11 Ocak 2018, Perşembe 11:30:45

THY ekip odasında “Fare” var!

Türk Hava Yolları uçuş ekiplerinin çantalarını bıraktıkları emanet dolaplarında son dönemde hırsızlık olaylarının yaşanması personelin tepkisini çekti.
  • Maaşı az diye hırsızlığı normal bir şey gibi göstermek hırsızlığa meyilli olanların zihniyetidir. Maaş az olabilir ama insanın şerefi çok olsun. Çoluk çocuğunun aç kalması haram lokma yedirmesinden iyidir.
  • kaptana 70.000 maaş vereceğine bir kamera sistemi kur be şirket
  • Ne ekip odasi mi? Hostesler ve pilotlar icin ozel yer mi var? Goreve giden gelen diger personeliniz icin de bir bekleme yeri vs var mi acaba?
  • Logbook ve lisanslarını kaptıran kaptanın akıbeti ne oldu bilen var mı ?
  • Günaydin.. Yeni mi fark ettiniz.. Çalmayan kalmasın millet, kapiş kapış.. Başçalan
  • Bahsi geçen dolapta geçen sene eşyam çalındı. kamera kaydı sayesinde şahsı buldular. Kamera var ama köşede kalıyor, yeşilköy binasında cctv müdürlüğüne gidilirse kayıt izlenip bulunabilir.
  • Orasi crew garden degil SERENGETI.. Susadiklari icin ust kata cikan masum citir FO larin acimasiz kaplanlar tarafindan indirildigi verimli topraklar..
  • gida olan yerlerde fareler bulunur. onlarinda cani var,onlarda bizim gibi acikiyorlar. aslinda hergun onlari yedirmek lazim ama ozaman cogalirlar. fareler icin cozum bulunmali. yazik oldurmeyin, kiymayin. gunah.
  • Tabiki hirsizligi birilerinden ogrendi,bu fareler.Helal edin gitsin ,fareler gariban dir :)))).
  • siyanur ver hepsi olur

Türk Hava Yolları uçuş ekiplerinin çantalarını bıraktıkları emanet dolaplarında son dönemde hırsızlık olaylarının yaşanması personelin tepkisini çekti.

Türk Hava Yolları ekiplerinin uçuş öncesi dinlendikleri Crew Garden adı verilen yerde bulunan dolaplarda son dönemde hırsızlık olaylarının artması ekipleri canından bezdirdi. Airporthaber’e buna ilişkin son dönemde çokça şikayet gelirken, ekiplerin çantalarını geçici olarak bıraktıkları dolapların açılarak içlerinden maddi değeri olan eşyaların çalındığı iddia edildi.

Havalimanında birçok noktada kamera sistemi olmasına rağmen  ekip dinlenme odasındaki dolapların olduğu bölümde kamera olmamasının da hırsız ya da hırsızların ekmeğine yağ sürdüğünü belirten ekipler, THY yönetiminden bu soruna çözüm bulmasını istediler.

©AirportHaber Özel

THY ekip odasında “Fare” var!

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Yanlıszihniyet ~ 6 yıl önce
Maaşı az diye hırsızlığı normal bir şey gibi göstermek hırsızlığa meyilli olanların zihniyetidir. Maaş az olabilir ama insanın şerefi çok olsun. Çoluk çocuğunun aç kalması haram lokma yedirmesinden iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ska2 ~ 6 yıl önce
kaptana 70.000 maaş vereceğine bir kamera sistemi kur be şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meytir ~ 6 yıl önce
Ne ekip odasi mi? Hostesler ve pilotlar icin ozel yer mi var? Goreve giden gelen diger personeliniz icin de bir bekleme yeri vs var mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Pardonda ekip nerde buluşup brifing yapsın uçak park yerini öğrensin?uçakta mi buluşsun isterdin bi kıyaslamayı bırakın artık. Herkesin ofisi varsa kabin ekibinin de odası olacak tabiki.
Km ~ 6 yıl önce
Bu nasil bir kafa tipi cozemedim?
Hangi ? ~ 6 yıl önce
Hangi tür personel , hangi göreve gidiyor ?
Tovbee ~ 6 yıl önce
Bişey bildiğine değil ya fesatlığına konuşuyor net!
Teknik ~ 6 yıl önce
Mesela Teknik A.Ş. personeli yurtdışı uçak almaya gidiyor ancak normal yolcu gibi ortalıkta takılmak durumunda. Bir de, görevli personel business boş olsa bile ekonomi uçuyor 14 saatlik yolu. Sanki zevkine gidiliyor.
Bişey sorcam ~ 6 yıl önce
Logbook ve lisanslarını kaptıran kaptanın akıbeti ne oldu bilen var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calmaya devam ~ 6 yıl önce
Günaydin.. Yeni mi fark ettiniz.. Çalmayan kalmasın millet, kapiş kapış.. Başçalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamera kaydı ~ 6 yıl önce
Bahsi geçen dolapta geçen sene eşyam çalındı. kamera kaydı sayesinde şahsı buldular. Kamera var ama köşede kalıyor, yeşilköy binasında cctv müdürlüğüne gidilirse kayıt izlenip bulunabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serengeti ~ 6 yıl önce
Orasi crew garden degil SERENGETI.. Susadiklari icin ust kata cikan masum citir FO larin acimasiz kaplanlar tarafindan indirildigi verimli topraklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vadsago ~ 6 yıl önce
Dostum hala gülüyorum:)))aynen YERE SERENLERIN GETISI
Fo ~ 6 yıl önce
Aynen orası fo avlama yeri gibi,
Çapkın FO ~ 6 yıl önce
Unutmayın ava giden avlanır. İlk 10 a kadar saymıştım sonra saymayı bıraktım. Arkadaşlarım sniper demeye başladı. Çat çat indiriyorum. Menzile girmeyin..
hayvanlara kiymayin ~ 6 yıl önce
gida olan yerlerde fareler bulunur. onlarinda cani var,onlarda bizim gibi acikiyorlar. aslinda hergun onlari yedirmek lazim ama ozaman cogalirlar. fareler icin cozum bulunmali. yazik oldurmeyin, kiymayin. gunah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Tabiki hirsizligi birilerinden ogrendi,bu fareler.Helal edin gitsin ,fareler gariban dir :)))).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grb ~ 6 yıl önce
siyanur ver hepsi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000