23 Şubat 2009, Pazartesi 07:45:17

THY en iyiler arasına girdi

Geçen yıl küresel kriz nedeniyle Avrupalı rakipleri küçülürken yolcu sayısını yüzde 15,6 artıran THY, Avrupa’nın en hızlı büyüyen 3 ulusal hava yolu arasına girdi.
  • DC- 10 lar gitti hala onların peşinde sin be kardeşim yeter nazar etmeyın ya artık gıdın deltaya bının ıstemıyosanız bu kadar çekememezlık olur adamların yaptıkları ortada hala bıdı bıdı konusuosunuz hadı bakalım
  • THY EMSALİ GÖRÜLMEMİŞ Bİ ÇARPIK ANLAYIŞLA BÜYÜYOR EMİN OLUN NE UÇAK NE PERSONEL NE İMKANLAR BU ÇARPIK BÜYÜMEYE DAYANABİLİR YOLCULARIN VE UCUSLARDAKİ YAŞANAN SIKINTILARIN NEDENSE ESAMESİ OKUNMUYOR HİÇBİYERDE.DC-10 LARIN ALINARAK ŞİRKETE VE VATANA YAPILAN İHANETİN TÜRK SİVİL HAVACILIĞINA SÜRÜLEN KANLAR HALA HAFIZALARIMIZDA_! EKSİK HİZMET PARÇALANMIŞ ŞİRKET YAPISI VE YETERSİZ EĞİTİM+PERSONELLE UMARIM DAHA COK CANLAR YANMAZ_!

Avrupa Ulusal Havayolları Birliği, üye 32 hava yolu şirketinde toplam yolcu sayısının 2008’de bir önceki yıla göre 5.4 milyon azalarak 366 milyona indiğini duyurdu. Birliğin verilerine göre Avrupa’da hava yolu sektörü son 25 yılda, Çernobil faciası ve 11 Eylül saldırıları dışında ilk kez ekonomik kriz nedeniyle küçüldü. Küresel krizden Avrupalı rakipleri kadar etkilenmeyen THY ise geçen yıl yolcu sayısını yüzde 15.6 oranında artırarak 21 milyon 870 bine yükseltirken, ücretli yolcu trafiğini (RPK) yüzde 13.9 ve kapasitesini yüzde 11.6 oranında artırdı.

THY en iyiler arasına girdi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
DC- 10 lar gitti hala onların peşinde sin be kardeşim yeter nazar etmeyın ya artık gıdın deltaya bının ıstemıyosanız bu kadar çekememezlık olur adamların yaptıkları ortada hala bıdı bıdı konusuosunuz hadı bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY EMSALİ GÖRÜLMEMİŞ Bİ ÇARPIK ANLAYIŞLA BÜYÜYOR EMİN OLUN NE UÇAK NE PERSONEL NE İMKANLAR BU ÇARPIK BÜYÜMEYE DAYANABİLİR YOLCULARIN VE UCUSLARDAKİ YAŞANAN SIKINTILARIN NEDENSE ESAMESİ OKUNMUYOR HİÇBİYERDE.DC-10 LARIN ALINARAK ŞİRKETE VE VATANA YAPILAN İHANETİN TÜRK SİVİL HAVACILIĞINA SÜRÜLEN KANLAR HALA HAFIZALARIMIZDA_! EKSİK HİZMET PARÇALANMIŞ ŞİRKET YAPISI VE YETERSİZ EĞİTİM+PERSONELLE UMARIM DAHA COK CANLAR YANMAZ_!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000