04 Şubat 2013, Pazartesi 08:51:58

THY 'EMİRATES MODELİ'YLE UÇURUYOR

Türk Havayolları (THY) Afrika'da uçtuğu nokta sayısını 34'e çıkarırken, Afrikalı işadamlarını kendine ve Türkiye'ye çekmek için devletten özel izin aldı.
  • THY personelini de uçursa bir de...
  • THY bir de çalışanlarını Emirates,Qatar,Ettihad dakiler gibi uçursa ya...Adamlar personellerine bir sürü hak veriyorlar ama takunya hava yolları çalışanlarını öcü gibi görüyor!!! Gerçi personelini upgrade ederek onore etmeyen, rezil kalitede yemek veren, servis olayını bile halledemeyen bir şirket mi uçacak, 5 yıldızlı olacak??? hadi canım sen de!!!!
  • 1 MİLYAR DOLARI OLAN AFRİKALI VİZE ALAMIYOR SÖZÜNÜ SÖYLEYEN KİŞİ THY YÖNETİM KURULUNDA... GÜLELİM Mİ AĞLAYALIM MI TAM BİR TRAJİKOMEDİ ...
  • Afrika da 1 milyar doları olan adamda başka ülkelerin ki muhtemelen fransız,belçika,ingiliz vatandaşlıkları da vardır dolayısıyla öyle vize vs sorunu olmaz!!
  • vayy bee adam hem afrikalı hem de 1 milyar doları var hem de vize alamıyor??? bütün bunlar filmlerde bile yanyana gelemez beee!!!
  • Eğer afrikalı birinin 1 milyar doları varsa onda en az 2-3 güçlü ve zengin ülkenin vatandaşlığı da vardır merak etme.. Sallıyorsun usturuplu salla !!! Ayrıca senin vatandaşın da vize konusunda çok sıkıntı çekiyor çok övdüğün başbakanın ve iktidarı bu konuda ne yapıyor? hiç..sıfır!!!
  • Merhabalar Mehmet Bey konuyu detaylı açıklamamış. Eksikler var. Kendisine sorarsanız sevinirim. Afrikada 25 ülke çok güzel fakat doluluk ve karlılık rakamlarını açıklamalıydı. Ayrıca 1 milyar dolar serveti olan işadamı bile aylarca bekliyebiliyor diyor Size inandırıcı geldi mi Afrikadan gelen uçaklarla gelen turistlerin ne kadarı geri dönüyor. Schengen vizesi olanlara kapıda vize. vizeleri gerçekmi sahtemi hangi kontrolden geçiyor. Gelen Afrikalınların ne kadarı Türkiyede kaçak kalıyor rakamlar lütfen. Saygılarımla
  • Bu anamın THY'den kazandığı paranın haddi hesabi yok.Bir kişi çıkıp da bana bu adam şu işi yaptı desin Allah aşkına.Başbakan nerde adam orda..Taklacılar ordusunun en önünde elinde kırmızı bayrakla giden.

 Aynı zamanda THY Yönetim Kurulu Üyesi olan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Afrika vatandaşlarının Türkiye'den vize alması bazen aylar sürebiliyor. Dışişleri ile İçişleri bakanlıklarından özel izin aldık. ABD veya Schengen vizesi olan bir Afrika ülkesi vatandaşı İstanbul'a vizeyi beklemeden uçabiliyor. Vizesi kapıda kendisine veriliyor" dedi. Büyükekşi, böylelikle Emirates Havayolları'nın Dubai'ye uçanlar için uyguladığı sistemi hayata geçirdiklerini kaydetti.

Bir Afrikalı işadamı örneği veren Büyükekşi, "Adamın serveti 1 milyar dolar ama vize için 6 ay bekleyebiliyor. Kim bu kadar bekler ki? Vize prosedürleri çok uzun sürebiliyor. Bunun önüne geçmek için adımlar attık" dedi.

THY, en son açıkladığı Gabon'la birlikte Afrika'da uçtuğu ülke sayısını 25, şehir sayısını 34'e çıkardı. Ülke sayısının bu yıl yüzde 10 artırma hedefi koyan THY, Afrika'da haftada 4 gün uçtuğu ülkeleri her güne, halen her gün uçtuğumuz yerleri de günde 2'ye çıkarma çalışmalarına devam ediyor. (HaberTürk)

THY 'EMİRATES MODELİ'YLE UÇURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

bir de ~ 11 yıl önce
THY personelini de uçursa bir de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi be!!! ~ 11 yıl önce
THY bir de çalışanlarını Emirates,Qatar,Ettihad dakiler gibi uçursa ya...Adamlar personellerine bir sürü hak veriyorlar ama takunya hava yolları çalışanlarını öcü gibi görüyor!!! Gerçi personelini upgrade ederek onore etmeyen, rezil kalitede yemek veren, servis olayını bile halledemeyen bir şirket mi uçacak, 5 yıldızlı olacak??? hadi canım sen de!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAH VAH ~ 11 yıl önce
1 MİLYAR DOLARI OLAN AFRİKALI VİZE ALAMIYOR SÖZÜNÜ SÖYLEYEN KİŞİ THY YÖNETİM KURULUNDA... GÜLELİM Mİ AĞLAYALIM MI TAM BİR TRAJİKOMEDİ ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert ~ 11 yıl önce
dahada kötüsü adam ihracatçılar meclisi başkanı.
??? ~ 11 yıl önce
Afrika da 1 milyar doları olan adamda başka ülkelerin ki muhtemelen fransız,belçika,ingiliz vatandaşlıkları da vardır dolayısıyla öyle vize vs sorunu olmaz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vayy bee ~ 11 yıl önce
vayy bee adam hem afrikalı hem de 1 milyar doları var hem de vize alamıyor??? bütün bunlar filmlerde bile yanyana gelemez beee!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha ilginci ~ 11 yıl önce
Hocam işin daha ilginci adam ABD veya Schengen vizesini almış da Türkiye'den vize almak için 6 ay bekliyor :)
sallama ~ 11 yıl önce
Eğer afrikalı birinin 1 milyar doları varsa onda en az 2-3 güçlü ve zengin ülkenin vatandaşlığı da vardır merak etme.. Sallıyorsun usturuplu salla !!! Ayrıca senin vatandaşın da vize konusunda çok sıkıntı çekiyor çok övdüğün başbakanın ve iktidarı bu konuda ne yapıyor? hiç..sıfır!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika ~ 11 yıl önce
Merhabalar Mehmet Bey konuyu detaylı açıklamamış. Eksikler var. Kendisine sorarsanız sevinirim. Afrikada 25 ülke çok güzel fakat doluluk ve karlılık rakamlarını açıklamalıydı. Ayrıca 1 milyar dolar serveti olan işadamı bile aylarca bekliyebiliyor diyor Size inandırıcı geldi mi Afrikadan gelen uçaklarla gelen turistlerin ne kadarı geri dönüyor. Schengen vizesi olanlara kapıda vize. vizeleri gerçekmi sahtemi hangi kontrolden geçiyor. Gelen Afrikalınların ne kadarı Türkiyede kaçak kalıyor rakamlar lütfen. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ ~ 11 yıl önce
THY bakkal dükkânı mı önüne gelen kâr açıklayabilsin? Bunlar gizli bilgiler ve açıklanması her şeyden önce yasal değil.
alakaya maydanoz ~ 11 yıl önce
THY hisseleri halka açık ve borsada işlem gören bir şirket değil mi? Kar/Zarar durumunu belli aralıklarla açıklaması lazım. Lafa gelince "Bayrak Taşıyıcı", "Milli Havayolu" demeyi biliyorsunuz. THY Türk Halkı olarak bizim yarattığımız bir değer ise sizin beğenmediğiniz, şirket sırrı dediğiniz bilgiler paylaşılmalıdır!
Antepli ~ 11 yıl önce
Bu anamın THY'den kazandığı paranın haddi hesabi yok.Bir kişi çıkıp da bana bu adam şu işi yaptı desin Allah aşkına.Başbakan nerde adam orda..Taklacılar ordusunun en önünde elinde kırmızı bayrakla giden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kolay mı.. ~ 11 yıl önce
30 milyar kirası olan yalıda oturmak kolay mı..!tabbiki kazandığı paranın hesabı olmayacak sonra ne olur aman diyelim..sadece THY değil bir çok THY ve baglantılı şirketlerde yönetim kurulu üyesi olarak oralardan da maaş alıyor haaa birde ayakabı fabrika işi var yani vizyonu nedir ki THY ne katkı sağlayabilir yada sağlamış havacılık hakkında geçmişi nedir..!yoksa internetten havacılığı öğrenenler kadrosunda mı..! bu kişi hala bu ve bunun benzerleri şirketi sömürmeye devam ediyor böyle bir açıklama yapmak kendine mi düşmüs onuda anlamadım..yazık çok üzücü

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000