29 Mart 2016, Salı 00:01:22

THY eski müdürü hayatını kaybetti

Bir dönem Türk Hava Yolları'nda hat akım müdürü olarak görev yapan Taner Arıburnu hayatını kaybetti.
  • Benim dayımdır kendisi. Sadece mesleğinde çok iyi yetişmiş, çok başarılı, havacılık aşığı bir mühendis değil, aynı zamanda artık göremediğimiz, unuttuğumuz türden bir dürüstlük, doğruluk abidesi bir insandı. Mekanı cennet, ruhu şad olsun..
  • Allah rahmet eylesin.Taner Ariburnu gibi mudurluk yapmis birinin hicmi arkasindan rahmet okuyacak insan yok.Luzumsuz yorumlarla her tarafa laf yetistirmeye calisanlar nerede ....Havacilar birbirinize deger verin yemeyin birbiriniz.Allah rahmetiyle karsilasin...
  • Allah Rahmet eylesin..

Türk Hava Yolları'nda bir dönem hat bakım müdürlüğü görevini yürüten Taner Arıburnu, hayatını kaybetti.

Kanada'nın Toronto kentinde geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Arıburnu, kaldırıldığı hastanede Toronto saati ile bu sabah 09.00 sularında hayatını kaybetti.

Merhum Taner Arıburnu'nun cenazesi Çarşamba günü defnedilecek. 

AirportHaber ailesi olarak merhum Arıburnu'na Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve THy camiasına başsağlığı dileriz.

THY eski müdürü hayatını kaybetti

Yorumlar

seda kalem ~ 8 yıl önce
Benim dayımdır kendisi. Sadece mesleğinde çok iyi yetişmiş, çok başarılı, havacılık aşığı bir mühendis değil, aynı zamanda artık göremediğimiz, unuttuğumuz türden bir dürüstlük, doğruluk abidesi bir insandı. Mekanı cennet, ruhu şad olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vefa ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Taner Ariburnu gibi mudurluk yapmis birinin hicmi arkasindan rahmet okuyacak insan yok.Luzumsuz yorumlarla her tarafa laf yetistirmeye calisanlar nerede ....Havacilar birbirinize deger verin yemeyin birbiriniz.Allah rahmetiyle karsilasin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Allah Rahmet eylesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000