21 Şubat 2018, Çarşamba 09:46:23

THY ekipleri aynı odada konaklıyor yalanı

Türk Hava Yolları, ekiplerin yatılarda odalarda iki kişi konaklanacağı iddialarını yalanladı.
  • Kaptanim hosgeldiniz guc verdiniz nasil bir yorumdur ya bu kadar mi degersiz eziksiniz arkadaslar insanlarin karsisinda cok yazik
  • Manuel'in ingilizcesi felaket!!!! Onu yazan ve onaylayanlari tebrik ederim.
  • buradaki yorumları gördükçe üzülüyorum. Airporthaber bir çözüm mercii değildir. sadece basit bir sanal ortam haber sitesi. buraya dert yanarak, olumsuz yorumlarla sadece kurum ve çalışma arkadaşlarınızı küçük düşürüyorsunuz. Airporthaber de bu sayede nemalanıp oturduğu yerden ellerini ovuşturuyor.
  • Ayni odada konaklamalilar zaten. Bosa masraf
  • thy yönetimi,torpili,hemşehriciliği,haksızlıkları,mobbing'i de yalanladı ama inandık mı ? hatta mobbing'den mahkemede ceza bile aldılar.
  • o odalarda neler oldugunu tgs bilir
  • yahu yatilarda zaten kiz erkek karisik kalinmiyor mu arada sirada 2 li 3 lu 4 lu 5 li, o durumu yasal hale getirmisler,
  • False
  • Düşene kadar fetöcüleri çıkarsan yine kardasın
  • Lan biz suriyede bi konteynerda 6 kisi kaliyoruz.siz neyin derdindesiniz...

Türk Hava Yolları, ekiplerin yatılarda odalarda iki kişi konaklanacağı iddialarını yalanladı.

Bir süredir internette konuşulan ve yeni kurulan Hava-Sen Sendikası’nın propaganda için kullandığı ekiplerin tek kişilik odalarda iki kişi konaklama zorunluluğu iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün tüm havayolu şirketlerine gönderdiği bir yazı ile olağanüstü durumlarda ekiplerin iki kişi aynı odada konaklamasının uygun olduğunu duyurdu. Türk Hava Yolları bu düzenleme sonrası ekiplere mesaj göndererek yeni talimatın içeriği hakkında bilgilendirdi. Ancak özellikle kokpit ve kabin ekiplerini yanlarına çekmek için hiçbir fırsatı kaçırmayan Hava Sen, bu fırsatı da boş geçmedi. İnternette oluşturulan bilgilendirme gruplarında THY’nin iki kişiyi aynı odada yatırmak için yeni bir karar aldığı üstelik Adana’da bir ekibin aynı odada kaldığına yönelik asılsız bilgilendirme yaptı.

THY: SÖYLENTİLERE İTİBAR ETMEYİN

Airporthaber’in THY’den edindiği bilgiye göre, şu ana kadar hiçbir şehirde ekiplerin aynı odada konaklaması gibi bir durum yaşanmadığı, SHGM’nin yeni düzenlemesinin olağasüstü durumlar için geçerli olduğu vurgulandı, söylentilere ve bunu yayanlara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.




WHATSAPP KONUŞMALARI DA O İDDİALARI YALANLADI

Zeytindalı Hareketi'nin whastapp grubunda odalarda çift kişi kalındığı iddialarına dair yapılan konuşmalarda da böyle bir şey olmadığı ortaya çıktı.

İşte o konuşmalar

THY ekipleri aynı odada konaklıyor yalanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (109)

what ~ 6 yıl önce
Kaptanim hosgeldiniz guc verdiniz nasil bir yorumdur ya bu kadar mi degersiz eziksiniz arkadaslar insanlarin karsisinda cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DC ~ 6 yıl önce
Manuel'in ingilizcesi felaket!!!! Onu yazan ve onaylayanlari tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzülüyorum ~ 6 yıl önce
buradaki yorumları gördükçe üzülüyorum. Airporthaber bir çözüm mercii değildir. sadece basit bir sanal ortam haber sitesi. buraya dert yanarak, olumsuz yorumlarla sadece kurum ve çalışma arkadaşlarınızı küçük düşürüyorsunuz. Airporthaber de bu sayede nemalanıp oturduğu yerden ellerini ovuşturuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 6 yıl önce
Ayni odada konaklamalilar zaten. Bosa masraf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ~ 6 yıl önce
thy yönetimi,torpili,hemşehriciliği,haksızlıkları,mobbing'i de yalanladı ama inandık mı ? hatta mobbing'den mahkemede ceza bile aldılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahkemeden ceza ~ 6 yıl önce
Arkadaşım benimde yakın zamanda mahkemem olacak. Mobbingden ceza aldılar demişsin eğer dosya no tarih yada davalı ismi gibi bilgileri varsa buraya yazarmısın? Mahkemede elimiz kuvvetlensin
tgs ~ 6 yıl önce
o odalarda neler oldugunu tgs bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
neler oluyor? açıklayın merakta bırakmayın. uygunsuz davranışlar mı?
TGS ye ~ 6 yıl önce
Sende mi ordaydın?
Km1 ~ 6 yıl önce
Neyi ima ediyorsun! Haddini bil! Bu şirkette evli çocuklu. evde evladını hasta annesini babasını yada bi sürü kişiyi arkamızda bırakıp her gün saatlerce uçuyoruz. Senin olduğun şirkette seni nasıl barındırıyorlarya. Tgsye asla lafım yok ama seni barındırmazlar bu fesatlıkla. Oturduğun kontuardan millete çamur atmak kolay! Gel bide jumpseate otur hele. yüzlerce yolcunun önünde saatlerce dert anlar hızmet ver! Ne alıp veremedikleri var bu kabinle bazılarının.
km ~ 6 yıl önce
tgs ne zaman o odalara geldi? boş zamanlarında housekeepingçilik mi oynuyor ya da? ne alaka tgs ile?
yatilarda ~ 6 yıl önce
yahu yatilarda zaten kiz erkek karisik kalinmiyor mu arada sirada 2 li 3 lu 4 lu 5 li, o durumu yasal hale getirmisler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally ~ 6 yıl önce
False

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu duruma ~ 6 yıl önce
Düşene kadar fetöcüleri çıkarsan yine kardasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memoli ~ 6 yıl önce
Lan biz suriyede bi konteynerda 6 kisi kaliyoruz.siz neyin derdindesiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000