11 Kasım 2016, Cuma 19:45:25

THY Ekip Planlama Başkanı Danyal Aratekin istifa etti

Türk Hava Yolları (THY) Ekip Planlama Başkanı Danyal Aratekin'in görevinden istifa ettiği öğrenildi.
  • hazir olun, suleymanci cemaati sirketlerinin icerisinden aldigim bilgilere gore; hemen herkes daniyal efendi den, is bilmezligi, becereksizligi ve hak-hukuk gozetmezliginden dolayi yilmis durumda. yani 3 yil oncesinin daniyal cephesinde degisen bir sey yok. thy'den sonra, suleymanci sirketlere de en buyuk kazigi atiyor. gelismelerle burada olacagim. esenlikler dilerim.
  • ha ha ha, sucukçu olmuştur. akdeniz toros.
  • Lufthansa carmen kullanmamaktadır
  • Bu güne kadar kimse ve hiçbir şey için bunca yorum yapılmamıştı. EY EKİP PLANLAMACILAR bu gidişle iki yakanız bir araya gelmez sizin. Çok beddua alıyorsunuz, olay uçuş değil olay, insanların özel hayatlarını planlama. Biliyorsunuz isterseniz birisini eşinden ayırabilir veya hatta zengin edebilirsiniz... Unutmayın bu sizin kudretiniz den değil bizim basiretsizliğimiz den.
  • Allah rızası için bliyorsanız söyleyin yerine kim gelecekmiş 15000 kişi sabırsızlıkla bekliyoruz
  • misal : ayda 9000 tl net gelir al ama 900 tl gelir vergisi öde , hala adil planlama yok, oraya bir kez gittim buraya gitmedim de . 4000 tl neti olanların 2000 tl gelir vergisi ödemesi de seninkinin yanında pek adil durmuyor. oldu olacak uçuş personeli gelir vergisi de ödemesin. istedikleri seferleri planlıyıverin sizde . carmen yerine KÖPS gelsin. kişiye özgü planlama sistemi :) istedikleri günlere tüm boşlarını da verin olsun bitsin. önce kazancınıza göre vergi verin sonra başkalarına sövün.
  • Arkadaş kişilik bakımından bulunmaz iyi kalitede olan Danyal beyi eleştirenlere ve iftiraya varan suçlamaları yapan AHLAKTAN YOKSUN yaratıklar, Sizleri pegasus Ali Sabancının kucağına havale ediyorum. O kucağa bi oturun da TK nın kıymetini anlayın.
  • Danyal Aratekin Bey Süleymancı cemaati mensubudur. Kendisi THY'den istifa ederek, bu cemaatin 29 şirketten oluşan holdingine CEO olmuştur.
  • Danyal Başkan önce kişiliğiyle sonra bulunduğu konumuyla THY nin en iyi yöneticilerindendi biriydi bana göre bundan sonraki hayatında huzurlu sağlıklı uzun yıllar diliyorum kendilerine.
  • Ya bunlar her gidenin arkasından konuşur böyle temel beye de söylediler baya . Temel bey Danyal bey geldiginde Thy nin kaç uçagı vardı şuan kaç biliyomusun . Nerden bileceksin anca yok afrikaya uçuş yazdılar yok bunu yazdılar diye konuşun anca . 65 uçak vardı bu adamlardan önce şuan kaç uçak var 336 uçagı var . Degerlendirmeleri böyle verilere göre yapın

Türk Hava Yolları (THY) Ekip Planlama Başkanı Danyal Aratekin'in görevinden istifa ettiği öğrenildi.

10 yılı aşkın süredir Türk Hava Yolları'nda görev yapan Aratekin'in emekliliğini isteyerek görevi bıraktığı belirtildi.

Aratekin'in bugün istifasını THY yönetimine sunduğu ifade edildi. 

THY Ekip Planlama Başkanı Danyal Aratekin istifa etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (548)

denyo'l efendi ~ 4 yıl önce
hazir olun, suleymanci cemaati sirketlerinin icerisinden aldigim bilgilere gore; hemen herkes daniyal efendi den, is bilmezligi, becereksizligi ve hak-hukuk gozetmezliginden dolayi yilmis durumda. yani 3 yil oncesinin daniyal cephesinde degisen bir sey yok. thy'den sonra, suleymanci sirketlere de en buyuk kazigi atiyor. gelismelerle burada olacagim. esenlikler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keromanis ~ 5 yıl önce
ha ha ha, sucukçu olmuştur. akdeniz toros.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap a kapak ~ 7 yıl önce
Lufthansa carmen kullanmamaktadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen öyle san ~ 7 yıl önce
lufthansa carmen nin birçok modülünü kullanmaktadır. araştır öğren, cahil kalma...
ADAM ~ 7 yıl önce
Bu güne kadar kimse ve hiçbir şey için bunca yorum yapılmamıştı. EY EKİP PLANLAMACILAR bu gidişle iki yakanız bir araya gelmez sizin. Çok beddua alıyorsunuz, olay uçuş değil olay, insanların özel hayatlarını planlama. Biliyorsunuz isterseniz birisini eşinden ayırabilir veya hatta zengin edebilirsiniz... Unutmayın bu sizin kudretiniz den değil bizim basiretsizliğimiz den.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim geliyor ~ 7 yıl önce
Allah rızası için bliyorsanız söyleyin yerine kim gelecekmiş 15000 kişi sabırsızlıkla bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuç ~ 7 yıl önce
Kim gelir bilmem ama çok büyük adamı kaybettiniz .Bunu unutmayın . Ama o ayrıldıysa vardır bildigi .kazanan o oldu.
gelir vergin kadar konuş. ~ 7 yıl önce
misal : ayda 9000 tl net gelir al ama 900 tl gelir vergisi öde , hala adil planlama yok, oraya bir kez gittim buraya gitmedim de . 4000 tl neti olanların 2000 tl gelir vergisi ödemesi de seninkinin yanında pek adil durmuyor. oldu olacak uçuş personeli gelir vergisi de ödemesin. istedikleri seferleri planlıyıverin sizde . carmen yerine KÖPS gelsin. kişiye özgü planlama sistemi :) istedikleri günlere tüm boşlarını da verin olsun bitsin. önce kazancınıza göre vergi verin sonra başkalarına sövün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 7 yıl önce
hiç yıpranmadan bahsetmemişsin, sen planlamada akşama kadar rahat koltuğunda planlama yapıp, arada sırada bir zahmetle telefona uzanıp bakıp, iki saatte bir sigara molasıyla saat 10 lara kadar kahvaltıyla takılırken, uçuş personeli saati belirsiz uzun mesailerle görevini yerine getiriyor. herşeyin bir bedeli var, bırak ozaman planlamayı gel uçuş hattına bekliyoruz... daha bir aylık programı zamanında yayınlamaktan acizsiniz. gidinde carmen sistemini kullanan diğer hava yolu şirketlerinden biraz örnekler alın. örnek SAS ve Lufthansa. kendinizi biraz büyük görmeyip bir zahmet yazdığımız dilekçelere ve maillere zamanında cevap verin siz önce...
cevap a cevap ~ 7 yıl önce
arkadaş onlar ofşsinde kahvaltı ediyorsa sende uçağında her galley e uğradığında löp löp götürüyorsun. sana da mail atılıyor cevap vermiyorsun . kendini çok önemseme. ingilizce öğren. yatılarında istirahat et dinlen , deli gibi koşuşturma ülkende mağaza yokmuş gibi. dinlen işine dinlenmiş git. bir sizin işiniz zor sanki bu dünyada. bu ne şımarıklık. şimdi var konuşun ama o maaşlarınız ülke standartlarına çekildiğinde anlayacaksınız .
DOĞRUCU DAVUT ~ 7 yıl önce
Arkadaş kişilik bakımından bulunmaz iyi kalitede olan Danyal beyi eleştirenlere ve iftiraya varan suçlamaları yapan AHLAKTAN YOKSUN yaratıklar, Sizleri pegasus Ali Sabancının kucağına havale ediyorum. O kucağa bi oturun da TK nın kıymetini anlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasım Şirin ~ 7 yıl önce
Danyal Aratekin Bey Süleymancı cemaati mensubudur. Kendisi THY'den istifa ederek, bu cemaatin 29 şirketten oluşan holdingine CEO olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekibi ~ 7 yıl önce
İnşallah o gelirken getirdiği müdürleride o şirkete alır müdürlüğe orada devam ederler burada tek yaptıkları dedikodu fitne fesatlık
meral sarıkaya ~ 7 yıl önce
Danyal Başkan önce kişiliğiyle sonra bulunduğu konumuyla THY nin en iyi yöneticilerindendi biriydi bana göre bundan sonraki hayatında huzurlu sağlıklı uzun yıllar diliyorum kendilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstatistikler ~ 7 yıl önce
Ya bunlar her gidenin arkasından konuşur böyle temel beye de söylediler baya . Temel bey Danyal bey geldiginde Thy nin kaç uçagı vardı şuan kaç biliyomusun . Nerden bileceksin anca yok afrikaya uçuş yazdılar yok bunu yazdılar diye konuşun anca . 65 uçak vardı bu adamlardan önce şuan kaç uçak var 336 uçagı var . Degerlendirmeleri böyle verilere göre yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000