01 Kasım 2012, Perşembe 11:23:04

THY ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Namık Tan, ABD’deki kasırga sebebiyle yapılamayan uçak seferlerini yakından takip ettiklerini ve kasırga sonrası JFK Havalimanı’nda ciddi kapasite sorunu bulunduğunu kaydetti...
  • THY MUDURLERI OYLE TORPILLIKI,BUYUKELCILER KORKAR OLDU
  • ya arkadaslar tgs de yıne temızlık harekatımı basladı genclestırıyorlarmı ne mudurlerden yıne cıkarmalar olmus
  • İnsanlar bu biletleri metro bileti gibi almiyorlar aylar oncesinden planlaniyor bu seyahatler. İnsanlarin cogu buradan giderken bilmiyordu gidince ogrendiler. Bilmeyenlere duyurulur.
  • hamdi kankalarinin ozel jetiyle ucar gider cozer sorunu merak etmeyin.
  • buyukelci thydemi cALISIYOR YOKSA.muduru yokmu oranin durumu aciklayacak.
  • ABD izin verseydi bizimkiler havaya rağmen müşteri memnuniyeti adına inerdi o havalimanına. Afganistan, Bağdat, Basra, Suriye daha az mı tehlikeli sanki :)
  • yapılacak bir şey yok herkes sabırla bekleyecek o kadar jfk havalanı zaten kapasite sorunu var şimdi thy değil bütün havaylu şirketleri ek sefer koyacaklar ciddi sorun olacak tabi sabırlı olmak zorunda oradaki türk vatandaşlarının bekleyecekler sonuçta thy ek sefer koymak ister ancak belirli kurallar şeklinde olur.. kasırgayı thy yapmıyor, turist olarak newyorkda olan türk vatandaşları bu kasırganın geleceğini en az 1 hafta önceden biliyorlardı gitmeselerdi o zaman şimdi bekleyecekler..
  • GÖNDER DHMİ GENEL MÜDÜRÜNÜ VE THY NİN SÜPER RİZELİLERİNİ ÇÖZSÜNLER SORUNLARI!!!!

 

Sandy Kasırgası’nın vurduğu ABD’deki gelişmeleri ve Türk vatandaşlarının yaşadığı mağduriyeti yakından takip eden Büyükelçi Namık Tan, sosyal medya üzerinden açıklamalar yaptı.

New York’ta ertelenen THY uçuşlarını takip ettiklerini kaydeden Tan, dün akşam twitterde şu ifadeleri kullandı:

"JFK havalimanının kısmen faaliyete geçmesiyle seferler başlıyor. New York’taki memurlarımızın, ailelerinin ve THY personelinin de güç koşullarda görev yaptıklarını bilmenizi istiyorum. Ek sefer için THY, ABD sivil havacılık makamlarına başvurdu. Ancak, ertelenen uçuşlar nedeniyle New York JFK'de çok ciddi kapasite sorunu var. 1 Kasım’dan itibaren günlük iki tarifeli seferin de gerçekleştirilmesi, böylece vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi bekleniyor. İstanbul’dan kalkan THY uçağı şu anda havada. Bu gece 00:15’de kasırga sonrası ilk New York-İstanbul seferinin yapılması planlanıyor” dedi.

THY ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

MUDUR ~ 11 yıl önce
THY MUDURLERI OYLE TORPILLIKI,BUYUKELCILER KORKAR OLDU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mısafır ~ 11 yıl önce
ya arkadaslar tgs de yıne temızlık harekatımı basladı genclestırıyorlarmı ne mudurlerden yıne cıkarmalar olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
İşbilmeyen, şunun bunun veya Genel Müdürün akrabalarına yer açacaklar demektir herhalde... (Tabi öncelikli Rizeli olmazsa Trabzonlu olur)
Limon ~ 11 yıl önce
İnsanlar bu biletleri metro bileti gibi almiyorlar aylar oncesinden planlaniyor bu seyahatler. İnsanlarin cogu buradan giderken bilmiyordu gidince ogrendiler. Bilmeyenlere duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saki ~ 11 yıl önce
Arkadasim pardon ya...THY bilet satarken bundan sonra kasirga olacak mi diye once Medyumlara bi danissin sonra bilet satsin..aylar oncesinde aliyorsun planlama yapiyorsun da niye kasirga gunune planladin arkadasim? sacma sapan konusmanin bi alemi yok. Bu kasirga. Ucak inemiyorsa inemiyordur..
cozum ~ 11 yıl önce
hamdi kankalarinin ozel jetiyle ucar gider cozer sorunu merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aciklama ~ 11 yıl önce
buyukelci thydemi cALISIYOR YOKSA.muduru yokmu oranin durumu aciklayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CREW ~ 11 yıl önce
Rvet yerden göğe kadar haklısınız newyorkta sorumlu torpilli THY müdürleri yok mu,onlar ne ,ie yarıyorlar dünyanın parasını almaktan başka ? sorumlu THY müdürü şöyle kritik bir zamanda bile çıkıp açıklama yapmamıyor da büyükelçi şirket adına açıklama yapıyor ki gerçekten çok garip,vahim bir durum var ortada. THY nin Amerika müdürlerini sel vurdu herhelde ki hiç sesleri çıkmıyor adamların :)
Emre ~ 11 yıl önce
ABD izin verseydi bizimkiler havaya rağmen müşteri memnuniyeti adına inerdi o havalimanına. Afganistan, Bağdat, Basra, Suriye daha az mı tehlikeli sanki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro ~ 11 yıl önce
yapılacak bir şey yok herkes sabırla bekleyecek o kadar jfk havalanı zaten kapasite sorunu var şimdi thy değil bütün havaylu şirketleri ek sefer koyacaklar ciddi sorun olacak tabi sabırlı olmak zorunda oradaki türk vatandaşlarının bekleyecekler sonuçta thy ek sefer koymak ister ancak belirli kurallar şeklinde olur.. kasırgayı thy yapmıyor, turist olarak newyorkda olan türk vatandaşları bu kasırganın geleceğini en az 1 hafta önceden biliyorlardı gitmeselerdi o zaman şimdi bekleyecekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÖNDER ~ 11 yıl önce
GÖNDER DHMİ GENEL MÜDÜRÜNÜ VE THY NİN SÜPER RİZELİLERİNİ ÇÖZSÜNLER SORUNLARI!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000