18 Aralık 2008, Perşembe 13:51:56

THY erteleme kararı aldı

Türk Hava Yolları, filosunu genişletmek için uçak alım konusundaki süreyi erteleme kararı aldı...
  • Dışarıda yetişmiş 100 lerce pilot mu.Karşılaşmadım.Benim haberim yok.Bir kaç kişi var ama bu işin ruhuna ters adamlar.Thy önüne geleni alırsa vay haline.En iyisi THY kendi yetiştirsin.Sonuna kadar da eğitsin.
  • 2008 yılında THY alınan pilot sayısı 300 yaklaşıyor. En az 100 tanede mühendis kökenli öğrencide eğitimde. Bu da rakama dahil değil.
  • evinde mi????
  • işaret bekliyor.sen işareti ver de gör.
  • dışarıda bulunan 100 lerce yetişmiş pilot evinde mi bekliyor lütfen cevaplarmısın???
  • bildiğim kadarı ile THY son beş yıldır filo yenileme/büyütme adı altında 50 civarında uçağı yeniledi veya değiştirdi.Ancak buna karşılık her yıl filosundan ortalama 40 pilot emekli olmasına rağmen filoya ilave edilen pilot sayısı dünya ortalamalarının çok altında kaldığı (yıllık ortalama 65 pilot)bir gerçek.Çünkü pilotların yüzde doksanı maksimum uçuş saati olan 1000 saati daha yılsonuna iki ay kala doldurmaktalar ve mecburi olarak izine çıkarılmaktalar.bu arada dışarıda bulunan yüzlerce yetişmiş pilot ta THY'den çağrı beklemekteler.bir pilotun şirkete girişini mütakip tam olarak göreve hazır olması için geçen süre minimum dört ay sürer.merak ediyorum daha neyi bekliyorlar?????

14 Ekim günü basın yoluyla kamuoyuna açıkladığı uçak alım kararını 19 Ocak 2009'a uzattığını açıklayan Türk Hava Yolları bunun nedenini ise üretici firmalardan gelen talep olarak gösterdi.

THY erteleme kararı aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Demirkuş ~ 15 yıl önce
Dışarıda yetişmiş 100 lerce pilot mu.Karşılaşmadım.Benim haberim yok.Bir kaç kişi var ama bu işin ruhuna ters adamlar.Thy önüne geleni alırsa vay haline.En iyisi THY kendi yetiştirsin.Sonuna kadar da eğitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 15 yıl önce
2008 yılında THY alınan pilot sayısı 300 yaklaşıyor. En az 100 tanede mühendis kökenli öğrencide eğitimde. Bu da rakama dahil değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
evinde mi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 15 yıl önce
işaret bekliyor.sen işareti ver de gör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
dışarıda bulunan 100 lerce yetişmiş pilot evinde mi bekliyor lütfen cevaplarmısın???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 15 yıl önce
bildiğim kadarı ile THY son beş yıldır filo yenileme/büyütme adı altında 50 civarında uçağı yeniledi veya değiştirdi.Ancak buna karşılık her yıl filosundan ortalama 40 pilot emekli olmasına rağmen filoya ilave edilen pilot sayısı dünya ortalamalarının çok altında kaldığı (yıllık ortalama 65 pilot)bir gerçek.Çünkü pilotların yüzde doksanı maksimum uçuş saati olan 1000 saati daha yılsonuna iki ay kala doldurmaktalar ve mecburi olarak izine çıkarılmaktalar.bu arada dışarıda bulunan yüzlerce yetişmiş pilot ta THY'den çağrı beklemekteler.bir pilotun şirkete girişini mütakip tam olarak göreve hazır olması için geçen süre minimum dört ay sürer.merak ediyorum daha neyi bekliyorlar?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000