03 Mart 2018, Cumartesi 11:52:10

THY ekiplerine uyarı: Sakın otelden çıkmayın

Burkina Faso’nun başkenti Ouagadougou'da ordu karargahına ve Fransa Büyükelçiliği’ne düzenlenen saldırı sonrası bu şehirde konaklayan THY ekiplerine, “ Otelden çıkmayın” uyarısı yapıldı.
  • kabini at afrikaya ton baligi susamlı cubuk tasısın dursunlar sadece kahvaltı ver sonra 24-32-48s yatı ver e ne yapacak bu insanlar ? madem disari cikartmiyosun bari otel restorandan bisiler yesinler. Sonra da niye rapor niye hasta numarası. Mantık kurmak cok zor degil.
  • Orada Al Shabab,Boko Haram ve bir sürü başka örgüt var.Tavuk gibi adam kesiyorlar.Sokaklarda keskin nişancılar dolu.Servis minibüsüne binince şoför başınızı otele kadar eğin kaldırmayın diyor.Odalarda acaip böcekler,kapıların altına havlu çarşaf koymadan uyuyamazsın.Sıtma cabası.Hepsinden kurtuldun oteldeki kat güvenlik görevlileri seni taciz edip para istiyor.’Gidenler bilir.AYRICA THY BURAYA GÖZDEN ÇIKARTTIĞI UÇAKLARI GÖNDERİYOR TIPKI VURULMA RİSKİ OLAN KABİL GİBİ
  • Olayı ne biri açıklasın
  • Thy personelini bilerek gun yuzu gormemis fakirlerden seciyor ki , Ebesinin dibine korkusuzca ucacak, bayragi tasiyacak Adami bol buluyor! Sivil havacilik LAN bu!! Ulke , bayrak isine devletin baska kisimlari bakiyor!!
  • Pilot oldugunu dusunuyorsan yaniliyorsun, hem ahlak olarak hem pilotaj olarak. 777 de ancak yolcum olursun, sagimda cok sukur 737 ci olacak!
  • Ekip planlama Başkan'ını gönderin o yatıya biraz orada kalsın Senelik iznini orada geçirsin
  • adamlar orduyu karargahı , elçiliği basmış otelin güveli bölgede olması vs çok komik olmuş:))
  • No hope no job so come thy b737
  • Aynen Kabil ve mezarı Şerif gibi çift ekip yatı yok gitgel şirket harcırahdan ve gecesi 400$ olan oteldende kurtulur. Çok daha hesaplı olur. Yada Afrika lı ekip alsınlar. Finnair bile tk nın çeyreği kadar uçak sayısına sahip değil Çin uçuşlarına Çinli ekip alıyor. Getirip 1 gece Helsinki’de thy nin kaldığı otelde konaklayıp sonra tekrar Pekin’e hem hesaplı hem mantıklı hem emniyetli
  • BİRİSİ ÖLENE KADAR YATIYA DEVAM. PERSONELE HİÇ DEĞER VERİLMİYOR. PARA DAHA ÖNEMLİ.

Burkina Faso’nun başkenti Ouagadougou'da ordu karargahına ve Fransa Büyükelçiliği’ne düzenlenen saldırı sonrası bu şehirde konaklayan THY ekiplerine, “ Otelden çıkmayın” uyarısı yapıldı.

Batı Afrika ülkesi Burkina Faso’nun başkenti Ouagadougou’da ordu karargahı, Fransız Büyükelçiliği, İçişleri Bakanlığı binası ve Birleşmiş Milletler temsilciliğinin bulunduğu bölgede dün silahlı ve bombalı saldırı düzenlendi. Olay yerindeki bir görgü tanığı, maskeli ve sırt çantalı silahlı adamların ordu karargahına saldırdığını ve saldırı öncesinde patlama sesi duyulduğunu ifade etti.
Saldırı sonrası şehirde güvenlik önlemleri artırılırken İstanbul’dan Ouagandougou’ya giden THY ekipleri de otelde konakladıkları sırada saldırıdan haberdar oldu. THY yetkilileri, Ouagandougou’da saldırı bölgesine uzakta ve güvenli bölgede konaklayan THY ekiplerini otelden çıkmamaları yönünde uyardı.

Edinilen bilgiye göre, Ouagandougou’da şu anda otelde iki ekip bulunduğu, ekiplerden birinin bu akşam İstanbul’dan gelecek seferin uçağın dönüş seferini yapacağı diğer ekibin de yarınki seferi icra edeceği öğrenildi.

©AirportHaber

THY ekiplerine uyarı: Sakın otelden çıkmayın

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

nizamettin KA ~ 6 yıl önce
kabini at afrikaya ton baligi susamlı cubuk tasısın dursunlar sadece kahvaltı ver sonra 24-32-48s yatı ver e ne yapacak bu insanlar ? madem disari cikartmiyosun bari otel restorandan bisiler yesinler. Sonra da niye rapor niye hasta numarası. Mantık kurmak cok zor degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU KADAR İNSANIN HAYATI İLE OYNAMAYIN ~ 6 yıl önce
Orada Al Shabab,Boko Haram ve bir sürü başka örgüt var.Tavuk gibi adam kesiyorlar.Sokaklarda keskin nişancılar dolu.Servis minibüsüne binince şoför başınızı otele kadar eğin kaldırmayın diyor.Odalarda acaip böcekler,kapıların altına havlu çarşaf koymadan uyuyamazsın.Sıtma cabası.Hepsinden kurtuldun oteldeki kat güvenlik görevlileri seni taciz edip para istiyor.’Gidenler bilir.AYRICA THY BURAYA GÖZDEN ÇIKARTTIĞI UÇAKLARI GÖNDERİYOR TIPKI VURULMA RİSKİ OLAN KABİL GİBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu 320 cilerin ~ 6 yıl önce
Olayı ne biri açıklasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fakir thy :)) ~ 6 yıl önce
Thy personelini bilerek gun yuzu gormemis fakirlerden seciyor ki , Ebesinin dibine korkusuzca ucacak, bayragi tasiyacak Adami bol buluyor! Sivil havacilik LAN bu!! Ulke , bayrak isine devletin baska kisimlari bakiyor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok sukur 320 oldugunu yazan kisi ~ 6 yıl önce
Pilot oldugunu dusunuyorsan yaniliyorsun, hem ahlak olarak hem pilotaj olarak. 777 de ancak yolcum olursun, sagimda cok sukur 737 ci olacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi 2 ~ 6 yıl önce
Ekip planlama Başkan'ını gönderin o yatıya biraz orada kalsın Senelik iznini orada geçirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenli bölge :)) ~ 6 yıl önce
adamlar orduyu karargahı , elçiliği basmış otelin güveli bölgede olması vs çok komik olmuş:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bb ~ 6 yıl önce
No hope no job so come thy b737

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çift ekip git gel sorun çözülür ~ 6 yıl önce
Aynen Kabil ve mezarı Şerif gibi çift ekip yatı yok gitgel şirket harcırahdan ve gecesi 400$ olan oteldende kurtulur. Çok daha hesaplı olur. Yada Afrika lı ekip alsınlar. Finnair bile tk nın çeyreği kadar uçak sayısına sahip değil Çin uçuşlarına Çinli ekip alıyor. Getirip 1 gece Helsinki’de thy nin kaldığı otelde konaklayıp sonra tekrar Pekin’e hem hesaplı hem mantıklı hem emniyetli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE YAZIKKİ ~ 6 yıl önce
BİRİSİ ÖLENE KADAR YATIYA DEVAM. PERSONELE HİÇ DEĞER VERİLMİYOR. PARA DAHA ÖNEMLİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000