12 Nisan 2013, Cuma 17:25:58

THY EN İTİBARLI ŞİRKET SEÇİLDİ

RepMan İtibar Araştırmaları Merkezinin GfK Türkiye’nin sponsorluğunda gerçekleştirdiği araştırmada, sektörlerin itibar yönetimi skorları ve sektörler içerisinde şirketlerin sıralaması açıklandı. THY de itibarlı şirketler arasına girdi.
  • İtibarlı olmanın kriterlerini merak ettim. Yapılan hata ve kaza oranları bu değerlendirmeye dahil ediliyor mu acaba???
  • 305 kamuda yada başka k.i.t lere dağıtılsın.hava iş greve gitmesn kimsede tükürdüğünü yalamamış olsun..herkes mutlu olsun..
  • Bir de yanlış anlaşılmasın,7 coğrafi bölgeden kasıt 7 kıta değil:))Ekstra bi durum yok yani,kendin çal kendin oyna hesabı...Allah da sizi güldürsün,akşam akşam ya..."00:31'de dünya ile yarıştım" şiiri tüm prestij fukaralarına gelsin :)))
  • internette,araştırma sponsoru GfK şirketiyle ilgili haberlere bir göz atmakta fayda var
  • kervan yurur,yuruyor da ama nasil yuruyor biliyor musun ??? ayrica benim milletim yanlis yapiyorsa, insanlarin haklarini yiyorsa ne yapalim yani gozardi edip elestirmeyelim mi? bunun nankorlukle ne alakasi var??? boyle sacma sapan yorumlar yapacaginiza neden insanlar boylesine tepkili yorumlar yapiyorlar demek ki hakli olduklari konular var ki yaziyorlar diye dusunsenize!!!
  • yanlislari gormezden gelmeye devam edin ki turkiye ve thy'nin itibari daha da kotulessin!!! thy'de ve turkiye'de bir seyler ters ki insanlar boyle yorumlar yapiyorlar yoksa thy iyi yonetilse, hak yenilmese, bu kadar cok haksizlik ve yanlislik olmasa neden kotulesinler ???
  • Yazin arkadaslar yazin, kotuleyin, ekmegini yediginiz, ismi dunyada gururla soylenen sirketimizi karalayin. Ama unutmayin:: IT ÜRÜR; KERVAN YÜRÜR...
  • KUTLUYORUM SEVINIYORUM ÜLKEMIZIN ADINI DÜNYAYA DUYUYOR MISAFIRBERVERLIGIDE HERSEYIYLE HARIKULADE BENIM ICIN TÜM THY CAMIASINA SAYGI VE SEVGILERMI ILETIR SAGLIKLI BASARILI GÜNLER DILERIM.
  • 1 nisanda geçti ama,airporthaber bu güzel havayı renklendirdiğin için teşekkür ederim hahahah itibarlı dedi ya..
  • hahahahha en itibarli sirkete bak.....her yeri,her isi sorun....

Geçen yıl 7 coğrafi bölgede, 15 ilde, 16 bin 243 kişi ile yüz yüze görüşme yöntemi uygulanarak gerçekleştirilen araştırmaya göre, 15 sektör içerisinde "dayanıklı tüketim" ve "telekomünikasyon" 100 üzerinden 65,2 itibar yönetimi skoruyla ilk sırayı paylaştı. Bu sektörleri 64,4’le kara ulaşımı, 63,8’le hızlı tüketim sektörleri izledi. Son üç sırada ise 56,6 itibar skoruyla teknoloji perakende, 56,3’le bankacılık, 55,8’le sigortacılık sektörleri yer aldı.

Ayrıca 155 şirketin değerlendirmesi yapıldı. Buna göre, akaryakıt sektöründe Opet, havayolu ulaşım sektöründe THY, karayolu ulaşım sektöründe Kamil Koç, teknoloji perakende sektöründe Teknosa, bankacılık sektöründe Ziraat Bankası, holdinglerde Sabancı Holding, otomotiv sektöründe Mercedes-Benz Türk, telekomünikasyon sektöründe Turkcell, dayanıklı tüketim sektöründe Arçelik, ilaç sektöründe Abdi İbrahim, perakende sektöründe BİM, hızlı tüketim sektöründe Ülker, inşaat sektöründe Ağaoğlu, sigortacılık sektöründe Anadolu Sigorta alanlarında itibar yönetim performansı en yüksek şirketler oldu.

THY EN İTİBARLI ŞİRKET SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Hadi be... ~ 11 yıl önce
İtibarlı olmanın kriterlerini merak ettim. Yapılan hata ve kaza oranları bu değerlendirmeye dahil ediliyor mu acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
305 kamuda yada başka k.i.t lere dağıtılsın.hava iş greve gitmesn kimsede tükürdüğünü yalamamış olsun..herkes mutlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapiş? ~ 11 yıl önce
kalkmış uçağın di-icingi olmaz,sür kendini niğdeye...
self servis ~ 11 yıl önce
Bir de yanlış anlaşılmasın,7 coğrafi bölgeden kasıt 7 kıta değil:))Ekstra bi durum yok yani,kendin çal kendin oyna hesabı...Allah da sizi güldürsün,akşam akşam ya..."00:31'de dünya ile yarıştım" şiiri tüm prestij fukaralarına gelsin :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
21milyon euro ~ 11 yıl önce
internette,araştırma sponsoru GfK şirketiyle ilgili haberlere bir göz atmakta fayda var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 11 yıl önce
kervan yurur,yuruyor da ama nasil yuruyor biliyor musun ??? ayrica benim milletim yanlis yapiyorsa, insanlarin haklarini yiyorsa ne yapalim yani gozardi edip elestirmeyelim mi? bunun nankorlukle ne alakasi var??? boyle sacma sapan yorumlar yapacaginiza neden insanlar boylesine tepkili yorumlar yapiyorlar demek ki hakli olduklari konular var ki yaziyorlar diye dusunsenize!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam edin ~ 11 yıl önce
yanlislari gormezden gelmeye devam edin ki turkiye ve thy'nin itibari daha da kotulessin!!! thy'de ve turkiye'de bir seyler ters ki insanlar boyle yorumlar yapiyorlar yoksa thy iyi yonetilse, hak yenilmese, bu kadar cok haksizlik ve yanlislik olmasa neden kotulesinler ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOM ~ 11 yıl önce
Yazin arkadaslar yazin, kotuleyin, ekmegini yediginiz, ismi dunyada gururla soylenen sirketimizi karalayin. Ama unutmayin:: IT ÜRÜR; KERVAN YÜRÜR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mobah ~ 11 yıl önce
İTİN AKLI OLSA BAKLAVADAN PAY UMMAZ : hayatın anlamını da ihtiva eden bu atasözündeki döngüsellik baş döndürücüdür. it umar, aklı olsa ummaz, ama it olduğu için aklı yoktur, ve ummama gibi bir olanağı da yoktur çünkü aklı yoktur ve it olduğundan bihaberdir ve ite baklavadan pay düşmeyeceğini bilemez, bilmediği için pay umar...böyle gider bu.
mobah ~ 11 yıl önce
aferin oğlum.şimdi; otur rex!
Sami Yavuz ~ 11 yıl önce
KUTLUYORUM SEVINIYORUM ÜLKEMIZIN ADINI DÜNYAYA DUYUYOR MISAFIRBERVERLIGIDE HERSEYIYLE HARIKULADE BENIM ICIN TÜM THY CAMIASINA SAYGI VE SEVGILERMI ILETIR SAGLIKLI BASARILI GÜNLER DILERIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kihkihkih ~ 11 yıl önce
1 nisanda geçti ama,airporthaber bu güzel havayı renklendirdiğin için teşekkür ederim hahahah itibarlı dedi ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahahhaha ~ 11 yıl önce
hahahahha en itibarli sirkete bak.....her yeri,her isi sorun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 11 yıl önce
Bizim milletimiz kadar birbirini sevmeyen ve nankör başka millet yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000