09 Ekim 2010, Cumartesi 09:20:20

"THY DÜNYANIN EN İYİ HAVAYOLLARINDAN"

THY'nin Astana'daki yeni ofisinin açılışını, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin yaptı
  • bu ofis bu mudurle is yapar yalniz sefer sayisini artirmak lazim bununla da THY nin ust yonetimi ilgilenirse seviniriz.Bir turk vatandasi olarak ofisimizin cok guzel oldugunu belirtmek isterim.
  • THY Astana nin diyebilirimki en guzel yerinde ofis actilar ofisin mudurlugunude gordugum kadari ile is bitirici caliskan bir mudur koymuslar thy Astana da daha cok is yapar gorun bakin.THY yi actigi bu guzel ofisden dolayi kutlarim.Bir turk olarak gurur duyduk,gogsumuzu kabarttiniz tesekkur ederiz size .thy de boyle iyi calisan mudurler ve elemanlari oldugu surece sirti yere gelmez daha da iyi yerlere geleceginden eminiz.
  • Basarili ve porfosyenel bir mudur ve egitimli personeli ile daha iyi isler basaracagindan eminim. cok guzel seyler yapti Mustafa kemal Kizilay ve daha da yapacagina eminim . Basarilarin devamini diliyorum Mustafa Bey.
  • THY zaten dünyada ilk 30 firma arasında yer alıyor. O dergide ilk 20 de olmaması normal zaten. Dünyada 180 ülke içinde eğer ki bizim havayolumuz ilk 30 a girebiliyorsa bu onur verici bir durumdur. Övğnç duymak lazım...
  • Benim için bahsettiğin derginin bir önemi yok. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. THY uçuyor hemde her yere uçuyor görüyoruz. Ülkemizide her yerde ey iyi şekilde temsil ediyor Daha nolsun ? THY düşmanlığı yapanlar acaba yerli olarak bize hangi havayolunu tavsiye edebilecek ?
  • ne kadar cok THy dusmani varmis, olsa olsa kiskancliktan olur, kendisini bu kadar karalayan baska bir millet her halde yoktur.Cenenizi kapatin da isimize bakalim
  • Arkadaslar ATW gibi ciddi dergiler her ay dunyanin en iyi 20 sirketini yayinliyor. Referans olarak birde oraya goz atin. THY YOK, kusuruma bakmayin. Bu konuda tartismak istiyorsaniz yorumlariniza kaynak gosterin. Gerecek THY dunyanin ilk yirmisinde yok. aylardir...yillardir. Saygilarimla
  • Dünyanın en büyük Havayolu kazaları sıralaması *** 1.American United Airlines Can kaybı 2752 kişi *** 2. Pan Am/ KLM Can Kaybı 583 kişi *** 3. japan Airlines Can kaybı 520 kişi *** 4. Saudi/Kazak Can kaybı 349 kişi *** 5. THY Can kaybı 346 kişi *** Liste bu şekil uzayıp gidiyor. İlk 100 de 2 Türk firması daha var. Biri yine THY ve diğeri Birgenair kazası... Bunlar havacılık tarihine geçmiş en büyük 100 uçak kazası... Birileri THY ye kıyma makinesi demiş ama görünen duruma bakılırsa bütün ülkelerde bu kıyma makinesinden varmış. Sadece THY yi kötülemek amaclı söylenmiş cahilce bir laf. Uçakdan korkuyorsan arkadaşım otobüse bin :)) Kimseye çamur atma !
  • Özel havayolu hayranı bir takım kişiler THY yi kaza yapmakla suçluyor. Geçmişten bugüne baksınlar ülkemizde özel havayolları yokken Türk Hava Yolları kanat çırpıyordu. Günümüzde Türkiyede ve Dünyada bir çok noktaya uçan Dünya markası bir havayolumuzdur ! THY günümüzde dünyanın en büyük havayolları sıralamasında ilk 30' a giriyor ! ! ! özel havayollarının kaç tane uçağı varki sen kazadan bahsediyorsun ???5-10 uçaklı şirketleri 140 filoluk THY ile kıyaslaman çok komşk çoook... Dünyanın en büyük uçak firmalarının çoğunun kazası vardır !
  • dünyanın en iyi havayolu ünvanını almak için daha kaç tane can yakacaksınız..almişsınızda bu ünvanı tebrıklerde kımlerın sayesınde..şişman diye hakaret ettiğiniz dünya güzelleri arkadaşlarımızın sayesinde..bunlarıda görmezden gelen yine sizlersiniz..insanların ekmekleri ile oynarken içiniz rahat oldumu,bir kişi için 28 kişi kurban oldu..
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Şahin, Türk Hava Yolları'nın (THY) Astana'daki yeni ofisinin açılışını yaptı.

Kazakistan'ın başkenti Astana'da temaslarını sürdüren TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, NurOrda Uluslararası Kazak-Türk Lisesi'ni ziyaretinden sonra Şahin ve beraberindeki heyet Astana'daki Respublika Caddesi'nde THY'nin yeni ofisinin açılışını yaptı.

Şahin, THY Astana Şubesi Müdürü Mustafa Kızılay'dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kızılay, haftada dört sefer Astana'dan İstanbul'a uçan THY'nin, bu hizmetlerini Astana Havalimanı'ndaki ofisinden sunduklarını ancak havaalanının şehre uzaklığından dolayı müşterilere daha iyi hizmet vermek için şehir merkezinde yeni bir ofisin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kızılay, uçuşlara getirilen kısıtlamadan dolayı bilet fiyatlarının arttığını da söyledi. Müşterilerin taleplerini karşılamada zorlandıklarını belirten Kızılay, özellikle turizm sezonunda bu sıkıntıların arttığını belirtti.

TBMM Başkanı Şahin, THY'nin Astana'dan Türkiye'ye yaptığı uçuşların sayısının artırılması gerektiğini söyledi. THY'nin dünyanın en iyi hava yollarından biri olduğunu belirten Şahin, gerekli kurumlara bu sorunların iletildiğini belirtti.

TBMM Başkanı Şahin ve beraberindeki heyet Meclis Başkanı Ural Muhamedjanov'un onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak. Şahin yarın Kazakistan'dan ayrılacak.

(Zaman)


"THY DÜNYANIN EN İYİ HAVAYOLLARINDAN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu ofis bu mudurle is yapar yalniz sefer sayisini artirmak lazim bununla da THY nin ust yonetimi ilgilenirse seviniriz.Bir turk vatandasi olarak ofisimizin cok guzel oldugunu belirtmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY Astana nin diyebilirimki en guzel yerinde ofis actilar ofisin mudurlugunude gordugum kadari ile is bitirici caliskan bir mudur koymuslar thy Astana da daha cok is yapar gorun bakin.THY yi actigi bu guzel ofisden dolayi kutlarim.Bir turk olarak gurur duyduk,gogsumuzu kabarttiniz tesekkur ederiz size .thy de boyle iyi calisan mudurler ve elemanlari oldugu surece sirti yere gelmez daha da iyi yerlere geleceginden eminiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basarili ve porfosyenel bir mudur ve egitimli personeli ile daha iyi isler basaracagindan eminim. cok guzel seyler yapti Mustafa kemal Kizilay ve daha da yapacagina eminim . Basarilarin devamini diliyorum Mustafa Bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY zaten dünyada ilk 30 firma arasında yer alıyor. O dergide ilk 20 de olmaması normal zaten. Dünyada 180 ülke içinde eğer ki bizim havayolumuz ilk 30 a girebiliyorsa bu onur verici bir durumdur. Övğnç duymak lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim için bahsettiğin derginin bir önemi yok. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. THY uçuyor hemde her yere uçuyor görüyoruz. Ülkemizide her yerde ey iyi şekilde temsil ediyor Daha nolsun ? THY düşmanlığı yapanlar acaba yerli olarak bize hangi havayolunu tavsiye edebilecek ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar cok THy dusmani varmis, olsa olsa kiskancliktan olur, kendisini bu kadar karalayan baska bir millet her halde yoktur.Cenenizi kapatin da isimize bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar ATW gibi ciddi dergiler her ay dunyanin en iyi 20 sirketini yayinliyor. Referans olarak birde oraya goz atin. THY YOK, kusuruma bakmayin. Bu konuda tartismak istiyorsaniz yorumlariniza kaynak gosterin. Gerecek THY dunyanin ilk yirmisinde yok. aylardir...yillardir. Saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dünyanın en büyük Havayolu kazaları sıralaması *** 1.American United Airlines Can kaybı 2752 kişi *** 2. Pan Am/ KLM Can Kaybı 583 kişi *** 3. japan Airlines Can kaybı 520 kişi *** 4. Saudi/Kazak Can kaybı 349 kişi *** 5. THY Can kaybı 346 kişi *** Liste bu şekil uzayıp gidiyor. İlk 100 de 2 Türk firması daha var. Biri yine THY ve diğeri Birgenair kazası... Bunlar havacılık tarihine geçmiş en büyük 100 uçak kazası... Birileri THY ye kıyma makinesi demiş ama görünen duruma bakılırsa bütün ülkelerde bu kıyma makinesinden varmış. Sadece THY yi kötülemek amaclı söylenmiş cahilce bir laf. Uçakdan korkuyorsan arkadaşım otobüse bin :)) Kimseye çamur atma !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Özel havayolu hayranı bir takım kişiler THY yi kaza yapmakla suçluyor. Geçmişten bugüne baksınlar ülkemizde özel havayolları yokken Türk Hava Yolları kanat çırpıyordu. Günümüzde Türkiyede ve Dünyada bir çok noktaya uçan Dünya markası bir havayolumuzdur ! THY günümüzde dünyanın en büyük havayolları sıralamasında ilk 30' a giriyor ! ! ! özel havayollarının kaç tane uçağı varki sen kazadan bahsediyorsun ???5-10 uçaklı şirketleri 140 filoluk THY ile kıyaslaman çok komşk çoook... Dünyanın en büyük uçak firmalarının çoğunun kazası vardır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dünyanın en iyi havayolu ünvanını almak için daha kaç tane can yakacaksınız..almişsınızda bu ünvanı tebrıklerde kımlerın sayesınde..şişman diye hakaret ettiğiniz dünya güzelleri arkadaşlarımızın sayesinde..bunlarıda görmezden gelen yine sizlersiniz..insanların ekmekleri ile oynarken içiniz rahat oldumu,bir kişi için 28 kişi kurban oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000