20 Mayıs 2009, Çarşamba 08:28:12

THY en beğenilen markalar arasında

Türkiye'de en çok beğenilen markalar arasında Türk Hava Yolları da yerini aldı...
  • Bir yorumcu arkadas, onemli olan dunyada bir numara olmak demis. Insallah o da olacak. Biz onun icin calisiyoruz. Ikincilik bile hedefimizde yok. Tabi gercekci bir hedef icin realist olmak gerek. Adim adim. Bu sene Avrupada economy class ta birinciyiz. Insallah Havayolu olarak da birinci olacagiz. Ardindan Dunya da. Yeterki kendimize guvenimiz devam etsin. Ama bilmek gerek ki, Dunya da bir numara demek, tum ulkenin katki yapmasi demek. Bu siteyi takip edenler bilirlerki, elestirmek icin bahane arayan, basarilari kucuk gostermek icin cirpinan cok insan var. Insallah birlik ve beraberligimiz yukseldikce, basarilarimizdan mutlu olanlarin sayisi arttikca, gerceklesmeyecek hedef yok. Cok calisiyoruz, daha da calismaliyiz.
  • Onemli olan Dunya da bir numara olabilmek.
  • BU NE KADAR BİLİNÇLİ ?ARAŞTIRMAK LAZIM BENCE.ÇÜNKÜ TOPLUMUMUZ NE YAZIK Kİ ÇOKK UNUTKAN...
  • Cep telefonu hastasi yurdum insani ! TurkAir

Türkiye'de en beğenilen marka Nokia olurken onu, milli havayolumuz Türk Hava Yolları takip etti.


Nokia, Türkiye'nin en sevilen markaları araştırmasında tüm kategoriler arasında ve cep kategorisinde yüzde 72 ile birinci oldu.

Nokia, aylık pazarlama iletişimi dergisi MediaCat tarafından Ipsos-KMG işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırmaya göre, tüm kategoriler arasında ve cep telefonu kategorisinde Türkiye'nin en sevilen markası oldu. Kategori yardımlı hatırlanma sonucunda yüzde 72 ile Türkiye'nin en sevilen markası olmayı başaran Nokia'yı, Türk Hava Yolları ve Turkcell takip etti.

Bütün kategoriler bir arada değerlendirildiğinde, kadın erkek farkı gözetmeksizin, Türkiye'nin en sevilen ilk 10 markası Nokia, THY, Turkcell, Arçelik, Coca-Cola, İstikbal, Casper, Kanal D, McDonald's ve Carrefour olarak sıralandı. Öte yandan, kadınların en sevdiği markalarda yüzde 70 ile Nokia birinci iken, erkeklerde yüzde 76 ile THY birinci geldi.

Cep telefonu kategorisinde en sevilen markalar için yaş, cinsiyet ve sosyo-ekonomik grupları arasında bir fark görülmedi ve Nokia yüzde 72 ile en sevilen marka oldu.

Türkiye'nin en sevilen markaları araştırması, Türk tüketicisinin hayatında yer tutan 20 kategoride en sevilen markaları öğrenmek için, 23 Şubat - 22 Mart tarihleri arasında, Türkiye'yi temsil edecek şekilde 12 ilde, 15-55 yaş arası kadın ve erkek 1.200 kişiyle görüşülerek yapıldı. Araştırma kapsamında yer alan kategoriler şöyle sıralanıyor: Cep telefonu, GSM operatörü, havayolu şirketi, beyaz eşya, içecek, televizyon kanalı, fast food, otomotiv, banka, gazete, kredi kartı, giyim, ayakkabı, bilgisayar, mobilya, ev elektroniği, süpermarket, şampuan, online alışveriş siteleri ve deterjan. Araştırma sonuçları, Mayıs 2009 tarihli MediaCat'ta yayımlandı.

THY en beğenilen markalar arasında

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bir yorumcu arkadas, onemli olan dunyada bir numara olmak demis. Insallah o da olacak. Biz onun icin calisiyoruz. Ikincilik bile hedefimizde yok. Tabi gercekci bir hedef icin realist olmak gerek. Adim adim. Bu sene Avrupada economy class ta birinciyiz. Insallah Havayolu olarak da birinci olacagiz. Ardindan Dunya da. Yeterki kendimize guvenimiz devam etsin. Ama bilmek gerek ki, Dunya da bir numara demek, tum ulkenin katki yapmasi demek. Bu siteyi takip edenler bilirlerki, elestirmek icin bahane arayan, basarilari kucuk gostermek icin cirpinan cok insan var. Insallah birlik ve beraberligimiz yukseldikce, basarilarimizdan mutlu olanlarin sayisi arttikca, gerceklesmeyecek hedef yok. Cok calisiyoruz, daha da calismaliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Onemli olan Dunya da bir numara olabilmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU NE KADAR BİLİNÇLİ ?ARAŞTIRMAK LAZIM BENCE.ÇÜNKÜ TOPLUMUMUZ NE YAZIK Kİ ÇOKK UNUTKAN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cep telefonu hastasi yurdum insani ! TurkAir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000