18 Eylül 2013, Çarşamba 14:13:23

THY EKİMDEN İTİBAREN HERGÜN UÇACAK

Türk Hava Yolları haftada 5 gün uçtuğu Kilimanjaro seferlerini hergüne çıkardığını açıkladı.
  • Kilimanjaro dunyada safari yonunden cok oneme sahip bir yer oldugu icin turist yonunden ucuslari doldurmaktadir.Turk hava yollari yerinde bir karar almistir.
  • Klimanjaro tirmanis icin cok fazla turist alan bir dag ayni sekilde Kenya ve Tanzanyanin o bolgeye cok yakin safari parklari var. Cok yogun turist alana bir bolge ucagin tamamina yakini tum dunyadan transit yolcu ile doluyor zaten bir de Mombassa cok onemli bir plaj ve tatil bolgesi

Türk Hava Yolları (THY), Haftada 5 frekans olarak gerçekleştirdiği İstanbul-Kilimanjaro-Mombasa seferlerini artıracağını duyurdu.

Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Ali Genç, Mikroblog sitesi Twitter'daki hesabından İstanbul-Kilimanjaro-Mombasa seferlerinin 30 Ekim tarihinden itibaren hergün yapılacağını açıkladı.

 

THY EKİMDEN İTİBAREN HERGÜN UÇACAK

Yorumlar

Ahmet ~ 11 yıl önce
Kilimanjaro dunyada safari yonunden cok oneme sahip bir yer oldugu icin turist yonunden ucuslari doldurmaktadir.Turk hava yollari yerinde bir karar almistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok dogru karar ~ 11 yıl önce
Klimanjaro tirmanis icin cok fazla turist alan bir dag ayni sekilde Kenya ve Tanzanyanin o bolgeye cok yakin safari parklari var. Cok yogun turist alana bir bolge ucagin tamamina yakini tum dunyadan transit yolcu ile doluyor zaten bir de Mombassa cok onemli bir plaj ve tatil bolgesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000