler ve yöneticiler götürüyor olan çalışanlara oluyor
  • Onur'a su kisi gelmis bu kisi gelmis.umrumuzda degil ayin 7'si hala maas yatmadi biliyormusunuz
  • Yorumcu arkadaslar sektore cok emegi gecmis havaciligi yalamis yutmus finansal cevrelercede fikirleri ve projeleri kabul gormus arkadaslar galiba zira mangalda kul birakmiyorlar. Hadi bi sektorun ordan..
  • Thy de yönetilen yöneticiler olduğu müddetçe hiç kimse emeği ile bir yere gelmez ama Allah büyüktür.
  • slm onur air bitmiş artık fosillere kalmış. yazık o kadar insana ama sonuç hızla batışa gidiyor!!!
  • bu sayfada kufurun serbest olmasini cok isterdim surekli batacak diyen arkadaslara ne guzelde yakisirdi
  • THY mantigi ile yetismis ticaretcilerin Charter ruhlu sirketlerde limitsiz sermaye olmadigi surece barinmasi mumkun degil. THY once para yatirip sonra kazanmaya baslar kazanamazsa da projeden cikar kimse hesap sormaz ama patron sirketlerde bu mumkun degil. Pegasus haric diyorum cunku orada da sermaye problemi yok. Lafin kisasi bu evlilik cok surmez. Unnecessary Excersise.

Türk Hava Yolları’nın Ticaretten Sorumlu eski Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya’nın son durağı Onur Havayolları oldu.

Türk Hava Yolları’nda genel müdür yardımcılığı görevindeyken Toronto Müdürlüğü’ne atanan ve bu atama sonrası THY ile yollarını ayıran Orhan Sivrikaya’nın son adresi Onur Havayolları oldu.

THY’den ayrıldıktan sonra 2012 yılında My Cargo Genel Müdürlüğü görevine atanan Sivrikaya'nın bu macerası da kısa sürdü. My Cargo’dan sonra bir süre çalışma hayatına ara veren Sivrikaya Kasım 2013’te Pegasus Havayolları ile sektöre geri döndü.


Sivrikaya’nın Pegasus macerası da tıpkı My Cargo gibi uzun sürmedi. Pegasus’tan ayrılan Sivrikaya geçen hafta Onur Havayolları ile el sıkıştı. Onur Havayolları’nda ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine getirilen Sivrikaya, aynı zamanda icra kurulu üyesi de oldu.

©AirportHaber.com

THY ESKİ YÖNETİCİSİ ONUR AIR'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

onur kabin ~ 10 yıl önce
Turkiye sartlarina gore cok iyi maas aliyormusuz ozaman kabine verdikleri para ile bunu soyleyenler sadece 1 ay gecinmeyi denesinler bakalim nasil oluyormus. Aslinda bizimkine maas bile denmez diger sirketlerle kiyaslasinlar.Onur'da calisanlar burayi TK ve pegasus kadar ucmuyoruz kisin az ucuyoruz kendimizi toparlayip yenilemeye firsat buluyoruz,cidde'yede gidiyoruz bu bize yeter diyip tercih ettik.Simdi kis gunu haftada 6 gun ucup ,birde 4 bacak beklemeli ucuslar surekli planlaninca gece 03:45'de evden alinip butun gun uniforma ustunuzde 2 bacak ucup bekleme yapip ucak degistirip geriye kalan 2 bacagi ucup yolcularin kahrini cekip(Onur'un yolcusunu hayal edin!) aksam 20:00'da trafikten zar zor evde olabiliyorsaniz kendinizi sansli sayin,ertesi gun aynen baska bir zor ucusla programa devam kaptanlar haftada 1-2 gun ucarken sen 6 uc birde desinlerki siz ucmuyorsunuz saatinize bakin benim blok saatime bakarsan tabi az gorunur sen bizim konserve kutusu icinde gecirdigimiz saate bak!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sazan ~ 10 yıl önce
cok guzel acıklamıssın dıcek soz bulamıyorum.allah yardımcınız olsun.umarım sans sızlerede guler.bu sırket bu satten sonra ne ıkı adım ılerı nede gerı baska kapı arayın kendınıze bence hele bıde yazın yogunlugunu dusunun gelır yıne sezonluk cıvcıvler onlar ısı ogrenene kadar olan yıne sıze olur.yetmıyomus gıbı o ahlaksız yolcularından da sıkayetler yagar durur gıdın dostum sızde benım gıbı
cabinci ~ 10 yıl önce
Hala 40 kisi fazlaymis.vay be ücretsiz izinlerde cözüm olmamis.zam da yok inanmayınız.kandırma yöntemi bunlar, yoğun yaz sezonu öncesi personel kaçmasın diye daha ne vaatler sunacaklar.acıyorum sizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucus ucus ~ 10 yıl önce
cıkarsınlar madem fazla olanları.ofısce ucarlar kardes kardes
Onurlu duruş ~ 10 yıl önce
Bugün maaşlar yattı "şükür" ancak sözleşmede şöyle bir madde var döviz kurundaki artış yüzde beşi geçerse yönetim kurulunun belirleyeceği orandan maaşlar ödenir diyor Yönetim kurulundan Allah razı olsun döviz kurunu 2,83 olarak belirlemişler . En son üç ay önce bu seviyedeydi döviz kuru. Düşünsenize ya 1€=1₺ olarak belirleseydi bu yönetemeyen kurulumuz yada sayın patronumuz:) hepinizi çok seviyoruz ama on gün geç ödenen maaş ve 25 ocakta 1€= 3,16 ₺ iken hatta şu anda 1€= 3,02 ₺ iken bizde on yıldır bu şirkette bir maaş zammı beklentisi varken insanlar devlet için ve millet için hiç de iyi olmayan bu döviz kurundaki artıştan teselli bulan bu şirketin her türlü ücretsiz izinlere göğüs gerip personel sıkıntısı çekildiği halde yeni personel almayan bu yönetilen kurul üyelerine sonsuz saygı duyuyorum zira şirketteki bütün çalışanlarla akrabalık ilişkileri başlayalı çok olmuş hayırlı uğurlu olsun sindirebilen koltuğa yapışıp üzerine oturuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurair çalışan ~ 10 yıl önce
onurair onurlu kabin memurlarının mücadelesi devam ediyor ayın 9 oldu evde suyla taşı kaynatıyoruz suyunu içiyoruz tüm arkadaşlara hayırlı uçuşlar nede olsa bedava çalışıyoruz parayı eğitimciler ve yöneticiler götürüyor olan çalışanlara oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 10 yıl önce
Onur'a su kisi gelmis bu kisi gelmis.umrumuzda degil ayin 7'si hala maas yatmadi biliyormusunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorumcu arkadaslar sektore cok emegi gecmis havaciligi yalamis yutmus finansal cevrelercede fikirleri ve projeleri kabul gormus arkadaslar galiba zira mangalda kul birakmiyorlar. Hadi bi sektorun ordan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxxx ~ 10 yıl önce
Thy de yönetilen yöneticiler olduğu müddetçe hiç kimse emeği ile bir yere gelmez ama Allah büyüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slm ~ 10 yıl önce
slm onur air bitmiş artık fosillere kalmış. yazık o kadar insana ama sonuç hızla batışa gidiyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIRISI ~ 10 yıl önce
bu sayfada kufurun serbest olmasini cok isterdim surekli batacak diyen arkadaslara ne guzelde yakisirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY mantigi ile yetismis ticaretcilerin Charter ruhlu sirketlerde limitsiz sermaye olmadigi surece barinmasi mumkun degil. THY once para yatirip sonra kazanmaya baslar kazanamazsa da projeden cikar kimse hesap sormaz ama patron sirketlerde bu mumkun degil. Pegasus haric diyorum cunku orada da sermaye problemi yok. Lafin kisasi bu evlilik cok surmez. Unnecessary Excersise.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ikinci Alan Vak'asi ~ 10 yıl önce
S.Alan ile denendi ve olmadi gece yarilarina kadar proje sunmak ile havayolu maalesef yonetilemiyor. Bekleyip gorecegiz. Umarim Onur Air icin hayirlisi olur. Sonucta ekmek yiyen bir cok arkadasimiz var.
NASIL YANI ~ 10 yıl önce
Ticaretten sorumlu Genel Mudur Yardimcisi Kemal Kismir degil mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000